Hivatalos képek The Avengers-mozifilmhez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darth Sith
nehogy már Tony-nál abban a high-tech páncélban ne legyen vmi nyugtató lövedék is.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

VAsember is tud lõni, nem is keveset 😊
Plusz a többiek nem lõfegyvereznek, míg az íj kéznál van. Oké, az özvegy lõ, de nyilván nem fogja cserélgetni a lõszert a pisztolyában.
Shiwo
gondolom a többiek nem nagyon vannak felszerelve nyugató lövedékkel, csak támadó jellegû dolgaik vannak...Hulkot meg a támadások csak felbosszantják és egyre erõsebb lesz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

És vasember mi? Egy ember akinek sok pénze van meg egy jó felszerelése nabumm

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Garou
Thor, Hulk, Vasember és Amerika kapitány oké, ezeket megértem. Sólyomszem mitõl különleges azon kívül, hogy jól tud lõni az íjjal? A hölgy pedig miért lett tag? Nekem egyelõre annyi jön le, hogy egy átlagember két stukkerral. Abszolúte nem fikázok, csak nekem ez a képregényes vonulat a 90-es évek elején megszakadt. Utolsó meglévõ példányomban a Mesterbûnözõk szétcsapják az Avengers hq-t, de abból se derült ki, hogy ez a két karakter mit olyat tud, amitõl tag lehetett.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

A Viharsziget alapján simán + Norton szerintem alakított már sokkal jobban is mint a második Hulk filmben. Az biztos, hogy Ruffalonál nagyobb név.
Dynamic
Ez a Sólyomszem karakter azért elég tré. Azt nem igazán értem miért õ az egyetlen, aki nyugtató lövedéket tud lõni Hulkba.
Darth Sith
edward nortont nem tudom, hogy fogja ez a srác überelni...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

amúgy meg mi az h nem tudod ki az Özvegy ajánlom figyelmedbe megnézni mindegyik filmek a végén a stáblista utáni jelenettel együtt csak mert azért legyél már tisztába majd a dolgokkal a Bosszúállók filmnél 😄 : Vasember,A Hihetetlen Hulk,Vasember 2,Thor,Amerika Kapitány
Újságon: Vasember,Fekete Özvegy,Thor,Sólyomszem,Amerika Kapitány,Bruce Banner(HULK)
Broafka
az tényleg Sólyomszem volt aki a Thor filmben le akarta lõni Thort! Hát elég gagyi bemutatása volt szegénynek, pedig a rajzfilmben nagyon bírom, jó poénjai vannak és nagyon jó szinkronhangja.

a csaj kicsoda? Õ lenne az Özvegy? és a jobb alsó sarokban az újságon, õ ki?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...