Nem készül Unreal játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy volt?
Head shot...
Duble kilol, ultra kill, mortal kill, killig three, dominator, godlike...

Vagy már nem tudom, de valami hasonló. :-)

Az egyik COD multiplayer szerveren lehetett egy ilyen plugin. Nagyon ákllat volt, ahogyan sniperrel fejbe löttem valakit, és a headshot elhangzott az unreal tournamentbõl kigrabbelt hangon.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

shaddam
De jó is lenne egy új unreal játék a legelsõ rész scifi-fantasy elegyében...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hmmm. Valamit keverek akkor. Én ezzel játszottam. Ez az a "sztoris rész". De azt hittem ez 1. Annyira nem számít. Szeretnék egy folytatást annyi a lényeg. Csak nehogy azt mondd, hogy már van csak nem tudok róla 😄
csak megsúgom hogy lassan 10 éve jelent meg az Unreal 2 😊

Unreal 2
UT 3 nekem valamiért nem tetszett ellenben az 1el és a 2k4el amikkel rengeteget játszottam. Grafikailag nagyon is szép lett, de nem volt olyan élmény játszani vele mint az elõdökkel.
Az alap Unreal sztoris részét is végig vittem. Nagyon tetszett. Azóta is várom, hogy legyen belõle valami 2. rész.
nagy kár.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,