Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Most mégis mirõl beszélsz? Nézd már meg a nyamvadt eladásokat. Még itt fent is a konzol vezet nem kicsivel. Ébresztõ! Ezek a tények!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Már megint ezek a tudom hogy mások mit mennyit csinálnak mert láttam yx személyt ezt meg azt csinálni. Valami saját tapasztalat olyasmi?
Kár hogy PC-n va a legtöbb játékos és a legtöbb hozam is. Ezt mutatják a számok. Igen a tények jó õket figyelmen kívül hagyni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

narumon
Hááááát akiket én írtam azok többet lógnak a neten mint én a spéci gépem elõtt. Hidd el, hogy a játékról nem mindenkinek a PC ugrik be elõszõr. Ezt mutatják a számok is. Igen, a tények...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Te összekevered az egyszeri Pistabát aki hétvégente felmegy netezni a rendszeres userrel. Ugyanis az egyik sosem fog semilyen körülmények között bármilyen játékplatformra beruházni. <#whatever> Igen a tények...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

narumon
Asszem abszolút nem errõl beszéltünk; segítek a kiindulás az volt, hogy szerinted mindenkinek van otthon PC-je amit játékra képes állapotba fillérekbõl tud hozni. Azt hiszem, hogy ez itt most elég jól bebizonyosodott (nem csak én írtam), hogy nem így van. A tények makacs dolgok.

Ott nem a géppel lehet a baj elsõsorban, hanem az oprendszerrel, már amennyiben XP vagy régebbi Windows van rajta (bár az ME/2000 párosról nem tudok nyilatkozni). Egy hardware nem lehet egyik pillanatról a másikra észrevehetõen rosszabb (kivéve a nyilvánvaló szélsõséges helyzeteket), csak a software, maga a vas hosszabb idõ után kerül egyre lerogyolódottabb állapotba, ami természetes dolog.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ülj le elé hosszabb ideig, használd gyakrabban aztán majd rájössz.

narumon
Hát azért néha sikerül egy ilyen gép elé oda keveredni.
Egyébként azok akik megerõsítettek ebben, azok mind hülyék csak neked van igazad? El kéne ezen gondolkodni egy kicsit...

narumon
Ennek örülök. Nekem 500-at sem érne meg, de mint mondtam nem vagyunk egyformák.

Great <#banplz>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Vagyis te magad sosem próbáltad <#whatever>

Akkor nézd még csak, platform fogalommal tisztába vagy? <#wilting>

X gomb és eltolja/elhúzza a ládát magától a karakter egy filmes animáció kíséretében - basszus, anno nekem(!) ellett eltolnom/elhúznom a ládát vagy 4-5 billentyû együttes lenyomásával! Ez a játék, nem pedig a buta animációk nézegetése - én is frusztrált vagyok. <#falbav>

Bé ember, most toltam kicsit a Quake 2-vel, és rögvest elkapott az a régi feeling, amit a mai játékok messze nem adnak meg: jó játszani. Nem emlékszem, mikor éreztem ezt mostanában megint. Inkább tolok ilyen elavult grafikájú játékot(!), mint valami filmesített-játékélménytõl megfosztott fost.

hdo
Sajnállak! 1830 forintért vettem meg a RIFT-et, éppen tegnap. Nem azért mert annyira kurva jó játék, hanem mert 1830 forintot megér nekem, hogy 1 hónapig korlátok nélkül teszteljem, hogy érdemes-e elõfizetni rá!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

shaddam
Szörnyen frusztrált vagy.Így elég nehéz érdemben vitázni veled

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Akkor már én is: a felsorolt konzolcímek mindegyike érdektelen fos, egyrakásra készült végbéltermék. Amióta konzolról portolnak PC-re, azóta szar, gagyi és ócska játékok jelennek csak meg... szinte, ami jó cím, az mindig PC exclusive. :)

de hogy én is ideböfögjek szigoruan a fórum szinvonalán....na mondjad, mikkel?,nem tûnt fel hogy a konzol játékplatformbol átalakult multimédiacenterré debileknek.......
...mivan?Szarban az ezsgé_? ennyi kommentvadász cikket egyrakáson, a Zavataros volt már,vagy még csak most huzzák kifele a kalapbol?
narumon
Abban az esetben, hogyha valaki igénytelen. Én éppen most készülök LP lejátszót venni.

Muttley
nem megy kulturált érveléssel, agyalap?
feltûnt, h csak te beszélsz mocskosul?

Just do it :)

A szeméthegyen is jó lesz látni pár generáció múlva.
Aha, az NVidia teljesen hülye, de te, te biztosan tudod, hogy mit fog a Sony meg az MS csinálni 2014-ben.

