NBA 2k12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sprintelsz és úgy dobsz(asszem shift a futás)

every damn day

Holdpro
Most szereztem be PC-re, de nem tudom hogy kell zsákolni, segítsetek pls

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

van egy olyan gomb hogy intensive defense(talán a bal ravasz a kontrolleren) és közben mozogsz az embereddel(itt nem védekezi le automatikusan) és amikor dob Y-al blokkolsz, ha passzol X-el stealelsz

every damn day

szabii98
Játszogatok már egy ideje, de nemtudom hogyan kellene védekezni..:/ néha valahogy sikerül de 10bõl 1x.. help pls

I met God. She's black

Tormiee17
Valaki nem tud megoldást arra,hogy ne fagyjon ki?? általában vagy az elsõ vgy a 3. negyed után teszi ezt..elég idegesítõ..

setuh
Felre ertettel,tudom hol van a training csak ujra szeretnem kezdeni...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

azt hiszem hogy a Game Modesnél van egy Training Camp, ott MJ megmutatja neked😊

every damn day

setuh
Hi!
A traininget vhogy ujra lehet inditani,vagy legalabb h megmutassa meg1x a mozgasokat?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Sajnos a csapatok kis logói (Pl.: Minnesota Timmberwolf's-nál az üvöltõ farkasfejek, vagy a Chichago Bulls-nál a kis bikafejek)nálam sehogy sem akarnak a pályákon feltûnni....
elõre is köszi a segítséget!
Blueblood
Srácok! Tudnátok mondani egy CD kulcsot a játékhoz (serial)? Köszi szépen!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

FrezeR
igen én is próbálgattam, nagyon nehezen jöhet össze szerintem de azért érdemes kísérletezni hátha 😊

Krisztiam
jaja ez is durva, de én próbálgattam a játékban is félpályáról eldobálni, de még egyszer sem ment be így 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

FrezeR
nincs mit,és ettõl már csak ez volt durvább 😮 na off vége! 😊

Krisztiam
nah jobb minõségben:

Tyreke Evans

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
köszi szépen, megtaláltam.. bocs az offolásért..
azért ez komoly 😊

Tyreke Evans

FrezeR
esetleg itt megtalálhatod, 3 részes a videó a többi rész ott van mellette

Krisztiam
sziasztok
nem tudjátok véletlenül, hogy az elmúlt nba szezonba volt egy meccs, amikor a végén az egyik csapat játékosa félpályáról bedobta a kosárlabdát az utolsó másodpercben és megnyerték a meccset.. nem tudjátok melyik csapat volt az?

lehet😊

every damn day

Krisztiam
sziasztok
az lenne a kérdésem,hogy ha van 2 xbox-os joy-om,akkor lehet egymás ellen játszani kosár meccset?

Krisztiam
köszi 😊

options/(nba oprions/)presentation résznél halkíthatsz le bármit

every damn day

Krisztiam
sziasztok, a zenét hogy tudom kikapcsolni játék közben??

Akkor viszont magadtól kell választani taktikát gamepadon a dpad-el vagy a beállításokban ha jól emlékszem game settings és a run plays-t on-ra kapcsolva magától fog minden támadásnál valamilyen taktikát belõni a csapatnak.
My playerben kell egy bizonyos szint, hogy a csapat engedje, hogy te válassz taktikát menet közben 😊
Zan
Elvileg beállítottam...de nem látom,azaz nem tudom,hogy ezt magától mutatná,vagy valamelyik gomb megnyomásával? A shot timing mûkszik,de ez a taktikázós módszer nem...még!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

hát bizony nehezebb a játék, de én az elsõ meccsemen D+-t kaptam, mégis 1. kör/14 draftoltak- az azért elég jó (2k11ben is így lett ha mindhárom meccs A- lett.)

every damn day

Presentation menüben playvision menüpontokkal tudod beállítani, hogy lásd a támadótaktikákat részletesen 😊

ugyanitt lehet bekapcsolni a dobásvisszajelzéseket is: shot timing és shot quality

igen itt már nem olyan egyszerû a+ meccseket hozni 😄 kegyetlen lehúznak ha valamit elcseszel 😄

én a High nevû kamerával szoktam tolni egyedül nekem ez a fajta jött be már évek óta 😊
Zan
Ne röhogjetek ki,de csak úgy sikerült az elsõ drafting elõtti meccs végére A- os eredményt elérnem,hogy folyamatosan elmentettem,ha legalább egy fél betût sikerült végre feltornáznom😊!
Azt hiszem még van mit fejlõdnöm!😊 Ti melyik kamera nézetet használjátok? Hol lehet beállítani,hogy mutassa azt,hogy mikor hogyan engedem el a lasztit meg azt,hogy a földre rajzoljon ilyen "taktikai nyilakat"(egy vidin láttam,hogy a srác majdnem mindig úgy támadott,egés sikeresen😊!) ?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

FrezeR
Állítólag a net megszakadása miatt vsn ez. Nekem pl amikor elment a net meg is fagyott 1-2 percre majd onnan folytattam tovább. Viszont már nem az elsõ eset amikor my playerben keményen kifagyott a játék.

grizzly21
nektek nem szokott magallni neha egy fel/negyed masodpercre jatek kozben? Nekem mostanaban igen, es nem tudom mitol...a gep baromi eros, ugyhogy nem tudom mi lehet.

sajna nincs:s Nekem a patrick ewinges van kész, meg is vannak a csapatok. Úgyhogy passz. (amúgy nekem is tûnt el csapat már, a Magices)

every damn day

FrezeR
Megint lejátszottam a Jordan-es meccset nyertem és sehol nincs a csapat <#shakehead> valakinek ötlet miért lehet ez?

FrezeR
Nem tudom de a többi meccs után sem jöttek elõ az új csapatok 😞 alul írja, a menüben hogy games won: de ott nekem semmi nem jelenik meg ha nyertem

hm-talán rosszul mentette el? amúgy msá feltételrõl én sem tudok, nekem az ewinges knicks rögtön megjelent- majd kipróbálom Mjvel is

every damn day

FrezeR
Valami gond lehet, mert megnyertem a meccset Jordan-el (gondolom más feltétele nincs a feloldásnak?) és nem jelent meg az adott csapat a quick game listában.

FrezeR
köszi

A quick gameben kiválasztod(a phili 76ers elõtt vannak)

every damn day

FrezeR
Más: Az NBA's Greatest módban ha megnyertem az adott meccset akkor hol lesz elérhetõ az "unlockolt" csapat?

FrezeR
Nektek nem szokott lefagyni a játék? Nekem már 2x is lefagyott egyszer meccs után egyszer közben. :S Kénytelen voltam bezárni mert semmire nem reagált. Nagyon dühítõ.

sikerült kipróbálnom az elõbb..hát...elsõ benyomás, hogy kib. jó lett 😄

itt a hivatalos kézikönyv ha kell valakinek érdemes újra átnyálazni mert eléggé megváltozott pár dolog az elõdhöz képest

http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=28&t=23907
NBA.2K12-RELOADED

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol?

every damn day

http://bayfiles.com/file/16nT/mX1y6h/Look_at_the_cat.rar

tölthetõ torrenten

Bronx South
Qrwa jó videó. <#eljen>

a játékban a mostani draftoltak semmilyen formában nem lesznek benne(se a csapatokban, se a darfton, se myplayerben) Helyettük véletlenszerûen generáltak(tehát NEM kyre erwing, derrick williams, enes kanter, stb.)

every damn day

Fec papa
Drafton attól még lehetnek a végzõsök nem?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

szabii98
IGN GAME REVIEW

I met God. She's black

demója az nagyon üt 😄