1160
Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
#240 Hát ez az... már akkor is kivitelezhetetlen volt az ilyesmi, pedig akkor az USA még stabilabb volt gazdaságilag. Most meg kb nulla... a gazdaságuk pillérei hitelekre vannak építve...
Talán Kínában lehet akkora potenciál, hogy ennek egy erősen visszafogott verzióját megvalósítsa. De az ő létük is most attól függ, hogy bedőlnek-e a nyugati gazdaságok így merő hülyeség lenne egy ekkora volumenű katonai költekezésbe kezdeni. -
#239 A csillagháborús program egy blöff volt. A jenkik sem végeztek komoly minkát, mert már a megvalósíthatósági tanulmány és alapkutatás szinten látszott, hogy kivitelezhetetlen.
Lényegében a korai előrejelző rendszer leszámítva - ami akkor is megvolt már tudtommal - semmi sem valósult meg belőle... -
#238 Ja, gondolom ez is a Reagan kormány Csillagháborús koncepciójának a farvizén evezett ide. A különbség csak annyi, hogy azóta az USA is beállt a pénztelen országok közé akik már mindent hitelből fizetnek és az állampapírokat is beváltották már Jüanra. Igen nagy méretű összeg hiányzik a kasszából, alig jut hadi fejlesztésekre... örülnek ha a haderejük egyben marad egy kiadós leépítés után. Ők sem azért vonulnának ki a közel-keletről és dél-ázsiából mert annyira jófejek... ennek egyszerűen gazdasági okai vannak. -
#237 De vegyük pl. az UFO örületet, ami elég hajtóerejű lehetne egy hatalmas költségű űrhadászaszati programra, amit mindenki elfogadna.
Jelenleg egyes országokban a honvédelemre nem jut pénz. Ja, és ki az a mindenki...?
-
clarck #236 "De vegyük pl. az UFO örületet, ami elég hajtóerejű lehetne egy hatalmas költségű űrhadászaszati programra, amit mindenki elfogadni"
Tudod nekem erről az jut eszembe (sokan kérdezik hova?)mikor Dobó Istvánt meg kérdezik hogy miért nem lő vissza!.Erre Dobó azt mondja ,-Mondjátok meg töröknek azért nem, lövünk mert vasárnap van.Nekünk meg csütörtök -
uwu 80 #235 Hú apám, neked aztán nem szabja meg senki mit olvasol, még az se aki a szöveget írja. -
clarck #234 "Az a fiatal pl tervez-e az életében valamit?"
Mint kétszeres nagypapa csak az tudom mondani, hogy a remény hal meg utoljára! -
clarck #233 Bocsi de össze omlott a rendszer. -
patiang #232 Ha ezt nekem írtad, mi melyik? -
patiang #231 Amikor ilyen site-okat olvasok, melyekkel tele a net, akkor azon filózok, hogy akik ezeket fenntartás nélkül elfogadják, azoknak az élet gyötrelem, kínszenvedés, depresszió, öngyilkosságra való hajlam.
Az a fiatal pl tervez-e az életében valamit? -
clarck #230 Melyik? -
patiang #229 Te jót akartál:) -
patiang #228 Nem, nem egyezik meg. Sokkal színvonalasabban indult, realitásokkal kezdődött. -
clarck #227 Elnézésedet kérem!
A topik témája valóban meg egyezik az általad említett oldallal,csak én Magyarul írtam. -
#226 Azokba az elmosódott képekbe amiket eddig láttam, bármit bele lehet magyarázni. -
clarck #225 Az az érdekes hogy nem tudod belinkelni! Senki nem tudja. -
patiang #224 Szerintem van tudományos összeesküvés bizonyos érdekcsoportok között, csak kár, hogy kezd elmenni az NWO színvonala felé. -
clarck #223 Nekem meg van az Összes! -
#222 Itt meg lehet venni. -
clarck #221 Bocsi egyébként maxira egyet értek veled s hogy őszinte legyek nem jósoltam ennyi időt a topiknak. -
clarck #220 Nem tudom emlékszetek-e még egy Napoleon Bulevard nevű zenekarra. Volt nekik egy érdekes számuk. A szám címe KÍNA Ha valaki meg találja linkelje már be! -
patiang #219 Ezt nem hinni kell.:) -
patiang #218 De, ha nem tudnád, a Holdon is van élet.
Fényképes bizonyítékok. -
patiang #217 "a mai földi 'birkanyáj'"-----------maximálisan egyetértek veled. Hipp-hipp-hurrá!!!!!!!!!! -
patiang #216 Csak akkor meg nem értem, miért vetik el a holdutazás igazságát?
