Szekeres Viktor

Retró földönkívüliek a Men in Black 3-ban

Még nem láthattuk a Sötét zsaruk 3 idegen lényeit, de a május 25-én bemutatásra kerülő film nemsokára érkező előzetesei róluk is fellebbentik a fátylat. Az azért kiderült, hogy igazi retró lények is lesznek a filmben.

A forgatás ideje alatt elég sok fotó került fel a netre a Sötét zsaruk 3 (Men in Black 3) készítési munkálatairól, de ezek inkább csak a színészeket ábrázolták, idegenek, földönkívüliek nem voltak rajtuk. Természetesen nincs semmi ok aggódásra, a ShockTillYouDrop kiderítette, hogy az új Men in Black-ben is lesznek nem evilági lények, ráadásu azok egy részét maga a legendás Rick Baker fogja tervezni.

Baker a lapnak adott interjújában elmondta, hogy nem csak újféle idegeneket láthatunk majd a filmben, hanem a klasszikus scifik rajongói annak is örülhetnek, hogy régivágású úrlények is feltűnnek majd. A Men in Black 3 ugyanis erősen épül az időutazásra, aminek köszönhetően Baker 60-as évekbeli, "retró lényeket" is tervezett, amelyek úgy néznek ki, mint az 50-60-as években készített B-filmek lényei, azaz űrruhát viselnek, gömbakvárium-sisakot és sugárfegyvereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Meh..A termeszetfelettei -ha jol tudom- az angol supernatural szobol van forditva, jelentese: az anyagi vilagon tulmutato. Azaz barmi, ami a mi jelenlegi vilagunkban nem letezik bizonyithatoan es/vagy megmagyarazhatoan (a csimapnznak az ongyujto nem termeszetfeletti, hiszen mindn megtalalhato a termeszetben is, tuz, alkotolemek, stb...a mukodeset persze nem ertene:) Analogia: 1 szellem anyaga nem termeszetfeletti (ektoplazma, anyamkinja, majd ha lesz 1 talalt szellem megvizsgalva, akkor majdcsak kiderul:D Letezese viszont az, ugyanis nem a termeszetes vilag resze, hanem 1 masik vilage, itt nem termeszetes)
    Magyaran nem evilagi, hanem tulvilagi (a tulvilagon termeszetes, ott az elolenyek a termeszetfelettiek:D)
  • endrev #6
    "Baker 60-as évekbeli, "retró lényeket" is tervezett"
    De attól hogy mi "retrók" voltunk akkor, az idegenek miért volnának azok? :(
  • endrev #5
    TMK: A természetfeletti fogalma nem relatív vagy szubjektív. A csimpánznak az öngyújtó is természetfeletti. De hogy lehet valami egyszerre természetfeletti és egyszerre természetes??? Minden a természetben történik, csak legfeljebb még nem tudjuk megmagyarázni. A természetfeletti szubjektív értelemben vett fogalma egy tévedés. Ezzel a megkötéssel rendben van, enélkül minden más is tévedés, amit rá alapozunk.
  • tmk #4
    De ha úgy értelmezed, hogy a mi általunk ismert természetbe nem illik bele, akkor bizony az természet feletti (egészen addig míg nem találjuk meg a magyarázatát és válik az általunk ismert természet részévé)
  • cylonflatus #3
    Szerintem meg olyan, hogy természetfeletti eleve nincs, ez az elnevezés nagyon rossz. Csak mert mi emberek nem tudunk nagyon sok dolgot megmagyarázni, attól még a természet, a világunk részét képezik ezek a dolgok.
  • cateran #2
    "Men in Black-ben is lesznek nem evilági lények"

    Aligha, hacsak nem valtozik at termeszetfeletti filmme:P Az evilagi szo -legjobb tudomasom szerint- a tulvilagi parja es a termeszetfelettivel kapcsolatban hasznaljak (pontosabban en meg nem lattam mashogy:))
  • nessboth #1
    Hát ez a hülyeség egyre jobban érdekel :D