259
A Starbreeze Studios új játéka
-
#19 A gauss sem volt rossz cucc, csak enyhén önveszélyes :-) -
Axl Rose #18 Uzi & minigun powa :-) -
#17 Syndicate? Végre. Imádtam ezt a game-t.
-
#16 Köszönöm! :) -
sublimaze #15 Ez van, szerintem tökéletes. -
#14 Hát akkor meg nem igazán használták ki az engine-ben rejlő képességeket. -
#13 tessék -
#12 Unreal3, olvastam valahol, hogy az EA és a Starbreeze egy játékon dolgoznak, amihez licencelték.
Akinek van Facebookja leszedné a dalt és elküldené valahogy? :) PM-be is írhat. -
sublimaze #11 Szerintem unreal ha már van rá licens-ük(hosszú távra). -
#10 +fav -
#9 Trailer végén oda van írva, ha lájkolod a facebookjukat letöltheted a zenét. -
#8 ha minden igaz, valami exkluzív skrillex szám, amit ehhez a játékhoz csinált.
-
#7 Tök jó a trailer elején a zene az első részből volt. :) A játék hát nem tudom ,volt benne pár hangulatos rész de a többi nem tűnt valami nagy számnak. Ez is a Tomb Raideres engine-el készült, mint a DX3? -
#6 Az első résszel is sokat játszottam, akkor csúcs grafikának minősült)) -
#5 szerencsére jön pc-re a trailer alapján és igen jónak tűnik. -
mester1987 #4 nem tudod/tudkátok mi a trailer alatti faszántos kis gépzene címe pontosan??? -
#3 Először a Deus Ex jutott eszembe róla, de egész jó kis trailer. Tetszik. -
#2 dzsutubi trailer
-
#1 2069-ben járunk, a civilizációt a szindikátusok uralják, akik teljes szolgáltatást és hozzáférést biztosítanak a lakóknak a digitális világhoz, információáradathoz, s közben persze igyekeznek uralkodni is rajtuk. A szindikátusok célja minél több ügyfél megszerzése, amiért persze keményen háborúznak egymással. A játékos Miles Kilo ügynököt alakítja, aki a Eurocorp egyik legújabb, még prototípus fázisban leledző ügynöke. A sztorit egyébként Richard Morgan sci-fi író írta, aki legutóbb a Crysis 2 történetén dolgozott.
A játékmenet a lövöldözésen kívül főleg a chipekre épülő fejlesztésre épül: ezek segítségével behatolhatunk a digitális adatfolyamba, és átláthatunk falakon, lelassíthatjuk az ellenfeleinket és hasonlók - tiszta Mátrix. A szénné lőtt ellenfelektől ellophatjuk a chip-technológiájukat, s ezzel erősíthetjük magunkat, s persze a szindikátusunkat.
A \"hivatalos\" közlemény multiplayert is ígér, és bár egyelőre csak 4 fős kooperatívról volt szó, nem valószínű, hogy a kompetitív módok kimaradnának.
A játék még 2012 februárban a boltok polcain landol - legalábbis a konzolos verziói egészen biztosan. Az Electronic Arts és a svéd Starbreeze új megközelítésből eleveníti fel a klasszikus címet, stratégiából egyszerűen FPS-t varázsol.
Képek
Első Trailer
info: Gamekapocs
Egész hangulatosnak ígérkezik így trailer alapján!