1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
  • clarck
    Soha nem mondtam hogy szégyellem magam!
    Viszont arra kértelek hogy ne látogasd ezt a fórumot.
  • Molnibalage
    Ezek szerint akkor Newton előtt, a gravitáció os valami összeseskövés volt...?
  • jackoneill90
    Akkor olvasd el amit írtam előbb.
  • jackoneill90
    összeesküvés, hogy 2012 12hó 12. napján van a világvége és bizonyították ,hogy nem akkor lesz hanem pár száz évvel később. Ez összeesküvés, hogy ne aggódjanak az emberek.

A háborúk elkerülhetetlenek egyszer sor fog kerülni rájuk.
    Minden rákot okoz mamár. Telefongyártók azt mondják a mobiltelefonok egészségesek, mások meg hogy megfőzi az agyat.
    Gyógyszeripar: Szedd a gyógyszert ha kell ha nem mert az csak jó neked, persze, legfőként a gyógyszergyártóknak jó mert oda dől a pénz.

A sírásóknak mindig lesz munkájuk. A szarból is pénzt csináltak már.
    A gyártott termékek lejárati ideje is összeesküvésből született, csak addig bírják amíg van garancia, utána ha nem értesz hozzá,hogy kijavítsd akkor dobhatod ki és újabb tízezreket dobhatsz ki az ablakon.
    Fukusimai atomvész sokkal kisebb bajt okozott mint csernobil, Na persze. Nem lesz gázáremelés, nem lesz válság. Kamu itt minden, semmit ne hidj el amit a különböző országok kormányai mondanak. Pénzért bármit meg is vehetsz ez a lényeg.
    Ez az egész világ egy nagy összeesküvés.
  • Büdös Bohóc
    idióta :-\
  • jackoneill90
    A gondolatot az agy elektronjaiból fakad. Tehát elektromosság ami ugyebár fénysebeséggel közlekedik.
  • Büdös Bohóc
    A fénynél tuti van gyorsabb dolog. Pl a gondolat is, mert azzal bárhol ott tudsz lenni egyből, de annál meg a szar gyorsabb csak, mert múltkor is gyorsabban beszartam, mint gondoltam volna.
  • 1sajat
    Szerintem semmi köze egy ilyen szemétkedésnek egy tudományos fórumhoz. Süllyedj el szégyenedbe fórumtárs!
  • clarck
    Elismerem lehet hogy illetlenség volt,de a tényeken nem változtat.
  • 1sajat
    Illetlenség a privát levél tartalmát felfedni.
  • clarck
    Ez is benne van a pakliban!
    De belegondolva tényleg szívás!Gondold el, a vizsgabiztos mikor mondja a vizsgázónak

-A válasz helyes de a körülményekre való tekintettel nem fogadjuk el.
  • clarck
    Köszi!
    Valami hasonló fórumot szeretnék ha összejönne.
    Minden fórumnak volt egy egy eltévelygése az összeesküvés elméletek felé amit le is torkolltak.
    Itt "szabadon" lehetne kitárgyalni őket.
  • Cef
    Ja, meg ha valaki most végzett kutatást a témában az lehet, hogy dobhatja ki az egészet.
  • Cef
    A tudomány nem így működik. Ha az eredmények beigazolódnak az összes fizikus rá lesz izgulva a témára, gyakorlatilag ők járnak vele a legjobban, mert kapnak egy hatalmas kihívást. A tankönyvgyártók is jól járnak vele, mert új tankönyveket kell írni. A suliban meg majd azt tanítják ami nem dőlt meg, a többire meg azt mondják, hogy folyamatban van az új elmélet. Egyedül az elméleti fizikából záróvizsgázók szopják meg, mert megdőlt amit tanultak :D
  • clarck
    Igen bölcs ember.Nem véletlenül sámán!
  • clarck
    Világos!Hiszen ezért is ajánlotta fel a CERN a mérési eredményeket további elemzésre.
    Valóban nem kell minden elméletét kivágni, csak azt ami a relativitással foglalkozik.Csak az a kérdés hogy mit fognak ezután tanítani a suliban?
    Ezért lett téma indító a dolog, miszerint hogy ne keljen új relativitás elméletet gyártani,vagy a már megtanultakat újra értelmezni, egyszerűen hibás mérésekre hivatkozva visszavonják a bejelentést.
    A dologban az a fricska, hogy egy másik kutató csoport is ugyan ezt a jelenséget detektálta csak, hogy ők bölcsen hallgattak addig még valaki meg nem erősíti a méréseket amit most a CERN ugye véletlenül meg is tett.
  • Saintgerman
    Jó a topic témája ! ( habár az NWO n is ezt tárgyaljuk már hat éve)
    Amikor megkérdezték Credo Mutwa-t a Zulu shamant, hogy mi a vélemenye az összeesküvés-elméletekről, azt válaszolta, hogy az elmélet nem öl, az összesküvésnek pedig sok millió ádozata van...

