125
  • G_ArchAngel #125
    Nem arrol van szo, hogy Google-ben keres-e valaki, hanem arrol, hogy a sokkal tobb Android eszkoz ellenere is az iOS userek, akik tobben es tobbet hasznaljak a Google-t.
  • narumon
    #124
    Na látod pont erről beszélünk. Ki a francot érdekel, hogy 10-15 cég összesen mennyi telefont ad el? (lásd még: PC piac)

    És az alábbi linken pont engem igazolsz. 4.6M készülék szemben a 4.8-al Nyugat EU-ban.
    És worldwide:
    http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS22974611

    Több mint húsz millió eladott telefonnal egy negyedévben, nem hiszem, hogy az apple sírni fog, bármennyire is állította itt lentebb valaki...
  • sathinel
    #123
    Samsung csak egy része az androidnak. Ott van még sok másik cég is pl sony, stb.

    Nyugateurópa:
    http://www.fonearena.com/blog/42288/idc-mobile-market-in-western-europe-q2-2011-samsung-apple-htc-top-smartphone-vendors-by-shipments.html
  • narumon
    #122
    "Nem mindíg azokat a híreket kéne meghallani amiket akar az ember. Igen dinamikusan növekszik az android piac, és ezzel már nehéz lépést tartani. Csak elég megnézni mennyi telefont hoztak ki az elmúlt 1 évben. Aztán lehet gondolkozni hogy ha az USA-nagyrészén már ilyeneket használnak, akkor távolkeleten, európában milyen arány lehet:D"

    Erről idáig szó sem volt, ezt most te csempészted ide be. Egyébként megsúgom, hogy Android nem egyenlő Samsung. Tisztán látszik, hogy ugyanaz lesz mint a PC piacon, ahol a windowsos gépek abszolút túlsúlyban vannak, de ettől még az apple adja el az egyik legtöbb gépet (notit) a világon. Okostelefonnál dettó ugyanez a helyzet.

    "Itt páran úgy állítják be az apple-t mint az isten."

    Senki nem állította így be, nyugodtan vissza is olvashatsz akár. Az, hogy te ezt olvasod ki belőle az már egyéni szegénységi bizonyítvány.

    "Üzlet a samsungnak az apple? Ja de ha szarakodnak és a saját telefonjukat nem lehet eladni ami jobban fogy idekinn uk mint az apple akkor megérheti nekik kicsit megakasztani az apple-t."

    Nem tudom hol az az idekinn ahol jobban fogy a Samsung, a világ nagy részén azért még mindig az iphone fogy jobban.

    However, its share of the overall market was 6%, making it the world's fourth biggest mobile phone seller behind Nokia, Samsung and LG.

    "HAHAHA. Ennyit a rohadtalma marketing dumájáról és amit sokan benyalnak és magyarázzák hogy a legnagyobb, legjobb, stb..... Egy fos és azok akik beeszik a marketingdumát birkaként követik akármi is történik:D"

    Bazzeg ha értelmi szinted is nulla azon mi nem tudunk segíteni. Hol állította bárki is, azokat amiket itt fent összehordasz. Tudom, hogy azzal tudod védeni az igazakat ha nem létező sérelmeket is belekeversz mert arra jön a sok antiapple döglégy, csak itt és most tisztázzuk, hogy itt most két olyan dolgot is felsoroltál amiről ebben a fórumban idáig még szó sem volt. A tényeket meg hiába próbálod ezekkel manipulálni attól még tények maradnak.
  • sathinel
    #121
    Ki az aki nem google-ben keres? az lol azért.

    Próbáltam mást is de valsz mivel google elmenti miket szeretek nézni elég jó találatokat mutat. Eddig nem igazán volt más ami megtetszett volna.

    http://techblog.ginktage.com/2011/03/idc-predicts-windows-phone-7-as-2-mobile-os-by-2015-overtaking-iphone/

    http://techcrunch.com/2011/04/26/nielsen-consumer-desire-for-android-grows-unlike-ios-and-blackberry/

    Meg vannak ilyen vélemények is:D
  • sathinel
    #120
    http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung

    érdemes megnézni mennyivel nagyobb a samsung egyébként:D
  • G_ArchAngel #119
    A high level employee in Google’s legal department, and a former FTC official, Suzanne Michel, testified in court today at the Senate Judiciary hearings that Google, Microsoft and Yahoo all wanted to be the default search engine for the Safari internet browser on all iOS devices.

