Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Megveszem a gépet, és utánna néha fejleszted az nem durva összeg, és nem kell soha kiadnod szinte nagy összeget fejleszteni ha rendesen csinálod. Ok egy 6970 kártyáért kellene 7-8 napot dolgoznom, de mondjuk 2 év, 1.5 év után veszel még mellé egy hasonlót és elég jól elvagy. Ez minimálbér csak nem otthon. De valsz nem az otthoni hanem világviszonyban beszélünk.
A legjobban jövedelmezõ játékok MMORPG játékok pc-n szerintem amik rendesen hoznak a konyhára havi rendzsereséggel. Lehet látni hogy fejlõdik Délkórea. Már szinte mindent õk csinálnak.
Nettó marhaság. A multiplatform játékok elõtt is pont nem így volt, fordítva. Nem lennének fos optimalizálatlan szar konzol átiratok, így jóval gyengébb gép is elég lenne...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az egy más dolog hogy egy kvarcóránál ez be van "égetve", attól az még van.
Az nem úgy volt...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nemsokára jön a BF3 meg az MW3 majd lehet elemezgetni az eladási adatokat.
Egy konzolost nem hat meg az, hogy PC-n szebben néz ki esetleg ugyanaz a játék. Õ megvette mondjuk a kis Xboxát 80-100 ezerért és nem költött rá 4-5 éve csak játékokat vásárolt, míg pistike 1.5 évente elköltött minimum 100 ezret hardver fejlesztésre s játékokat meg lewarezolta.
Na ezért nem fogja sosem utolérni a PCs játékpiac a konzolost.
És most nem abból kell kiindulni, hogy Xboxra is van warez, mert ez inkább csak nálunk szempont, nyugatra nem annyira...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
HP+
Mondjuk a hdmi a falba zsenialis, csak tobbet ne kelljen atrendezni a lakast....(ki olyan hulye, hogy 1 ilyen kabelt a falba vezet?:S)
Aki szerint pc-re nem futoszalaggyartas megy, az vak vagy hulye...aki szerint konzolra csak agyatlan-hentelos jatekok vannak, az detto...aki szerint grafikailag 1 szinten vannak a konzolok akar a jelenlegi kozep-kozep kategorias pck-kel az szinten agyilag valahol mas dimenzioban van...
A konzol mellett egyébként "pécésedik" a tévé is - manapság már szinte szériatartozék a tévénél is a hálózati csatlakozás, böngészõ, USB csati.
Ilyen értelemben a PC jellegû gépek maradnak a "tartalomkészítés" oldalon, az összes többi eszköz lesz "tartalomfogyasztó".
Radikális lépést majd talán az hoz amikor elkezdenek desktop gépeket is tömegével virtualizálni - persze ez nem holnap lesz és egy másik vitát is megér.
Az nem úgy volt...
Ez inkább azt bizonyítja, hogy a komoly stúdiókban sok fölösleges pénz van :)
Szemezgetek az iMac-kel, mert kurvára tetszik, a lakás dísze lehetne (a nappaliban van a gép, mert 2011-ben szerintem ott a helye, akármilyen ronda) de kb ez az egyetlen reális érv mellette. Az, hogy 16 giga RAM-ért az Apple-nek van pofája elkérni majd' 200K forintot, erõsen visszatart a vásárlástól. Egy vicc, hogy csak a RAM többe kerül, mint az egész core i7-es PC-m, amibe 30-ért bármikor dobok 16 giga minõségi memóriát, és megeszi reggelire a legizmosabb iMac-et...
A konzolt meg továbbra sem értem, mire való, és mit tud, amit a PC nem. A konzol életbenmaradásának egyetlen esélye, hogy egyre jobban elpécésedik (böngészõ, youtube, lassan már oprendszert is kap, de akkor meg mitõl konzol...) Tévén, kanapén játszani a PC-vel is lehet, egy HDMI kábel és egy jó wireless egér+bill/kontroller kell csak hozzá - mi most épp lakást újítunk fel és kitaláltam, hogy a HDMI kábel legyen a falban, így fix összeköttetés van a gép és a tévé között.
300
A konzolban az a jó hogy megveszed, és a következõ váltásig játszol vele.
Pc-nél meg egy 2005-2006-ban vásárolt gép manapság már a minimális gépigényt sem érik el.
A pc elönye meg a folyamatos fejlödés. (pl bf 3 64 fös multi)
De ha nem lenne konzol akkor már nvidia 8600000000 Gt-nél tartanánk min. gépigénynél. :D
Játékok alapján az én izlésem szerint pc jobb az xboxnál, de a ps3nál gyengébb a pc.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ez lesz kb 160,000,000 Hozzászolás. Ha a bevétel 1% megkapnám összedobnék egy szuperszámitógépet, és a kertet tele raknám napelemel.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
The way it's meant to be sold
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ez nem is az SG.hu lenne, ha nem tette volna ki ezt a több napos hírt és táblázatot tele varjúszembõl és csontokból jósolt zöldségekkel ... természetesen a "Flém" kedvéért.
És lássátok e csodát, 300 hozzászólás kerekdede' vala!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én elfogadom hogy van aki nem szeret telepíteni, stb, de ha gyerekem lessz, tuti kap egy pc-t. aztán 1-2 év és mindent tud rajta csinálni és már õ könyörög upgrade után. És nem is lessz nehéz neki utánna kezelni ami manapság azért igen alap mûveltség kezd lenni. Ha máshol nem az iskolában már használnia kell a programokat.
