Kőkemény plakátot kapott a Mission: Impossible 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt szó egy spin offról azthiszem.
Világok harca, Gyávák és hõsök, Valkûr. Szerintem ezekben is nagyon jól alakított, bár a középsõ mint film azért elég gyenge lett, de a másik kettõt nagyon szeretem. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a nagy blockbusterek mellett vissza kellene térnie a drámákhoz is. A negyedik M:I után lesz neki egy musicalje (Rock of Ages), egy akciófilmje (One Shot) na meg egy sci-fije (Horizons), szóval egyelõre úgy tûnik, hogy a közönségfilmeknél marad.
Ráférne már egy komolyabb szerep. Olyasmi alakítást várnék el, mint a Született július 4-én vagy a Becsületbeli ügy..
Igen, én is olvastam, hogy abban nagyot alakított, csak sajnos nem fõszereplõként.
õõõ, lehet igazad van. mostanában nem követem filmográfiáját, de pl mellékszerepben a trópusi viharban volt akkora mint maga "vasember"...
"film még csakcsak, de ottis voltak mellényúlásai, de az tény, hogy a neve alapvetõen garanciát jelent a minõségi szerepre, és filmre."
Helyesen "jelentett". 2004-óta ugyanis szerintem nem sok mindent tett le az asztalra. M:I szériát szerintem hagyjuk (kivéve az elsõt), ahol a saját "übermacsóságát" (tessék már megint egy sg.hu-szerû szóhasználat .😊 )szeretné kihangsúlyozni. Ethan Hunt-ot kb. bármelyik B-kategóriás színész is simán eljátszaná.
Helyesen "jelentett". 2004-óta ugyanis szerintem nem sok mindent tett le az asztalra. M:I szériát szerintem hagyjuk (kivéve az elsõt), ahol a saját "übermacsóságát" (tessék már megint egy sg.hu-szerû szóhasználat .😊 )szeretné kihangsúlyozni. Ethan Hunt-ot kb. bármelyik B-kategóriás színész is simán eljátszaná.
Nem unják még ezeket a jelzõket, hogy "kõkemény", "ütõs" és társai?
Annyira gagyi..
Az egész lezd a Duty Calls, Call Of Duty paródia tartalmas narrációira hasonlítani.
Vagy már 8 éveseknek írják ezeket a szalagcímeket?
Hogy az sg-s szalagcímek szellemében fogalmazzak, ez "ulrakemény".
Szánalom.
Annyira gagyi..
Az egész lezd a Duty Calls, Call Of Duty paródia tartalmas narrációira hasonlítani.
Vagy már 8 éveseknek írják ezeket a szalagcímeket?
Hogy az sg-s szalagcímek szellemében fogalmazzak, ez "ulrakemény".
Szánalom.
Szerintem nem a plakát volt kõkemény, hanem a fal, amire kitették. Nem kéne annyit inni... <#idiota>#idiota>
Kíváncsi leszek a filmre.
Kíváncsi leszek a filmre.
háát, mondj egy jó nõt aki volt mellette... mert szerintem se kidman, se a mostani gebe nem nevezhetõ valami jó nõnek... legalábbis számomra nem ez a jó nõ definíciója...
film még csakcsak, de ottis voltak mellényúlásai, de az tény, hogy a neve alapvetõen garanciát jelent a minõségi szerepre, és filmre.
film még csakcsak, de ottis voltak mellényúlásai, de az tény, hogy a neve alapvetõen garanciát jelent a minõségi szerepre, és filmre.
De hol van a kõkemény plakát???
Szcientológia ide vagy oda, ez az ember érdekes módon mindig belenyúl a tutiba - már ami a nõket és a filmeket illeti. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem, most is követik a hagyományt és lesz Tomról egy nagyon menõ, profilból elkapott poszter is úgy, mint a három korábbi filmnél.