Kivizsgálják a HTC Apple elleni panaszait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En ezt irtam:
"A Motorola sohasem volt a vilag legertekesebb vallalata..."
Erre ezt valaszoltad:
"Áh nem, csak kábé ötven éven keresztül az 1920-as évektõl kezdve!"
"Definiáld mi az az "értékes"."
Market cap.
De ha nem vagy tisztaban vele, akkor mire es miert vaszoltal?
"A Motorola sohasem volt a vilag legertekesebb vallalata..."
Erre ezt valaszoltad:
"Definiáld mi az az "értékes"."
Market cap.
De ha nem vagy tisztaban vele, akkor mire es miert vaszoltal?
Definiáld mi az az "értékes". Nem nekik volt a legtöbb lóvéjuk, de a telekommunikáció a béka segge alatt SEM lenne a mai napig, ha õk nem lettek volna!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Persze. Es ha torvenyt sertettek, akkor meg is erdemlik a buntetest. En csak azt az extrem kijelentest kertem szamon, hogy a Motorola 50 even at a vilag legertekesebb cege lett volna.
Es ez azt bizonyitana, hogy a vilag legertekesebb cege volt? Nem latom az osszefuggest.
Es akkor mar csak tovabb kellett volna olvasni: "The name Motorola was adopted in 1930, and the word has been used as a trademark since the 1930s."
Magyarul a 20as evekben nem volt motorola nevu ceg.
Es akkor meg nagyon messze vagyunk onnan, hogy barmikor is a vilag legertekesebb cege lett volna. Nemhogy otven even keresztul.
Magyarul a 20as evekben nem volt motorola nevu ceg.
Es akkor meg nagyon messze vagyunk onnan, hogy barmikor is a vilag legertekesebb cege lett volna. Nemhogy otven even keresztul.
1929-ben õk szerelték fel az elsõ rendõrautókat rádióval! Ennnyit ér a tudásod!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem értem az offolást meg a magyarázkodást, meg az idegeskedést.
Másik topciban is mondtad. A törvény akármilyen, be kell tartani. Sajna még a világ legdrágább vállalatának is. Ha az alma elqrta, és ez bizonyítható, viselni fogja szépen a következményeit.
Másik topciban is mondtad. A törvény akármilyen, be kell tartani. Sajna még a világ legdrágább vállalatának is. Ha az alma elqrta, és ez bizonyítható, viselni fogja szépen a következményeit.
Mit makogsz? 1928-ban alapitottak....
"1928 Founding of Company
On September 25, 1928, Paul V. Galvin and his brother,
Joseph, incorporated Motorola’s founding company—the
Galvin Manufacturing Corporation—in Chicago, Illinois,
USA"
"1928 Founding of Company
On September 25, 1928, Paul V. Galvin and his brother,
Joseph, incorporated Motorola’s founding company—the
Galvin Manufacturing Corporation—in Chicago, Illinois,
USA"
Annyira felhuztal ezzel a baromsaggal, hogy direkt utananeztem.
SOHASEM volt a vilag legertekesebb cege a MOT. De - hogy meg nagyon hulyenek tunjel - meg csak nem is letezett Motorola nevu ceg az 1920-as evekben, nemhogy a legertekesebb legyen a vilagon.
Annyira felhuztal ezzel a baromsaggal, hogy direkt utananeztem.
SOHASEM volt a vilag legertekesebb cege a MOT. De - hogy meg nagyon hulyenek tunjel - meg csak nem is letezett Motorola nevu ceg az 1920-as evekben, nemhogy a legertekesebb legyen a vilagon.
Latom vannak bajok :o)
killall imagent
Ezt honnan vetted? 192x-tol 197x-ig? Es addig a General Electric vagy az Exxon mit csinalt?
Ezt honnan vetted? 192x-tol 197x-ig? Es addig a General Electric vagy az Exxon mit csinalt?
Zsepi kell?
killall imagent
Hadd talaljam ki, mr night tozsdei elemzo?
killall imagent
http://www.youtube.com/watch?v=uiyjp-FPyK4
Nem tom mennyire nézitek ezeket az ázsiai híreket, de elég viccesek😄
Google rendesen csinálja a fesztivált. Kíváncsi leszek mit alkotnak majd a Motorolával.
Nem tom mennyire nézitek ezeket az ázsiai híreket, de elég viccesek😄
Google rendesen csinálja a fesztivált. Kíváncsi leszek mit alkotnak majd a Motorolával.
Pontosan.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Áh nem, csak kábé ötven éven keresztül az 1920-as évektõl kezdve!
A Motorola sohasem volt a vilag legertekesebb vallalata...
a kis almát Pista bácsi futatta fel, most hogy lelépett nem tud majd mit újrafeltalálni a kis alma, a divat meg mint tudjuk változik, a samunak és a htcnek is elég jó image van világszerte és ár/érték arányban is jobbak, szal kb. a kis alma lesz az új motorola, mert ki fog fulladni 3-5 éven belül a hype
Megjött