-
patiang #215 Az nem, de a nagy orosz-amerikai-kínai testvériség mindent legyőzött a tomboló hidegháború idején.
Csak veszettül titkolják, mert akkor rájönnénk, hogy nem is álltak szemben egymással. -
clarck #214 Ha jól tudom mindent bele adsz hogy mások ne érezzék jól magukat.
de Isaac Asimov trilógia +1
Alapítvány és a Föld .De ha olvastad akkor rá jöhettél hogy pontosan ez mű0ködik.Olcsón adom a cuccokat,és ha mindenki rám támaszkodik fel emelenm az árát. (KINA) -
forrai #213 uwu80, ez derék link volt!
Nagy érdeklődéssel olvastam, és sok mindennel egyet is értettem.
Pl. azzal, hogy az ezotéria a tudományba is bevonult, gyengítve ezzel magát a tudományt.
Vegyük pl. a gyógyszeripart.
A dolog ha jól emlékszem, a különféle hajszeszekkel kezdődött nálunk. Először persze talán így: Ihaj,- csuhaj -ez a jó szesz! Azután lerövidült, és lett belőle csupán: "hajszesz".
Később egyre több ilyesmi jött, és érdekes módon ebben a gyógyszeripar és a TB is látott fantáziát!
Hiszen egy csomó készítményt, nem orvosság minősitéssel, recept nélkül lehet már vásárolni, akár a benzinkútnál is! A TB-t megkerülve, valóban jó gyógyszereket is, igaz, fele (bocsi: "fene") áron!
Tehát itt valahogy a gyógyszeripar se jár rosszul. Sőt: nagy társadalmi könnyebség ez, hiszen lehet azt mondani, ha az orvos nem ír receptet, meggyógyulhat másképpen is.
De vegyük pl. az UFO örületet, ami elég hajtóerejű lehetne egy hatalmas költségű űrhadászaszati programra, amit mindenki elfogadna.
Ugyanígy a kisbolygók is, bár velük tényleg nem érdemes viccelni.
Sorolhatnék egy sor dolgot, ami tudományos" indittatásúnak tűnik, és mégis ezotéria gyanus. Ám végül valamilyen eredményre szintén vezethetnek, mint pl. Kolombusz indiai kirándulása, amelynek Amerikát köszönhetjük, és akkor minden megbocsátható.
Mindez azonban semmi ahhoz képest, amikor a tudomány minden érdek nélkül, csak úgy l'art pour l'art téveszt dolgokat, akár többszáz éven át.
És szerintem ilyen is sok van, és lovat ad a hétköznapi ezotéria alá.
Ezeket viszont nem lenne szabad a szönyeg alá söpörni, hanem ki kellene javítani.
Mert ez lenne az egyik fontos különbség a tudományos, és a hétköznapi ezotériák között. -
Saintgerman #212 Ki mondta, hogy emberek ? Azt mondtam, hogy lakott volt. Remélem nem hiszed azt, hogy ez a mai földi 'birkanyáj' az legszebb és legokosabb teremtménye a 'mindenhatónak' ? -
TDantes #211 Ez is tökkelütött, ha azt hiszi a Mars volt lakott és a Föld meg nem. A Marson egy millió éve sem lehettek emberek. -
Saintgerman #210 Az általunk ismert technológia szerint valóban nem. De nem csak ez létezik, vannak sokkal előrehaladottabbak, amiről mi nem is tudunk. De nem a tökkelütött Aranyi Lacira akartam felhívni a figyelmet, hanem az 'időutazó' Stewart Swerdlow-ra, akiszerint a Mars 1 millió éve még lakott volt, amikor a Föld még a második helyen volt a Naprandszerben, és még nem volt lakható... -
uwu 80 #209 ezt úgyse fogjátok elhinni -
#208 Nem hiszem, hogy '62-ben a technológiai fejlettség lehetővé tette volna a Mars-utazást. -
remark #207 Ott volt a Tervezett Elavulás filmben a dokumentum. A film kapcsán mégis miről kezdtek el beszélgetni? Hogy nem nagy kunszt attól az izzótól hogy ilyen régóta világít, és egyébként meg teljesen érthető technikai akadályai vannak a hogy nem világítanak az izzók hosszabb ideig.
De hogy ott van a dokumentum arról, hogy megegyeznek a gyártók hogy limitálják az izzók élettartamát, azt valahogy senki se akarta kommentálni akkor sem. Meglátjuk mi történik most.