• Cef
    Most ez a mérési eredmény született. Lehet, hogy számítógépes, vagy valamilyen más okból bekövetkezett hiba miatt nem pontos a mérés (ami elromolhat az el is romlik). Ezért kell új mérést végezni, másnak is meg kell erősítenie, hogy a mérés jó-e. Amíg nincs igazolva az eredmény addig nem lehet sem ünnepelni, sem bosszankodni, várni kell. Ennyi a történet. Ha tényleg jó volt a mérés még nem kell Einstein összes elméletét kivágni az ablakon. Az nem meglepő, hogy sokan hitetlenkednek, mivel az eddig elfogadott világkép módosul, magát Einsteint is lehordták amikor megalkotta az elméleteit.
  • sanyicks
    De hibás okoskodás? Miért? Mert igaz és nem hibás? :D
  • sata75
    Van itt néhány elmélet ha valakit érdekel és esetleg nem ismerné. Jó szemezgetést.
  • clarck
    Szóval a tudomány mindenki számára nyílt titok? Nincsnnek érdek csoportok,nincs olaj lobbi nincs olyan érdek csoport ami szeretné a világ energiagazdálkodását a kezében tudni? Semmiféle titkolózás álhír terjesztés tudományos félremagyarázás nincs.
    Nem bánnám ha így lenne.
  • clarck
    Épp erről van szó.Mit mondanak majd a fizikusok.Élből cáfolják, mert Einstein azt mondta,vagy bevállalják hogy bizony itt valami nem stimmel.
    De EZ csak téma indítóvolt, hogy a tudományos világ hogyan reagál majd a bejelentésre.Azért hogy minden maradjon a régiben ,heves cáfolásba kezd,vagy bevállalják a tévedést.Vagy maga a CERN mondja ki, hogy a hír kacsavolt.
  • TDantes
    Semmi ilyesmit nem titkolnak el. A ,,régen azt mondták a Föld lapos" meg egy ide nem illő dolog. Gyakran felbukkan az összeesküvés hívők érvelésében, de hibás okoskodás.

• clarck
    Nézd!Több fórumon kijelentetted hogy nem tudsz velem kommunikálni mert értetlen és nem vagyok tisztában azzal írok. vagyok.Mégis privátban kérsz hogy írogassak a Te fórumodon.Egyezünk meg annyiban ,Én nem megyek a Te fórumodra,és Te sem az enyémre.Így legalább elkerüljük a felesleges civódást jövőre nézve.
  • TDantes
    Szerintem...úgy szeretem a szerintem így meg szerintem úgy. Én nem értek a fizikához, és szerintem te sem, és szerintem hallgassuk meg a fizikusok véleményét, és szerintem érdemes elolvasni amit a hír kapcsán nyilatkoztak.
  • clarck
    Igen,és ehhez hasonló.
    De nem velem kell vitatkoznotok hanem azokkal akik szerint a világban semmi nincs amiről mi közemberek ne tudnánk.Tehát mindenki igazat mond, mindenki a tudása legjavát adja mindezt önzetlenül az emberiség és a környezet védelme érdekében.
    DE!
    Akkor miért tűnnek el emberek akik mást mondanak?
  • shaddam
    Szerintem ez egy kürmür összeesküvés
  • 1sajat
    Jó amit fejtegetsz. Jó a példa. De amit levonsz tanulság, az mindössze egy kérdés? Le vagy maradva úgy kb 300 évvel te is. Tessék megérteni, hogy nem a törvény szabja meg a természet lehetőségeit. Mi csak próbálunk elméletet gyártani a természet dolgaira. Ha nem jót gyártottunk, ki kell dobni a fenébe. Vissza a kályhához és azt mondani: nemtudjuk. Helyet kell csinálni a következő elméleteknek. A paradigmaváltás így kezdődik. Pontosan így. Érted ezt?
  • Narxis
    Pl. az amcsik nem is voltak a Holdon?
  • clarck
    Mint írtam most még csak egy hír.Ha a középkorban éltél volna,és Te meg egy jó pár ember azt monda volna hogy a Föld kerek és ezt biztosan tudod mert PL láttad,de a nálad "magasabb" beosztásban lévők azt mondják hogy, már pedig lapos. Ellenben azok is tudják hogy kerek, csak valamilyen érdekük fűződik hozzá hogy Te azt hidd hogy lapos.Pl ha nem leszel jó hívő és nem fizeted be az egyházadót akkor lelöknek a szélén,vagy mit tudom én.
    Nem az a lényeg hogy mennyivel haladta meg hanem az hogy egyáltalán elérte az Einsteini törvény ellenére. Miért nem lett végtelen tömegű a subatomi részecske, mi van az időtágulással.Ha mi itt a Földön elértük a fénynél gyorsabb sebességet,akkor miből gondoljuk hogy pl más nem földi ciyilizáció nem tette e már meg.De nem Einsetinről van itt szó hanem arról, hogy sok olyan dolog van amit eltitkolnak "nagyjaink" valamilyen érdekcsoportok hatására.
  • Panzermeyer
    Semmiképpen sem összeesküvés elmélet. Amikor a középkorban laposnak hitték a földet, majd kiderült, hogy közel gömb formájú, az sem az.

