19
bevétel, kiadások, statisztikák, diagramok, hogy tudd hol a pénzed
-
trika #19 INGYENES Cashflow Előrelátás
www.cashflow-mernok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400&Itemid=442&cashflowp=4323 -
trika #18 INGYENES Cashflow Előrelátás
Kattints ide!
http://www.cashflow-mernok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400&Itemid=442&cashflowp=4323 -
Rotcsa #17 Ez egy nagyon jó program, napra pontosan kimutathatja vele az ember, hogy milyen termékre és mennyit költött! :)
Kár, h nem 100%-ig magyar!
-
tomi99999999 #16 PINCESZAGÚT FINGOTTAM
sziasztok a nevem jeromos
múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egyből mondtam, hogy hívja a főnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a főnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. előadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettől meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörőm, ekkor a főnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a főnök segglukába volt bedugva. ekkor elővett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belőle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggéből és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nővérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelőbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egyből megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyű nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetőről képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.
ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló? -
#15 látod-látod ez a valóságban egy jövedelmező kapcsolat :DDD -
#14 -
#13 szedjél fel egy zsidó csajt ... -
#12 Ha használnék ilyesmit, felháborodnék mennyi pénzt elverek ökörségekre, így inkább kerülöm :DDDD
-
#11 Money Manager Ex (pcworld.hu) -
#10 Sajátot csiszolgatok 2 éve. Egy egyszerü excel file. -
#9 Vagy Google Docs akkor már. -
#8 Észben tartás, már akinek van... -
#7 papír,és még kéznél is van -
#6 Libreoffice és még ingyenes is :D -
#5 kiadást/bevételt kezeli, de a jövőbeni terveket nem, amortizációt sem
nincs jelszavas védelem -
Borg #4 Excel. Tud magyarul is. -
#3 Az utolsó linkel mi a probléma? Az is magyar. -
#2 Easymoney-t használom androidon egy ideje, nekem ez jött be. -
#1 Sziasztok!
Sok cucc van a neten amivel a pénzedet nyomon tudod követni.
Nekem valami offline megoldásra lenne szükségem.
Kipróbáltam pár progit; AceMoney Lite, Personal Finances Free, Családi Költségvetés Kalkulátor szoftver
Magyarul tudó érdekelne. Használ valaki itt ilyesmi programot?