56
-
rumkola #15 én ma költözöm :D
mellesleg nekünk fentről mindig hazudnak, most vissza lehetne vágni elég durván :D -
pasi29uk #14 Az elmúlt években egyre több kerítést látok kolbászból és egyre több a munkahely. Ezzel arányosan boldogabb mindenki, ha külföldi bevándorlót lát... -
vision5 #13 zagrosz: akinek esze van már régen nincs ebben az élhetetlen országban -
vision5 #12 Csak tudnám minek bnak el erre pont ilyenkor 19 milliárdot, máshol is jól jönne ez a pénz.
-
evetke007 #11 Népszámlálás mi?
Muhaha!
Ló****t!
Ez egy vagyonbevallás! Ráadásul önkéntes -mert törvény kötelez rá!
Aztán majd "csodálkozunk" mikor az újabb adókat és megszorításokat bejelentik...
"Há' le lehet ezekről még húzni egy-két bőrt elvtársak!" -
sanyicks #10 nem megszámolni akarnak, a dolgaidról, életedről akarnak infokat, az újabb adók bevezetése előtt puhatolóznak. Pénzügyi dolgokat csak azért nem kérdeznek mert ha csak nem feketén dolgozol, csak kézpénzzel, akkor minden pénzügyi tranzakciódat látja a nav. -
#9 Ez a népszámlálás jóval több ezért egy lakosságszám statisztikánál... -
kiborg #8 Akkor meg mi a fenének akarnak megszámolni ? Ott van nekik a lakcímkártya,személyi igazolvány,útlevél, ami alapján meg tudnák számolni, hogy hányan is vagyunk. Akinek meg az sincs, azt úgyse tudják utolérni...
(nem vagyok érinthetetlen, csak felháborít, hogy ennyire hülyének néznek) -
#7 Te kis érinthetetlen, nyugi ha akarnak a föld alól előszednek, nem titok semmi sem, főleg az hogy hol élsz, dolgzól. Ettől nem kell kibukni, sokkal inkább jön ez kapóra a trükkös lenyulóknak akik majd népszámlálónak kiadva magukat, fogják lenyulni a 80+ éves egyedűlálló öregeket, mert ugye azt nagyon hangsúlyozzák, hogy be kell őket engedni... -
kiborg #6 Átolvastam a kérdéseket.
Miaz, hogy anonim ??? Ezek hülyének néznek mindenkit ?
Szerintetek kit nem lehet azonosítani a lakcím(tudják,mert lakcímhez tartozóan dobták be a papírt és ugye ha be vagyok jelentve az adott lakcímre, akkor tudja hogy ki vagyok),iskolai végzettség(hol,mikor és mit végzett) és hogy jelenleg hol dolgozik?
Nooormálisak?
Mit csináljak akkor, ha vannak olyan kérdések, amikre nem akarok válaszolni, mert személyes adatnak tartom? Ami alapján tényleg azonosítható vagyok.
Üdv Kiborg -
sanyicks #5 dehogy nem tudják... hallottál már olyanról akit nem talált meg az ape... vagyis nav amikor pénzt akarnak lehúzni? Na látod... -
zagrosz22 #4 davidka003: nem, nem tudják.
Idézet a HVG 2010/35-ös számából:
"Szakmai publikációk egy ideje mintha arra készítenék fel a közvéleményt, hogy Magyarország demográfiai helyzete voltaképpen rosszabb, mint a fenti adatok mutatják. Akár az is előfordulhat – olvasható ki a megszellőztetett statisztikákból –, hogy a ma prognosztizálható 9,98 milliós népesség helyett 2011 októberében esetleg csak 9,7 millió személyt találnak majd idehaza a népszámlálási biztosok. A KSH egyik szakembere, Gödri Irén egy tanulmányában nemrég azt írta, hogy a 10 milliós népesség „nagy valószínűséggel (...) már csak egy optimista vízió” Magyarországon. Még karakteresebben fogalmazott a HVG-nek a Népességtudományi Kutatóintézet igazgatóhelyettese. „Az az érzésem, hogy már régen 10 millió alatt vagyunk, csak még nem tudunk róla” – közölte Pongrácz Tiborné. "
Hidd el nekem, nagyon nem mindegy, hogy tudunk-e róla, vagy sem, hányszázezerrel több fiatal munkavállaló telepedett ki külföldre, mint amit a KSH által vezetett statisztikák nyilvántartanak. -
Vazeratti #3 Ez kamu, valaki haverja jobban meggazdagszik belőle, amúgy meg az FB-től elkérik az adatokat :D -
#2 Mintha nem tudnák mennyien vagyunk. -
Raijin #1 De jó, egy az új adók bevezetése előtti pillanatnyi állapot felmérés amire lehet majd hivatkozni, hogy mindenkinek milyen jó. Sőt ezentúl még jobb lesz persze csakis a kormány népsegítő intézkedéseinek köszönhetően.