Okostelefonos kibeszélde
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Érdeklõdnék,hogy érdemes-e megvenni Motorola Motoluxe készüléket?
Akinek van és leírná a véleményét,megköszönném!
http://www.skip.hu/#/2012-09/18
Elõre is köszi a választ! :)
Érdeklõdnék/Segítségeteket kérem,milyen ("okos telefont") tudok/érdemes venni olyan 50-60.000 FT körül ??
T-mobilnál van tervbe. És nem elõfizetésest akarok.
(ha esetleg rossz helyre írtam akkor bocsi :S)
Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek,ahol kiegészítõket tudtok,igen kedvezõ áron megvásárolni. Tokok,fóliák,kábelek,töltõk,bármi,amire csak szükségetek lehet. Folyamatos feltöltés alatt vannak a termékek,de ha konkrét elképzelésetek van arról,hogy mit szeretnétek,írjatok az oldalon nyugodtan egy üzenetet. Az oldal címe: Case - Zone
Mennyire birják a nagy gyártók teloi? (Sony,Motorola)
De kicsit jobban kutatva a netet találtam JCB mobilban is olyat ami már androidos,és tokozását tekintve sokkal masszivabnak tûnik,mint a konkurenciák.
Véleményeket várok.:)
A volt Nokia Meego csapat kivált a cégbõl, és saját telefonokat fognak csinálni (Meego rendszerrel).
sodorj meg,pödörj meg
De azért egy jobb Androidos darabbal sincs az égvilágon semmi baj! :)
STomi: Ja, rá kéne guglizni! Az nem nehéz! :D Meg amúgy a Samu oldalán ez is elolvasható.
Amúgy ennél a "versenynél" vagyis inkább kiválasztásnál teljesen mindegy hogy milyen telefonod van, inkább az a lényeg hogy érts a telefonokhoz, különbözõ operációs rendszerekhez, legyen sok barátod, blogod, twitter, fb és stb.! Legyél telefon/technika mániás! Hogyha téged választanak ki akkor majd különbözõ telefonokat kapsz, tesztelésre és elmehetsz a sajtóeseményekre! Neked, majd ha megnyered, ezekrõl kell írnod, nem a saját telefonodról:D Szóval nem kell szerezned Samsung telefont:D
Bocsi de megszokásból írok telefont...okostelefon akar lenni:P:D
Én még nem jelentkeztem, csak a különbözõ cikkekbõl ez jött le!
@Morphin: Ez ilyen, rengeteg ember van akinek feleslegesen van drága okostelefonja...én sem fogom megérteni minek!
@ramerone: t3chn3t gondolom valami olyasmire gondolt hogy ROM csere, jobbra vagy ilyesmi. Kinézetre nem hiszem hogy pimpelné, az már totál értelmetlen lenne:D
Igazából tudok szerezni valszeg Samsung telefont, de nem az utolsó pillanatban, ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valaki, aki jelentkezett, és bõvebb információkat tud már. Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni! <#worship>#worship>
Mondjuk én Android párti vagyok, de használtam már iPhone-t, valójában felesleges civakodni rajta, hogy melyik a jobb, mert csak alig van lényegi különbség köztük.
Azzal viszont egyetértek, hogy egy négy évesnek felesleges nem csak az iPhone, de a telefon is!
Amikor a telenorban voltam valamelyik nap intézni az adott ügyemet, szóba elegyedtem a kiszolgáló sráccal akivel pont az okostelókról beszélgettünk.Neki is mondtam,hogy az öreg ájfónt használ...erre mondja hogy õ már látott ~4 éves gyereket is ájfón4-el, ami az övé volt nem a szüleié...
MINEK????<#gonosz3>#gonosz3>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az okostelefonokkal sztem a gáz csak az, hogy hiába van belõle egyre több, meg hiába nõnek nálunk is az eladásai, egyszerûen nagyon sokan vannak, akik nem csinálnak vele semmi okosságot, csak telefonálnak vagy sms-eznek, mintha egy mezei telefon lenne. Pedig, ha mindenki tudná, hogy mire valók, akkor az általuk nyújtott szolgáltatások felhasználói tömegének kiszélesedése által nõne a használatukban rejlõ lehetõség is. Talán csak a facebook, amit még sokan használnak okostelefonnal, de ahhoz tulajdonképpen nem is kéne, mivel a mai butafonok többségében is van már valamilyen szintû facebook-alkalmazás gyárilag.
