21
-
vato loco #21 A DA-ból az 1. rész fajin volt, a kieg már elég unalmas, a 2. rész meg komlytalan, fasznak ennek kieg? -
#20 lol
Szerintem arra gondol hogy ezek októberi megjelenések, csak az nem esik le neki hogy igen, októberi megjelenések maradtak ki a cikkből. -
#19 Ő se vágja. Nem vagy még familiar a zolivok phenomenonnal? -
#18 BTW, a Payday: The Heist-ről sokminden info nincs itthon, legalábbis sehol nem találok róla hírt október 4-én. -
#17 Nem vágom mit "írsz". -
Zolivok #16 aki hiányolja vért játékát és hiányosnak találja a listát az vessen egy pillantást a link bárjára a böngészője felső partiumában majd vissz a szövegdobozára és , argument fixed , problem solved -
#15 Airline Tycoon 2, Stronghold3 és Fifa Manager 12 / Football Manager 12 ebből a hónapból talán.... -
sajtosnudli #14 WRC 2 október 14-én jelenik meg ha jól tudom. -
cateran #13 "A DLC-ben egy olyan kincset kell begyűjtenünk, melyet különböző szörnyek és hasonló teremtmények védenek. "
Csavaros questnek tunik....olyan korai 80-as evek D&D vagy AD&D kalandmodul szintunek... -
#12 A Ghost Whisperer játékra kíváncsi leszek, remélem nem valami manapság divatos hidden object-es cucc lesz -
Carbine #11 Sword of the Stars 2 - 2011. Október 28. -
FoodLFG #10 RÉJDZS! -
#9 A videó embedje prájszlessz... -
hunwhite #8 Nekem egy kicxsit ugra-bugra játéknak tűnik! Jobban szeretem ami kicsit lassabb, de jobban kell taktikázni! Kicsit jó grafikás CS-nek tűnik nekem :( De az is lehet, hogy én tévedek! Minden esetre eddig azt gondoltam, hogy megjelenéskor lecsapok rá! Kicsit eltántorított a vásárlástól a béta... -
#7 hát ha ez repszim.... -
TomecK #6 Battlefield most open beta, próbálgatjuk haverokkal kb. 10 bugról tudunk ami állandóan jelen van, meg egy két kisebb apróság, de télleg eléggé beta még. -
#5 Football Manager 2012 is jön -
nkmedve #4 Nagyon össze kell kapják magukat, hogy a Battlefield-el tudják tartani a kiirt dátumot, néhány napja mikor kipróbáltam a betát, nagyon bugos volt még. A gépemen teljesen játszhatatlan volt (láthatatlan falak, falakon való átjárkálás, emberek eltünnek, stb.). Ilyen szintű hibákról máshol nem olvastam, de épp elég baj ha néhány gépen (pl. nálam) igy megy a játék. -
creed13 #3 Novemberre, aztán lehet neked lesz igazad ha még tologatják... -
#2 Azt sajnos elnapolták. Decemberben várható PC-re ha jól tudom. -
#1 A Batman Arkham City-t kihagyni, úristen xD