    You would probably think that Android mobile devices might have more mobile Google searches due to the considerable amount of integration it has into the OS, but apparently that’s not true.

    At the end of her testimony, Michel claimed that 2/3rds of all Mobile Google searches take place on Apple iOS devices, which is bound to give the popular search engine a winning hand as being the default search engine on all Apple iOS Devices. Apparently Yahoo and Bing both want to be the default search engine on Safari, and although Apple does allow users to change the option, the default has always been Google which is pretty obvious.
  • G_ArchAngel #118
  • sathinel
    #117
    http://gizmodo.com/5572947/if-you-have-these-iphone-4-problems-you-should-exchange-your-phone

    Ja és még pár ilyen még volt. Igen sok gond volt az ifos 4-el. De minek magyarázom ha még mindíg ugyanazt mondják ugyanazok akik 4-5 éve szopkodják az apple-t:D

    http://phandroid.com/2011/08/22/npd-android-grabs-52-of-us-market-share-for-phones-sold-in-q2-2011-motorolas-failing-market-share-could-benefit-from-acquisition/

    http://arstechnica.com/gadgets/news/2011/01/android-beats-nokia-apple-rim-in-2010-but-firm-warns-about-2011.ars

    Nem mindíg azokat a híreket kéne meghallani amiket akar az ember. Igen dinamikusan növekszik az android piac, és ezzel már nehéz lépést tartani. Csak elég megnézni mennyi telefont hoztak ki az elmúlt 1 évben. Aztán lehet gondolkozni hogy ha az USA-nagyrészén már ilyeneket használnak, akkor távolkeleten, európában milyen arány lehet:D

    Itt páran úgy állítják be az apple-t mint az isten.

    Üzlet a samsungnak az apple? Ja de ha szarakodnak és a saját telefonjukat nem lehet eladni ami jobban fogy idekinn uk mint az apple akkor megérheti nekik kicsit megakasztani az apple-t.

    http://www.bbc.co.uk/news/business-14337388
    The report describes Apple as the "star performer" during the quarter, more than doubling its handset shipments to a record 20.3 million units.
    However, its share of the overall market was 6%, making it the world's fourth biggest mobile phone seller behind Nokia, Samsung and LG.

    HAHAHA. Ennyit a rohadtalma marketing dumájáról és amit sokan benyalnak és magyarázzák hogy a legnagyobb, legjobb, stb..... Egy fos és azok akik beeszik a marketingdumát birkaként követik akármi is történik:D
  • narumon
    #116
    Nem az ő nevében nyilatkozom, semmi közöm hozzájuk még apple részvényem sincs.
    Azonban azzal tisztában vagyok, hogy mennek ezek a dolgok lévén, hogy nap mint nap benne vagyok hasonlóban.
    Azon kívül elég csak néha elolvasni egy egy hírportált és akkor pontosan képben lennél azzal, hogy ki mit gyártat és hol. A panelről is olvashattál már, hogy valószínűleg a következő termékekben SHARP panelek lesznek. Tehát nem a levegőbe jósoltam, csak olyan témába ugatok bele amiben képben vagyok. Ezért nem ugatérozok mondjuk a melyiklecsoalegjobb.hu oldalon, mert nem szeretem a lecsót így nem is tudnék érdemben hozzá szólni.
  • Papichulo
    #115
    Lehengerloen logikusak az erveid. Meghajlok elottuk :)
  • hurkaur
    #114
    "nem"
  • Mike
    #113
    nem
  • Mike
    #112
    ahogy gondolod
    jó hogy az apple nevében nyilatkozgatsz, tetszik
  • Papichulo
    #111
    "ha nem is a procit de panelt igen"

    Azt sem valoszinu, hogy sokaig:

    "Apple may drop $1 billion in Sharp LCD plant, report says" - http://news.cnet.com/8301-13506_3-20093422-17/apple-may-drop-$1-billion-in-sharp-lcd-plant-report-says/
  • Papichulo
    #110
    "honnét veszed, hogy nem?"