Asszem viszed a nap idiótája díjat.

shaddam
Neked is hasonló jókat.Ránéztem és 2014-ig még a grafikon szerint se veszi át a vezetést.Addigra meg had ne mondjam mikkel fog kijönni a sony,ms.De igazad van tévedek éljenek a mikrotranzakciós facebook játékok a pc megmentõi...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

narumon
Sõt, nálam sokszor fordítva van. Crackel elkezdek játszani egy játékot (vagy végig is játszom), és ha tetszett akkor veszem meg. Most éppen Settlers7-et rendeltem így meg.

narumon
Így van; ízlések és pofonok. Én szeretem mikor ott van a polcomon megfoghatóan, szerintem még jó is néz ki. Meg hát 98%-hoz nem kell a lemez max a telepítéshez, bár nekem azok is vinyón vannak. AUDIO CD-bõl is szoktam venni ezt azt, mert jó látni, érezni. Persze nem vagyunk egyformák ez jó és ezért ilyen színes a világ.

Ízlések, pofonok. Engem kifejezetten idegesít a lemezezgetés. Sorra krekkelem meg az eredeti játékokat, amikhez kéne a lemez a meghajtóban, mert a hajam ki tudnám tépni ettõl a típusú programvédelemtõl. Kb havonta egyszer van lemez a ROMban. Polcra porfogónak meg nem kell.
Viszont nem kell szarakodnom a peccseléssel, megoldja nekem automatice. Ha valami akció megtetszik, akkor mérettõl függõen max 1-2 órán belül már játszok vele, nem kell várni a postára.

Számomra sokkal kényelmesebb és jobb rendszer, mint a fizikai adathordozók. Õszintén szólva mindig is szopás volt, nagylemeztõl kezdve, örülök, hogy VÉGRE elavult és kikopott a világból ez a szarakodás.

narumon
Csak annyit írtam (értelmezés), hogy az 50-60% minusz az azzal egyenlõ ami máshol a teljes ár. Tehát lehet hogy a -90% már eléri azt a szintet ami máshol az akciós ár. És akkor még mindig ugyanott tartunk, hogy veszel 5-10EUR áron egy digitális letöltést, vagy ugyanennyiért egy dobozos terméket. Én inkább az utóbbit. Egyébként lényegtelen; ha lesz valami nagyon jó áron akkor megveszem Steamen (mármint ha érdekel), de ha "csak" ugyanannyiért adják mint egy dobozost, akkor maradok a dobozosnál....

Igen, mondtam, hogy a 90%-os leárazást kell figyelni. Nem 50-60, hanem KILENCVEN. Általában egy napos, esetleg egy hétvégés akciók.

A hugom gépe Celeron 1 Ghz ram 256 mega, 8 mega videókarival...
Simán megy nála a net, a Youtube, meg minden amit akar.
Köze nincs a netezéshez a gép ereje.
Egyesek honnan veszik, hogy az internethez erõgép kell, örök rejtély

Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

narumon
Mosr ránéztem a Steam akciókra... teljesen fos árak vannak. A -50 - 60% az máshol a síma ár és még abból jön le kedvezmény.

narumon
"A Steam kibaszott drága normál esetben, akciónál meg kurva olcsó. Azt is ésszel kell használni. Zsírúj játékot venni, elõrendelni ott nem szabad. Viszont a 90%-os leárazásokat meg nemigen tudja semmi (legálisan) überelni."

Szerintem érdemes olyankor is szétnézni... amikor 10EUR-ért adtak akcióban játékot én akkor rendeltem angliából ingyenes postával ugyanazt 4.95 fontért ami még mindig olcsóbb ráadásul tokkal vonóval DVD-vel. Ha látok steamen egy érdekes akciót akkor mindig szétnézek máshol, ennek az az eredménye hogy eddig még soha semmit nem vettem steamrõl, mert egyszerûen drága.

Ezt kb 10-15ezer forintból megoldod, szarfos konzolos játékoknak köszönhetõen.

Ha kiszálltál a PC témából 5-6 éve, akkor szerintem jobban jársz, ha csendben maradsz, úgy kisebb az esélye, hogy hülyét csinálj magadból.

ede0001
Ha nem értesz hozzá minek szólsz bele?
Muttley
ez egy flame-cikk :))
egy dolog maradt ki az írásból:
"az nVidia mindenkinek ad 500.000,- Ft-ot, hogy vehessünk magunknak az elkövetkezendõ 2,5-3 évben biztos minden játékot legalább middle beállításon futtató PC konfigot"

Elvis is back :)

Just do it :)

A Steam kibaszott drága normál esetben, akciónál meg kurva olcsó. Azt is ésszel kell használni. Zsírúj játékot venni, elõrendelni ott nem szabad. Viszont a 90%-os leárazásokat meg nemigen tudja semmi (legálisan) überelni.

narumon
"Stream? igen olcsó és jogtiszta. A boltban ps3-xbox játékok sokszor minimum dupla annyiba kerülnek. Mennyit költenek játékra akkor az az idõ alatt? ezt ráköltöd fejlesztésre?Stream? igen olcsó és jogtiszta. A boltban ps3-xbox játékok sokszor minimum dupla annyiba kerülnek. Mennyit költenek játékra akkor az az idõ alatt? ezt ráköltöd fejlesztésre?"

