6
  • Rozgo
    #6
    Szia!
    Könyvben már létezik a folytatás trilógia. :)
    Timothy Zhan írta, és még 2v3 könyvet.
    Azokat megnézném én is, felőlem lehet CGI is.
  • orkaman
    #5
    azért a célközönségbe belefér egy-két felnőtt is?
    a fiammal szoktam nézni a CN-ön, de csak kifogás, amúgy is nézném :P

    amúgy szerintem:
    - ha ebből lesz még több pénzük és van esély új epizódokra akkor legyen, én ne veszem meg és nem nézem meg 3D miatt, de ha valakinek ez kell hát ő pénze
    - még egy gyengébb CGI minőségű sorozatot is el tudnék viselni.
    - az mondjuk még jobb lenne ha valaki egy új "univerzum"-ra való ötlettel egy hasonlóba kezd, és semmi köze nem lenne a SW-hoz, és csak az anyagiak döntenék el hogy lesz kövekező vagy nem. Ha jó akkor jöjjön kétévente egy új film, ha nem akkor süllyesztő.
  • kisspepe
    #4
    Inkább fordítsa az összeget az élőszereplős sorozat elkészítésére. Nem mondom egy harmadik trilógia is jó lenne. Kíváncsi lennék mi lesz Vader és a Császár halála után, de az élőszereplős sorozat az még jobb lenne.
  • Grodt
    #3
    Ha most itt az animációs sorozatra gondolsz, akkor azt azért ne felejtsd el, h ott nem a felnőttek a célközönség, hanem a gyerekek. Rá kell őket is szokatni az sw-re, aztán ha egy kicsit nőnek, jöhetnek a filmek, és már fel is nőtt egy újabb sw kocka generáció.
  • Szefmester
    #2
    Szerintem inkább ne kezdjen bele egy új trilógiába még ha akarna se. Adja oda a rendezést meg minden egyebet egy rajongó és hozzáértő embernek aki nem fogja Jar-Jarokkal meg teszetosza robotkatonákkal megpakolni a filmeket csak mert azok aranyosak voltak.
  • Gulyu84
    #1
    A pénzből fedezhetnének egy 3. trilógiát. Kár, hogy a jó öreg Lukács György már csak a sokadik bőr lehúzásából él :(