Mommy Tummy - a terhes játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
japánoktól ez egy teljesen unalmas hétköznapi ötlet
Nem elég jó. Úgy csinálják meg, hogy át lehessen élni vele a terhességet elõidézõ részt is. Arra tuti vevõk lesznek a diákok oktató film helyett. XD
Am elég béna elképzelés. Egy ilyentõl nem fogom átélni. 5 perc alatt biztos nem. Nem változik tõle se az étvágyam, se a hangulatom és nem fogok tõle nõgyógyászhoz se menni. A hasamra kötök egy kukás zsákot és elkezdem felengedni vízzel. Majdnem kész is..... Egyébként is elég bizarr ötlet férfiként mûmelleket akasztani magamra ¢¢
Am elég béna elképzelés. Egy ilyentõl nem fogom átélni. 5 perc alatt biztos nem. Nem változik tõle se az étvágyam, se a hangulatom és nem fogok tõle nõgyógyászhoz se menni. A hasamra kötök egy kukás zsákot és elkezdem felengedni vízzel. Majdnem kész is..... Egyébként is elég bizarr ötlet férfiként mûmelleket akasztani magamra ¢¢
Megnézném azért, hogy egy izmos hasbarúgást hogyan modellezne le. Vagy mondjuk azt, hogy közben vedelek és dohányzom... 😛
Egyébként nem tûnik egy olcsó dolognak, plusz ránézésre kb 5 percig lehet érdekes a dolog. Mégis mire számítanak, ki a tököm fog ilyet venni, ki itt a célcsoport? Vagy ez ilyen elmebetegektõl elmebetegeknek termék?
Egyébként nem tûnik egy olcsó dolognak, plusz ránézésre kb 5 percig lehet érdekes a dolog. Mégis mire számítanak, ki a tököm fog ilyet venni, ki itt a célcsoport? Vagy ez ilyen elmebetegektõl elmebetegeknek termék?
Érdekel, de ha a méhszájam tágulását nem érzem, akkor nem igazán tudom kihasználni <#bohoc>#bohoc>
"Én mindenesetre örömmel venném, ha egy-egy iskola szexuális oktatófilmje helyett mondjuk egy ilyen gépet akasztatnának a tanulókra, hogy átérezzék kicsit a dolgokat."
1 db. szaros pelenka mindent visz, nem kell ehhez ilyen ördögi masina.
"Én mindenesetre örömmel venném, ha egy-egy iskola szexuális oktatófilmje helyett mondjuk egy ilyen gépet akasztatnának a tanulókra, hogy átérezzék kicsit a dolgokat."
1 db. szaros pelenka mindent visz, nem kell ehhez ilyen ördögi masina.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
na jól van több hírt ma már nem is olvasok.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,