    En nem allitottam, hogy nem korrupt. Te allitottad, hogy az. Neked kell bizonyitani az allitasodat.
    Amugy is, egy negativ bizonyitasat csak egy retardalt kerheti. Ajanlom, hogy olvass utana a logical fallacy-knak!
  • hurkaur
    #109
    "de most nem fogom nektek megkeresni, mert annyira nem vagyunk jóban , hogy ekkora szívességet megtegyek nektek"
    Ezt mifelenk az allitas bizonyitasa, szoval nalatok ugy mukodik hogy meseltek valami okossagot, de tenyleg! Aztan szivessegbol fogjatok csak bizonyitani.. aj aj aj
  • narumon
    #108
    "ha nem is a procit de panelt igen"

    Páran még gyártanak ilyesmit a világon, nem lesz nehéz új beszállítót szerezni. A világban a vevő ugat, bármilyen szinten.
  • Mike
    #107
    nektek ez jut :D
  • Mike
    #106
    hány éves is vagy?
  • narumon
    #105
    Húha ez kemény érv volt.
  • hurkaur
    #104
    "egyébként ébresztő, így működik a világ"
    // aranykopesek rulz round two
  • Mike
    #103
    nem az enyémben

    de most nem fogom nektek megkeresni, mert annyira nem vagyunk jóban , hogy ekkora szívességet megtegyek nektek
  • Mike
    #102
    honnét veszed, hogy nem?

    egyébként ébresztő, így működik a világ
  • hurkaur
    #101
    "Kitol szarmazik ez az info?"
    A kis anti apple mano mondtatta vele. Ott lakik a fejeben!
  • hurkaur
    #100
    Ha csak szar a kedvem, feljovok sg-re rohogni... :D
  • Papichulo
    #99
    "hát figyel tényleg ezt írtam és tényleg ez volt"

    Tenyleg lefizette az Apple a nemet, a hollan, az ausztral, stb... birosagokat? Honnan veszel ilyen baromsagot? Mire alapozod ezt a kijelentest? Hol olvastal ilyet? Kitol szarmazik ez az info?
  • hurkaur
    #98
    "hát figyel tényleg ezt írtam és tényleg ez volt"
  • Mike
    #97
    hát figyel tényleg ezt írtam és tényleg ez volt, de mivel neked a vallásod tiltja, hogy ilyeneket elfogadj, nem is kezdek veled ezekről vitatkozgatni, mert minek
  • Mike
    #96
    ne aggódj a fanok nyáladzása éppen ilyen idegesítő :)
  • Mike
    #95
    ha nem is a procit de panelt igen
  • Papichulo
    #94
    "én nem hirdettem ítéletet"
    Nem? Ezt irtad: "kár, hogy tényleg megvette"

    Tisztaban vagy a "tenyleg" szo jelentesevel? Hol vannak a tenyek a TENYlegbol?
  • narumon
    #93
    A legidegesítőbb egyébként az anti apple trollokban, hogy évekig mantrázzák a hülyeségeiket anélkül, hogy azt a minimum fáradtságot vennék, hogy utánanézzenek annak amibe beleugatnak. Roppant unalmas, hogy valakitől egyszer hallottak egy mesét, és utána ez kering a neten mindenféle valóság alap nélkül.
  • Mike
    #92
    én így írok 98 óta, a te kedvedért ezen nem fogok változtatni
  • narumon
    #91
    Ne haragudj komplett hülyeségeket beszélsz

    "De mivel rég nem tudtak semmit felmutatni ami miatt elkezdték baszogatni azokat akiknek jól megy. "

    Nem tudtak régóta semmit felmutatni? Mondd te melyik bolygón élsz? Azt baszogatják akinek jól megy? A Samsung most rögtön egy az egyben elcserélné a mobil üzletágát az Apple-al ha lenne rá módja, nézd csak meg melyiknek megy jobban.