Egyébként érdekes dolog ez. Fene se gondolta volna. 6 km/s-sel gyorsabban utazik valami a fénynél. És akkor most mégis mit fog ez változtatni a mi kis életünkben?
  • clarck
    Meg lehet hogy igazad lesz,legalább megpróbáltam.
  • clarck
    Most még csak egy hír,de szerintem kevés lesz "módosítani" az elméletet.
    Vagy a tétel így fog hangzani "A fénynél gyorsabban nem terjed semmi ,kivéve....."
    Természetes nagyon banálisan fogalmaztam ,de gondolom érthető mire gondoltam.
  • TDantes
    Ez nem összeesküvés elmét.
    Einstein nem tévedett, legfeljebb módosítani kell az elméletét.
    Az összeesküvés elméletek mint ostobaságok. Már a középkorban is voltak ilyenek, és azoknak se volt semmi értelmük. Mind, az emberi tudatlanságból fakad, de semmi értelmük. Nem kell az ilyesmit elhinni
  • clarck
    Pontosan nagyon jól látod és már ki is igazítottam a témát.
  • clarck
    Konkrétan arra gondolok hogy mivel eddig ez volt a legbiztosabb pont (már minta fény sebesség)az ezen alapuló számítások hibása is lehetnek.Így tehát az eddigi elméletek nem biztos hogy meg állják a helyüket.De hogy ez ne következzen be gyakorlatilag le kell majd tagadni a mérés eredményét vagy hibára kell hivatkozni.(Vagy mindent újra számolni mérni.)
    De nem is ez a fontos.
    Én a tudományos világban bekövetkezett összeesküvés elméletekről szeretném kikérni a véleményeteket.Ez lehet bár mi amiről azt hisztek hogy valóság de mindenki mást mond.
  • patiang
    Ő szvsz nem direkt erre az egyre értette, hanem általában.
  • trident
    Ez miért lenne összeesküvés elmélet? Szerintem rosszul használod a fogalmat.

A hírrel kapcsolatban pedig szerintem mindenki kivár, ez az első ilyen eredmény, ismételni, ellenőrizni kell (és persze sokan szkeptikusak, hiszen például egy felrobbant szupernova neutrínó sugárzásnak egy részét is hamarabb kellene észlelnünk, mint a robbanás fényét)...
  • patiang
    Én ezt nagyon is elképzelhetőnek tartom, bár én nem összeesküvésnek, inkább emberi gyarlóságnak nevezném.
    Nagyon jó amit elindítottál, csak szerintem ez is el fog menni az emberi butaság tartományába. Üreges Föld, és társai.
    Egyébként ő soha nem állította, hogy az isteni igazság hordozója. Azzá tették.
  • clarck
    Tegnap bejelentették hogy Einstein tévedettMost sok minden összedőlni látszik.De mit szól ehhez a tudomány ?Mikor jelennek meg a hírt cáfoló magyarázatok mint eddig minden, a jövőnket befolyásoló találmány bejelentése kor.
    Egyáltalán léteznek összeesküvés elméletek vagy ez is csak az.