Aki akar persze összerakhat magának olcsóbban hatszor erõsebb pc-t játékra de mi van ha az elõzõekben leírt emberke azt mondja erre hogy köszöni szépen biztos szuper, de neki sem ideje, sem energiája nincs mindenféle alkatrészekkel veszõdni, egyszerûen alkalmanként akar autózni vagy focizni, elég az a néhány kedvenc? Szerintem semmi baj nincs ezekkel.
A PC-gaming talán azért emelkedett mégis, mert az újgenerációs PC-k ( 2GHZ 2 magtól kb fölfele ) már egyrészt elérhetõ áron kaphatók másrészt a most felnövõ generáció már belenõ az új pc-s játékokba és ez is húzhatja az eladásokat. Amire szintén nem mondanám azt, hogy baj.
De a leginkább annak örülök, hogy megvan a választás lehetõsége :-)
Az nem úgy volt...
Mivel is foglalkozol pontosan?
- a PC-s játékok jobb warezolhatósága adott a konzoloknak ilyen nagy teret.
- a konzolok hardverének statikussága tartja kordában a multiplatform játékok hardverkövetelményeit pc-re, ezért nem kell évente fejleszteni.
Szóval minkét tábor örüljön hogy van a másik, peace meg ilyenek! :)
Those who wish to follow me I welcome with my hands
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Én hidakat tervezek PC-n, nekem kell a kraft játékra, és kell a kompatibilitás és a sokoldalúság a munkához. Megtehetem ezt PC-n, vagy háromszoros áron mac+konzol kombóval, sokkal kényelmetlenebbül.
Azt elhiszem, hogy kurvajól tudtok cikket írni, zenét keverni, meg videót vágni mac-en, és kurvajól mutat a kávézóban vagy a buliban ha ezzel jelensz meg, de én hidakat tervezek, és szophatnám a víziló faszát macen a windows emulálással, mert a programok sajnos windowsosak, az építõipar kicsit keveset foglalkozik a divattal, és nem annyira a villantásra helyezi a hangsúlyt, hanem inkább a kézzelfogható eredményekre.
Ami a PC illeti számolni kellet volna azzal is hogy a Pc bevételének nagy részét a játékok generálják mert az ember azért cserél le jó dolgokat proci videokari stb.. hogy az új gameék menjenek a Pc-nek ez volt a titkos fegyverük és ez is marad a jövõben is.
Az én meglátásom az hogy nem attól lesz valaki jó informatikus mert ezt vagy azt jól tudja szidni, hanem hogy a meglévõ technikai eszközökbõl mit tud kihozni. Egész más lenne ennek akár ennek a vitának is a menete...
Az nem úgy volt...
PSN ID: jay-jupiter
Ki kell hogy ábrándítsalak, de mivel ezzel foglalkozom nap mint nap beszélek emberekkel. Hidd el hogy símán ilyen géppel neteznek nagyon sokan.
"Notebook a mobilitás miatt kell de azok is minimum 100k+-ban vannak amibõl kijön bõven egy gamer pc"
Igen kijönne, de ez nem választás kérdése. A munka vagy egyéb miatt szükség van a notira, tehát nem az a kérdés, hogy mit vesznek HELYETTE hanem, hogy mit vesznek MELLÉ! És ez bizony nagyon nagy különbség.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
2008-tól? Szerintem megnézel egy régebbi chartot ott sem csökkent.
"Hülyébb vagy, mint elsõre látszik rajtad."
Na erre inkább nem írok semmit....
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyébként igen, lehet, hogy élõben a stílusom megváltozna, mert félnék attól, hogy nem csak hülye vagy, hanem még egy agresszív állat is.
Tükörbe néztél már? Nézd már végig a szájbakúrt beszélgetésünket, _TE_ vagy az, aki érvek nélkül CSAK személyeskedik, faszfejkém!
Asszem ez volt az utolsó, hogy reagáltam rád. Nem vívok IQ párbajt fegyvertelen emberrel.
Mondjuk azért szívesen meglátogatnálak élõben is, kíváncsi lennék rá, úgy mekkora lenne a pofád okoska...
a magyar ember...
- Windows alapu szamitogepet hasznal
- es azon is jatszik
- meggyozodese, hogy ez igy tokeletes, es minden mas szar, ha meg nem, akkor tularazott es azert szar
ertsd: iOS, OS X minden formaja szar. ami jo az a Windows es az Android. jatszani Windows 7, mely egy felsobbrendu, tokeletes jatekplatform, ami IDEIGLENESEN el van nyomva a szar-mocsok-fos Playstation es Xbox konzolok altal. DE hamarosan felragyog a nap ismet... mert az elet minden teruletet le tudja fedni a SZAMITOGEP.
<#idiota>#idiota>
A Minecraftot nagyra értékelem az innováció és a sikere szempontjából, egy ilyen dolog csak PC-n képzelhetõ el, boxon senki nem fog egy negyedkész alfával szarakodni, és a közösség sem épülhet ki. Ezek jó dolgok.
A csóka üzletpolitikája meg egy másik kérdés, és ezt én lehúzásnak találom. Persze, fejlesztõ szemszögbõl nagyon ügyesen csinálja, de felhasználó oldalról ez nekem nem szimpi, ebbõl a szempontból pont olyan, mint a nagy kiadók. Boxos megjelenés is pontosan ugyanez, PC-n kifejleszti a technológiát, boxon pénzzé teszi. Pont, mint a nagyok. Ügyes, de nem szimpatikus.
Ezek után ÉN vagyok még alkalmatlan a vitára? Beléd sem szorult sok gerinc...