No a Steam szerintem pont rossz példa. Amennyiért ott PC-s játékot kapsz annyiért bõven megkapod az xbox/Ps játékokat is. Azt meg, hogy dupla annyi lenne egy játék egy rég lerágott, hazugsággal átitatott csont.

narumon
"Nem tudom te kikkel beszélsz de szenvedés egy olyan gépen netezni is már. Én saját tapasztalatból beszélek de te az xy ismerõsöd biztos jobban tudja. "

Hát mondjuk a feleségem egy netbookal (atom proci) internetezik és dolgozik. Teljesen tökéletes arra.
Nagyapámnak egy Celeron 1Ghz procija van 1GB RAM-mal, köszöni szépen azért jól elnetezik vele. Anyósomnak egy ipadja van, õ ezzel netezik. Apámnak egy kb 4-5 éves notebookja, vígan elnetezik vele. Egyik legjobb cimborámnak egy Athlon XP-s gépe van az õsidõkbõl, teljesen jól elnetezik vele. Sorolhatnám még.

"Mivel is foglalkozol pontosan?"

Eredendõen informatikus vagyok, de mostanában inkább mint befektetõ, cégvezetõ tevékenykedem.

Eleve nem értek pár dolgot ezekben a konzol vs pc vitákban, összehasonlításokban.
Hol vannak a digitális bevételek és az elõfizetések? Miért pc vs összes konzol van? Külön kell fejleszteni egy játékot pc-re, ps-re, box-ra is. Tehát helytállóbb lenne egy pc vs xbox vs ps vs wii összehasonlítás.
Tehát egy ASRock P4I65GV Alaplap, Pentium 4 3.0 GHz (Prescott) procival, és 2x256MB RAM-al, egy Nvidia 6600GT társaságában alkalmatlan lenne a netezésre?
Ez az összeállítás bõven van 6 éves.
De ha te, egy agyon buherált Windowsos gépen próbáltál meg netezni, amin az automatikusan elinduló és a háttérben feleslegesen futó, programok száma vetekszik a mai nyugdíjkorhatárral akkor nem szóltam semmit.
Amúgy viszont hülyeség amit mondasz.
Nekem az asztali gépem mellett van egy 1.6GHz-es PentiumM és egy 300Mhz-es P1-es laptopom. Mindkettõn lehetséges netezni. Az egymagos 1.6-oson teljesen normálisan, youtubbal, bármivel.
Mindkettõ több, mint 6 éves.

Egy idióta jelen. Mondjuk én már próbáltam egérrel is, de rohadtul nem ment. Igaz,a N64-es Goldeneye óta nem igazán játszottam már pc-n fps-t.
Hát azért egy nvidida 98000000000000 GT nem ártana az only pc arma 3 mellé. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nightwish006
Jah 1.5évente:D:D HAVER 3ÉVE NEM VETTEM CSAK EGY 10RUGÓS HASZNÁLT VGA-t, MÉGIS TUDOK MINDENNEL JÁTSZANI. TEMEG ELMENTÉL ÉVENTE ÚJ BOXÉRT, MERT ÁLLANDÓAN MEGSÜLT A SZAROD.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Molnibalage
Pontosan ilyen húzások miatt nem veszek almás gagyit. Ez jól becsomagolt takony az egész.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Létezik olyan idióta aki egér nélkül játszik fps-t?
Sokszor eltemették már a pc-t, de hát csak nem akar megdögleni :) A kedves konzolgyártók, illetve a konzolok fanatikus rajongói azt nem veszik figyelembe, hogy számítógép mindenhol van ami 1 alap vga-val játékra alkalmassá tehetõ és rengeteg ingyenes játék van rá és a fizetõsök is általában olcsóbbak. Többszöröse a játékkínálat bármilyen konzollal szemben. Arra alapozni, hogy az emberek majd veszenk külön egy konzolt, hogy a játék soha ne döcögjön egy kicsit sem, vagy épp mert van benne blueray.... hát eléggé túlzó optimizmus volt. Az ismerõseim körében kb 3 embernek van jelenlegi generációs konzolja és uyganennyinek blueray lejátszója. Persze a 2 között van átfedés mert 2 konzol ps3. A többiek meg leszarják, mind a konzolt, mind pedig a bluerayt. Egyrészt mert nem engedhetik meg maguknak, másrészt minek? Ott a pc úgyis, játék arra is van. Az meg hogy egy alap PC-n nem fut a gta4 vagy épp a witcher2? Szintén letojják, mert az elmúlt 5-10 évbõl is annyiféle játékból tudnak szemezgetni, hogy mindenki talál magának kedvére valót.
ede0001
Ha rám hallgatsz nem veszel sem imacet sem minit. Szutyok laptop alkatrészekbõl összeállított asztali dísz mindkettõ.Teljesítményben meg sem közelíti az normál PC alkatrészekbõl összerakott gépet.Ráadásul árban is el vannak nagyon szállva.Én csak tudom, mert volt nekem ilyenem.Soha többet nem veszek semmilyen almás terméket.
<#wilting> nézd meg jobban azt a diagrammot te hígagyú troll

shaddam
Miért már vezetõ lett?Ja hogy a diagram azt jósolja a madarak röptébõl...

Oldal 1 / 8Következő →