Retró földönkívüliek a Men in Black 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meh..A termeszetfelettei -ha jol tudom- az angol supernatural szobol van forditva, jelentese: az anyagi vilagon tulmutato. Azaz barmi, ami a mi jelenlegi vilagunkban nem letezik bizonyithatoan es/vagy megmagyarazhatoan (a csimapnznak az ongyujto nem termeszetfeletti, hiszen mindn megtalalhato a termeszetben is, tuz, alkotolemek, stb...a mukodeset persze nem ertene😊 Analogia: 1 szellem anyaga nem termeszetfeletti (ektoplazma, anyamkinja, majd ha lesz 1 talalt szellem megvizsgalva, akkor majdcsak kiderul😄 Letezese viszont az, ugyanis nem a termeszetes vilag resze, hanem 1 masik vilage, itt nem termeszetes)
Magyaran nem evilagi, hanem tulvilagi (a tulvilagon termeszetes, ott az elolenyek a termeszetfelettiek😄)
Magyaran nem evilagi, hanem tulvilagi (a tulvilagon termeszetes, ott az elolenyek a termeszetfelettiek😄)
"Baker 60-as évekbeli, "retró lényeket" is tervezett"
De attól hogy mi "retrók" voltunk akkor, az idegenek miért volnának azok? 😞
De attól hogy mi "retrók" voltunk akkor, az idegenek miért volnának azok? 😞
TMK: A természetfeletti fogalma nem relatív vagy szubjektív. A csimpánznak az öngyújtó is természetfeletti. De hogy lehet valami egyszerre természetfeletti és egyszerre természetes??? Minden a természetben történik, csak legfeljebb még nem tudjuk megmagyarázni. A természetfeletti szubjektív értelemben vett fogalma egy tévedés. Ezzel a megkötéssel rendben van, enélkül minden más is tévedés, amit rá alapozunk.
De ha úgy értelmezed, hogy a mi általunk ismert természetbe nem illik bele, akkor bizony az természet feletti (egészen addig míg nem találjuk meg a magyarázatát és válik az általunk ismert természet részévé)
aha...hát,persze...hihető volt
Szerintem meg olyan, hogy természetfeletti eleve nincs, ez az elnevezés nagyon rossz. Csak mert mi emberek nem tudunk nagyon sok dolgot megmagyarázni, attól még a természet, a világunk részét képezik ezek a dolgok.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Men in Black-ben is lesznek nem evilági lények"
Aligha, hacsak nem valtozik at termeszetfeletti filmme😛 Az evilagi szo -legjobb tudomasom szerint- a tulvilagi parja es a termeszetfelettivel kapcsolatban hasznaljak (pontosabban en meg nem lattam mashogy😊)
Aligha, hacsak nem valtozik at termeszetfeletti filmme😛 Az evilagi szo -legjobb tudomasom szerint- a tulvilagi parja es a termeszetfelettivel kapcsolatban hasznaljak (pontosabban en meg nem lattam mashogy😊)
Hát ez a hülyeség egyre jobban érdekel 😄