Októberi megjelenések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DA-ból az 1. rész fajin volt, a kieg már elég unalmas, a 2. rész meg komlytalan, fasznak ennek kieg?
lol
Szerintem arra gondol hogy ezek októberi megjelenések, csak az nem esik le neki hogy igen, októberi megjelenések maradtak ki a cikkbõl.
Szerintem arra gondol hogy ezek októberi megjelenések, csak az nem esik le neki hogy igen, októberi megjelenések maradtak ki a cikkbõl.
Õ se vágja. Nem vagy még familiar a zolivok phenomenonnal?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
BTW, a Payday: The Heist-rõl sokminden info nincs itthon, legalábbis sehol nem találok róla hírt október 4-én.
A medve nem játék.
aki hiányolja vért játékát és hiányosnak találja a listát az vessen egy pillantást a link bárjára a böngészõje felsõ partiumában majd vissz a szövegdobozára és , argument fixed , problem solved
Airline Tycoon 2, Stronghold3 és Fifa Manager 12 / Football Manager 12 ebbõl a hónapból talán....
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
WRC 2 október 14-én jelenik meg ha jól tudom.
"A DLC-ben egy olyan kincset kell begyûjtenünk, melyet különbözõ szörnyek és hasonló teremtmények védenek. "
Csavaros questnek tunik....olyan korai 80-as evek D&D vagy AD&D kalandmodul szintunek...
Csavaros questnek tunik....olyan korai 80-as evek D&D vagy AD&D kalandmodul szintunek...
A Ghost Whisperer játékra kíváncsi leszek, remélem nem valami manapság divatos hidden object-es cucc lesz
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Sword of the Stars 2 - 2011. Október 28.
RÉJDZS!
https://twitter.com/foodlfg
Nekem egy kicxsit ugra-bugra játéknak tûnik! Jobban szeretem ami kicsit lassabb, de jobban kell taktikázni! Kicsit jó grafikás CS-nek tûnik nekem 😞 De az is lehet, hogy én tévedek! Minden esetre eddig azt gondoltam, hogy megjelenéskor lecsapok rá! Kicsit eltántorított a vásárlástól a béta...
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Battlefield most open beta, próbálgatjuk haverokkal kb. 10 bugról tudunk ami állandóan jelen van, meg egy két kisebb apróság, de télleg eléggé beta még.
Nagyon össze kell kapják magukat, hogy a Battlefield-el tudják tartani a kiirt dátumot, néhány napja mikor kipróbáltam a betát, nagyon bugos volt még. A gépemen teljesen játszhatatlan volt (láthatatlan falak, falakon való átjárkálás, emberek eltünnek, stb.). Ilyen szintû hibákról máshol nem olvastam, de épp elég baj ha néhány gépen (pl. nálam) igy megy a játék.
Novemberre, aztán lehet neked lesz igazad ha még tologatják...<#szomoru1>#szomoru1>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Azt sajnos elnapolták. Decemberben várható PC-re ha jól tudom.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89