Ennyit arról, hogy nincs dokumentum a technológiai fejlődés kontrolljáról. De van. Csak mikor szembejön egy ilyen, akkor azok elfordulnak, akik világképébe nem fér bele ez az információ. -
remark #206 Minden az ég egy adta világon csak azért van, mert már engedik, mert törvényszerű, hogy az egyes termékek és azok egyes generációi szabályozott keretek között jussanak el az emberekhez.
De mivel azt gondolod, hogy ez hablaty és filozófia és persze nem is igaz, ezért én inkább nem rabolom el a drága idődet. Olvasgasd ManoNegra-t, ő jobb példákat hoz mint én hozhatnék (keress rá magad: Wade Frazier). -
remark #205 Azt kérdezem, hogy mivel indoklod pl. magadnak azon véleményedet, hogy a felfedezések/találmányok útja az, amit te leírtál. Nem bizonyítani kell, szimplán kíváncsi vagyok hogy mi jár a fejedben. -
Saintgerman #204 Köszi a linket, kiválló bog. Talán az egyetlen magyar ezen a színvonalon. Pontosan azt hozza, amit én az NWO-n linkelgetek már hat éve. David Icke, Benjamin Franlin stb.. mellett Stewart Swerdlow-t, az egyik legfontosabb informátort, akire még sehol nemláttam reakciót magyarul.
Figyelmébe ajánlanám a tisztelt fórumozó társaságnak a blog tartalmát, mert aki angolul nem tud, nemigen talál megközelítőbb infot a valóságról. Innen az is kiderül, hogy miért nem vásárolják a találmányaitokat, vagy mennyire "fontos" az árapály.
Ezeket az infokat nem megcáfolni kell, hanem felfogni tudni. -
#203 Tervezett Elavulás -
ManoNegra #202 Jólvan na hülye példa volt. Na de mit találtam: Elektromos energia ingyen? Nem is a cikk az érdekes, hanem az egyik hozzászólás:
Egy kis adalék a dologhoz ... ( Ez nem Blikkben , Mai napban vagy más egyéb "könnyű" lapban volt olvasható , hanem a Népszabadságban jelent meg róluk tartalmas cikk úgy 4-5 éve , amit el is raktam . )
Van 2 többszörös diplomás feltalálónk is , akik mai vásárlásközpontú világunkban a takarékosságra gondoltak és ezzel kapcsolatos SIKERES találmányt fejlesztettek ki .
1. Fékbetét - Sikerült olyan anyagot találni , amivel 4-szer hosszabb ideig használható az autókban található fékbetét .Már megvolt , hogy melyik francia autógyár veszi meg a szabadalmat , amikor vissza lett mondva az egész üzlet .
OK : mivel túl hosszú lenne ezek után a betétek kopási ideje , ezért az ezeket gyártó cégek jórésze lehúzhatná a rolót .Inkább maradjon a régi jó , jól kopó betét .
2. Fénycső - Szintén magyar feltaláló ( 2-szer is volt róla már cikk az újságban ) kis szerkezete , amit a már elhasználtnak titulált fénycsövek élettartamát duplázná meg ( villog , nem ég , mert már kevés benne a halogén ) .Miután elérte az eddig kiégettnek titulált stádiumot a fénycső ( és dobnád már a szemétbe is ) , a magyar kis szerkezet segítségével ( amit csak az egyik végére kell helyezni ) újra működőképes lesz és az eddigi fényerősség valamivel több mint 90%-val fog világítani .
Soha nem jött össze üzlet egyetlen gyártóval sem , mert elutasították azzal az indokkal , hogy felesleges meghosszabbítani duplájára a fénycsövek élettartamát .
...
Szóval aki hisz az ideákban és van valami tényleges , koraszakalkotó ötlete , az vagy szülessen gazdagnak és befolyásosnak , vagy vigye a terveket oda , ahva a "király is egyedül ment" és használja egészséggel , mert elűbb tüntetik el az emberkét ha sokat ugrál , mint megvalósítják korszakalkotó tervét .
Nos ugye ez nem atombomba, nem is ingyenenergia amit minden esszközzel megfolytanának, vagy eltüntetnének, de ugye melyik fénycső gyártónak van szüksége arra, hogy kevesebbet tudjon eladni a termékeiből? És ilyen számtalan lehet, amit a kartel egyszerüen figyelmen kívül hagy, mert rontja az üzletet. Az meg a másik ha valamit nem engednek megcsinálni, akkor arról nagyon tudomásunk sem lesz. -
#201 Tudományos összeesküvést akartok? Tessék.
Bár szerintem fasság az egész. Én hajlok a konteóra, de ez még nekem is sok. Egy kompetens emberke esetleg megcáfolhatná a fenti oldalon írottakat.