    "Mikor is jött ki az ifos4? és már jön az 5? na mivan nem tudnak lépést tartani ezért parasztkodni kezdenek."

    Mivan? Mielőtt oltári baromságokat írsz, javaslom nézd meg az iphone-ok fejlesztési és megjelenési ciklusát! Addig meg ne szedj elő meséket.

    "Ja és ha nagyon baszogatják akkor lehet drágábban veszik majd a procikat, ha ad el nekik a samsung. Mivel a samsung gyártja a lelkét az ifosnak...."

    Amit az Apple tervezett, azaz ott gyártatja le ahol és akivel akarja. (Mint ahogy már át is vitték a gyártás nagy részét máshova). A többi megint csak a te fejedben létezik.

    "Hogyhogy saját androidos telefonok jobb procival jönnek ki már a samsungtól?:D hát ezért baszogatják őket."

    Talán azért mert amelyikben jobb proci van az idén jelent meg? És utána ismét elkezdesz mesélni anélkül, hogy egyáltalán csak éreznéd, hogy miről van szó. Nem nem, a Samsung még mindig nem tulajdonosa annak a procinak ami az iphoneban van, csak bérgyártója.
  • Mike
    #90
    én nem hirdettem ítéletet
    illetve magamban talán már igen, de ez az én szubjektív és egyben önhatalmú döntésem, mindenki más az csinál amit akar, tőlem csontig benyalhat az apple-nek ha ebben érzi kiteljesedni az életét
    én spec sosem kedveltem őket túlságosan
  • hurkaur
    #89
    ilove <3 sg
  • hurkaur
    #88
    "Minden cég rühelli már az apple-t mert úgy állítja be magát mint ahogy te is beszélsz."

    - It’s Not Personal, Sonny. It’s Just Business -

    "De mivel rég nem tudtak semmit felmutatni ami miatt elkezdték baszogatni azokat akiknek jól megy."

    http://www.reuters.com/finance/stocks/overview?symbol=AAPL.O
    jah, eleg szarul megy nekik tenyleg.. mindjart becsodolnek bizisten!

    "Hányszor osztottak már itt hogy az apple 4-5 évig jó, stb. Mikor is jött ki az ifos4? és már jön az 5? na mivan nem tudnak lépést tartani ezért parasztkodni kezdenek."

    Tudod, ez egy fejlesztesi ciklus. Ertem en, hogy a tescoban nem magyarazzak el neked ezeket a dolgokat, de naaa...

    "Ja és ha nagyon baszogatják akkor lehet drágábban veszik majd a procikat, ha ad el nekik a samsung. Mivel a samsung gyártja a lelkét az ifosnak...."

    IGYVAN:D:D:D

    Geesung Choi: sracok, tudom nagy biznisz apple alkatreszeket gyartani, de mi jol el vagyunk tobb csillo dollar nelkul is ugye? Na hat szoval nem gyartunk tobbet.
    befektetok: oo na de miert?
    Geesung Choi: mert bepereltek nem hagyhatjuk!!!
    befektetok - facepalm.

    hany eves vagy? 15?
  • Papichulo
    #87
    "mi vagyok én, nyomozó hatóság? és te meg bíróság?"

    Pont, hogy te kepzeled magad birosagnak, mivel mar iteletet is hirdettel. A nemet birosag korrupt! Azt viszont nem vagy hajlando megosztani, hogy miert is lenne az. Mire alapozod ezt a kijelentesedet?

    Amugy jol bizonyitja gondolataid osszeszedettseget, hogy meg ki sem tudod magad fejezni egyetlen post-ban, hanem flood-olnod kell a forumot...
  • Mike
    #86
    azért az tetszik, amikor olyanok nyalnak egy cégnek bő nyállal, akik semmit sem kapnak érte cserébe

    ez már tényleg vallás