Tehát én leginkább ezek miatt a dolgok miatt szoktam puffogni sokszor magamban, mikor mondjuk egy ismerõsnél látok egy okostelefont, és azt sem tudja, milyen oprendszer van rajta, pedig õ vette... <#falbav>#falbav>
---life is a give me 5---
...
Mert lopott telefonhoz nem jár headset! <#mf1>#mf1>
Egyébként, hogy a kezdõkérdésre reagáljak, nekem kb egy éve van okostelóm, és úgy vagyok vele, mint ahogy anno - vagy tíz éve - az internettel meg a sima telefonnal is voltam, amíg nem volt, addig nem éreztem nagy szükségét, de mióta van, azóta elveszettnek érzem magam nélküle, és nem értem, hogyan tudtam korábban nélküle létezni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Friss élmény, hogy hétvégén pl esküvõre mentünk a világ végére, és bár nem vagyok egy elveszett ember, ha tájékozódásról van szó, de annyit kellett kanyarogni mindenféle utakon össze-vissza, hogy GPS nélkül kb minden sarkon térképezni kellett volna. Az ingyen Google navigáció meg lazán odavitt. Mikor az ember kimozdul a megszokott helyekrõl, akkor jön rá, hogy milyen király, hogy ott lapul a zsebében egy GPS - és amilyen sûrûn én elmászkálok idegen helyekre, azért pénzkidobás lenne venni egy külön GPS-készüléket, arról nem is beszélve, hogy pl gyalog azt milyen macerás cipelni.
Meg sorolhatnám még napestig a példákat a különféle appokról meg a mobilnetrõl, hogy hányszor húzott ki a kakiból, de melózni is kell azért valakinek <#vigyor>#vigyor>
sodorj meg,pödörj meg
nesztek szmártfón<#banplz>#banplz>
www.chem.yale.edu/
(kedvenc Marketinges kolegina FB postja: Okosabb vagyok mint egy 5.es, de a telefonom okosabb)...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
www.chem.yale.edu/
No offense, de ilyen "fain" szóhasználattal nem is csoda! <#nevetes1>#nevetes1>
PeeTeR: Ha nem érdekel a téma akkor ez nem a te topikod és kész. Én is számos topikot tartok teljesen feleslegesnek és értelmetlennek, de akkor ez esetben egyszerûen nem írok oda. Például azt is feleslegesnek tartom, hogy aki az okostelefonokról általában szeretne beszélgetni az 186 db különféle topikba menjen be, mert minden készüléknek és minden rendszernek külön topikja van.
Petka: Tök jó érv. Te meg vegyél tudományos számológépet ha már fejbõl nem megy az ötödfokú egyenletek megoldása...
Pont ilyen szintû ez az érvelés.
Vagy tán számítógépet te milyen céllal vettél? Nem megy a játék fakockákkal ezért videojátékozni kell? Vagy nem megy a könyvek és nyomtatott sajtó olvasása ezért internet kell?
Az okostelefon egy kommunikációs eszköz ami nem helyetted gondolkodik, hanem segít a napi kommunikációban. Van akinek szüksége van rá (munka, ismerõsökkel való olcsóbb kapcsolattartás, stb) és van akinek nem.
Ha csak a fórumtrollok találnak ide akkor valóban értelmetlen a topik.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fõleg buszon, villamoson. (hangerõ ugyan ez a szint)
www.chem.yale.edu/
Aki alkalmazást keres az keresse meg az erre szolgáló topikokat, aki pedig készüléket az szintén keresse meg az erre szolgáló topikot!
Itt fõleg arról lenne szó, hogy ki mióta használ okostelefont, miben könnyítette meg (vagy éppen keserítette meg) az életét, mivel teszi egyedibbé (nem feltétlenül a kezelõfelületet) és mire használja az okostelefonját.
Készüléktõl és operációs rendszertõl függetlenül lehet jönni! :) Android, iOS, Win Phone, BB, Symbian, stb... bárki jöhet! :)
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit