7
  • a_n_d_r_e_w
    Egyreszt, masreszt a sok bizonytalansag az android korul tamadhatosag teren. A googlenek nagyobb erdeke megtartani a samsung-htc es a kici oco kinai gyartokat maga mellett, mintsem hogy egy ketes erteku motorolaval kockaztassa ezt.
    Inkabb erofitogtatasnak erzem ezt a Samsung-HTC reszerol, hogy tudatositsak a google-lel, hogy ovatosan a motoval es egyebkent is itt az ideje megvedened minket :)
  • Inquisitor
    És senki sem hiszi, hogy ennek oka a Google Motorola bevásárlása? :)
  • fergusonpapa
    Én meg megint máshol olvastam h 2. :) Minden oldal azt ir össze amit akar.Lényeg Jó a HTC de érdekes h mindenki Android mánia,most meg mindenki visszatérne sjaát rendszeréhez.
  • Attila1234
    Hiszek neked kedves fórumozó polgártárs, de ennek a jelentésnek egy kicsit jobban.

J.D. Power
  • Inquisitor
    Szeritem régebbi WP-vel is volt telójuk, csak akkor nm voltak még olyan ismertek :)
    Kb. 6.1-től voltak már viszonylag márkás jól megépített telefonjaik.
  • fergusonpapa
    Samsung a 2. már.
  • Attila1234
    Az egyik dolog, amit bírok a HTC-ben, hogy nem lacafacázik az operációs rendszerekkel. Nekik teljesen mindegy, csak vegyék meg a telefonjaikat. (Amik az elégedettségi mutatók alapján a második helyen állnak az Apple mögöttt.) Ha jól emlékszem volt WinMo 6.5-ös telefonjuk is.