14
-
Pares #14 -
skiryo #13 Nem próbálták meg bebizonyítani neked?! Jézus -
Stranger666 #12 Jézusom.. még jó, hogy nem tutod mit beszélsz:D -
mad363 #11 Maradjunk annyiba kedves ravkin főtroll hogy te tényleg troll vagy.Jó lesz ha kurvára elkezded objektíven szemlélni a világot mert majd jönnek a pofonok az élettől. -
Rentadar #10 Bukás? Milyen szempontból? Valaha készült egyik legjobb game, emellett jó ég tudja mennyi darabot adtak el. Valve azt csinál amit akar, irigylésre méltóak, hogy nem kell kapálózniuk, hogy összejöjjön a negyedévi jelentésre a növekedés. Ha soha többet nem csinálnának gamet, akkor is totál boldogan ellenének. -
#9 Én már nagyon régen megjósoltam hogy az ep3 nevetség tárgya lesz, akár csak a dnf volt, gyakorlatilag boritékolva nem csak az ep3 bukását hanem az egész half life 2 francise bukását is. Fel is raktam a steam fórumra, és azután hogy letrolloztak a modok be is zárták a topicot.
Megsem próbálták nekem bebizonyítani az ellenkezőjét. Mit is várjak... Annak idején nagy rajongója voltam a hl-1 nek beleértve a kiegészítőket is, sőt a counter strikeot. Annak idején biztosan sokak emlékeznek amikor elkezdek szivárogni az első half life 2 infók, azok maguk a vallási erekjék voltak. Aztán jött az ominózus forrás lopás, és miután megjelent a játék... Pff, 3 óra unalmas kocsikázás 2 óra vizicsónakázás 10 perc történetetvezetés, csit csat bim bum...
Hát köszönjük valve ! -
Zolivok #8 aki itt értelmiség ezt érzi -
Zolivok #7 WÁWÁWÁWHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH -
tomboy013 #6 Én már arra se emlékszem az alapjáték miről szólt már olyan rég volt, mit szarakodnak az Episode 3-al, inkább legyen HL3 =D -
#5 A CS:GO csak egy nagy update lesz a Sourcehoz, és a megjelenés napján nem is ez fog megjelenni, hanem az Episode 3... tuttti így lesz! -
#4 Persze, Left 4 Dead: Episode 3. Vagy másra gondoltunk? -
#3 Szánalom, ami a Valve-nél folyik. -
ADAMEX9 #2 A Ponty megy elől, a Csuka utána, a Reményhal meg utoljára! -
TomecK #1 BULLSHIT !