Szekeres Viktor

Hivatalos képek The Avengers-mozifilmhez

Az Entertainment Weekly legfrissebb száma rengeteg új The Avengers-fotóval és a fő karakterek háttértörténetével is szolgált az újságot megvásárló filmrajongóknak.

Az elmúlt napokban elárasztották a netet a The Avengers-mozifilm, azaz a Bosszúállók új hivatalos képei, s mindez annak volt köszönhető, hogy az Entertainment Weekly címlapsztoriban számolt be Joss Whedon szuperhősös képregényfilmjéről. A képeken a legfontosabb szereplők szerepelnek: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston és Samuel L. Jackson. A Bosszúállók Amerikában május negyedikén kerül bemutatásra, de ezúttal a hazai premierre jóval korábban, már április 26-án sor kerül.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az EW képei beszédesebbek, mint az azok köré írt cikk, melyből olyasmik derülnek ki például a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner elmondásából, hogy a hiába küzdenek együtt a szuperhősök, mindez nem jelenti azt, hogy szuper barátok is lennének. Renner karakteréről az is kiderül, hogy ő az egyetlen, aki valamit is kezdeni tud Hulkkal, legalábbis nyugtató nyílvesszőivel le tudja teríteni a tomboló óriást, akit egyébként nem nagyon akarnak bevenni a csapatba. (A többi képet itt és itt lehet megtekinteni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #12
    nehogy már Tony-nál abban a high-tech páncélban ne legyen vmi nyugtató lövedék is.. :)
  • Mister #11
    VAsember is tud lőni, nem is keveset :)
  • kalapos01 #10
    Plusz a többiek nem lőfegyvereznek, míg az íj kéznál van. Oké, az özvegy lő, de nyilván nem fogja cserélgetni a lőszert a pisztolyában.
  • Shiwo #9
    gondolom a többiek nem nagyon vannak felszerelve nyugató lövedékkel, csak támadó jellegű dolgaik vannak...Hulkot meg a támadások csak felbosszantják és egyre erősebb lesz..
  • Kaliki #8
    És vasember mi? Egy ember akinek sok pénze van meg egy jó felszerelése nabumm
  • Garou #7
    Thor, Hulk, Vasember és Amerika kapitány oké, ezeket megértem. Sólyomszem mitől különleges azon kívül, hogy jól tud lőni az íjjal? A hölgy pedig miért lett tag? Nekem egyelőre annyi jön le, hogy egy átlagember két stukkerral. Abszolúte nem fikázok, csak nekem ez a képregényes vonulat a 90-es évek elején megszakadt. Utolsó meglévő példányomban a Mesterbűnözők szétcsapják az Avengers hq-t, de abból se derült ki, hogy ez a két karakter mit olyat tud, amitől tag lehetett.
  • Etinger #6
    A Viharsziget alapján simán + Norton szerintem alakított már sokkal jobban is mint a második Hulk filmben. Az biztos, hogy Ruffalonál nagyobb név.
  • Dynamic #5
    Ez a Sólyomszem karakter azért elég tré. Azt nem igazán értem miért ő az egyetlen, aki nyugtató lövedéket tud lőni Hulkba.
  • Darth Sith #4
    edward nortont nem tudom, hogy fogja ez a srác überelni...
  • billbester #3
    amúgy meg mi az h nem tudod ki az Özvegy ajánlom figyelmedbe megnézni mindegyik filmek a végén a stáblista utáni jelenettel együtt csak mert azért legyél már tisztába majd a dolgokkal a Bosszúállók filmnél :D : Vasember,A Hihetetlen Hulk,Vasember 2,Thor,Amerika Kapitány