Újabb botnet lekapcsolását érte el a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Win7 be van beépitve virusirtó alapból."
Nincs, csak a Windows Defender a Windows része Vista óta, amely kémprogramok ellen van. Létezik ingyenes MS vírusirtó is, Security Essentials névre hallgat, s utólag lehet letölteni akár XP-re is.
Nincs, csak a Windows Defender a Windows része Vista óta, amely kémprogramok ellen van. Létezik ingyenes MS vírusirtó is, Security Essentials névre hallgat, s utólag lehet letölteni akár XP-re is.
/*WTF?!*/
Nem véletlen h a hsz-aid hazsnoságga a földet veri..és új reg = nálam troll kategoria..erigy utadra és szerez egy nöt.
tiszteletem.<#szomoru2>#szomoru2><#nevetes1>#nevetes1>
tiszteletem.<#szomoru2>#szomoru2><#nevetes1>#nevetes1>
www.icewebhu
Ja hogy ilyenkor nem is olyan elterjedt a WinF*S 7, csak akkor mikor pont ezzel kell kacérkodni mi?
"Olyan amilyen de van benne"
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Van benne de minek ? <#idiota>#idiota>
"Olyan amilyen de van benne"
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Van benne de minek ? <#idiota>#idiota>
Mi köze a win7 ek ehhez? Valszeg xp böl állt a botnet hálozat. Sokan nem raknak fel semmien vírusirtót és úgy neteznek xpvel ami nagy felelõtlenség.Win7 be van beépitve virusirtó alapból. Olyan amilyen de van benne. Szóval egy "szûz" xp-ét könyebb megfertõzni mint 1 win7 et.
Mielõtt valaki meggyanusítana... nem vagyok botnet rendszergizda semmi közöm hozzájuk. /csak mert félre érthetõ voltam/
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ha meg akarsz szüntetni egy botnetet azt "viszonylag" könnyen megteheted, amennyiben elég jogosultságod van. Itt a problémát a bürokrácia jelenti.
Azt kellene elérni, hogy a a fejlesztõknek ne legyen esélye elkerülni a szigorú felelõsségre vonást és az elrettentõ ítéletet.
Biztosan nem csinálnék botnetet, ha tudnám lebukok és forró szögeket nyomkodnak majd a péniszembe ideges bácsik napi 3* 20 éven át...
Azt kellene elérni, hogy a a fejlesztõknek ne legyen esélye elkerülni a szigorú felelõsségre vonást és az elrettentõ ítéletet.
Biztosan nem csinálnék botnetet, ha tudnám lebukok és forró szögeket nyomkodnak majd a péniszembe ideges bácsik napi 3* 20 éven át...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nem volt egy szó se róla hogy Win7 lenne a fertõzött gépeken.
Szerintem a legtöbb boton Xp fut
Szerintem a legtöbb boton Xp fut
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!