285
Pályakzedő fizetések, mennyit kérjek?
-
#245 Ezek szerint titok, hogy mit csinálsz...
Azt hittem itt komolyan lehet majd erről a témáról beszélni, de úgy látom csak az agyatlan poénkodás megy... -
wicki #244 én viszont a duókoronás császár vagyok, 400 Mátyás király sereggel xD
BE is teszek valami rikító színt hogy világíccson. :D
Na jó csak vicc volt, nem trollkodom :) -
#243 én hitvány kis féreg vagyok 300000-et meg se közelítő fizuval.
de egy királytól elvárom a palástot/koronát.
szal VIP nélkül itt te is proletár vagy, mint Én -
#242 VIP a státusz szimbólum? Ha igen akkor neked is szól a #240 :D -
#241 még ma sincs VIP-ed Demján Úr? -
#240 Savanyú a szőlő? :D -
wicki #239 -
#238 Nyilvánvaló, hogy még azok a kopasz faszfejek sem, akik X7-esben meg 5-ös BMW-ben meresztik a valagukat, nem úgy gazdagodtak meg, hogy bejártak heti ötször nyolc órában robotolni valami szaros melóhelyre. Jókor voltak jó helyen, aztán valaki leadta nekik a drótot hogy "Figyelj, a gsm nagy biznisz lesz a következő 10 évben, meg valószínűleg utána is. Nyisááá gsm-üzletet." És lőn.
Vagy "Figyelj, hozzál be autókat külföldről. Kurvanagy biznisz." És lőn.
Vagy nyissál sexchat stúdiót. Aztán ha a fentiek valamelyikét nyomod 1-2 évig, már lízingelheted is az X7-est, meg lemehetsz a Coronitába valami agyatlan, 95-ös mellbőségű szilikonszájú drogos picsát vadászni magadnak. És ennyi.
Rajtuk kívül vannak még a bűnözők, de ők közel sincsenek annyian, mint ahányszor egy-egy ilyen kopasz láttán kitör az emberből hogy "na, ez biztos valami gengszter, kizárt hogy becsületes munkával keresi a pénzt." -
#237 ne haragudj, de neked nem járna munkanélküli segély, mert van munkád. kicsit zavaró, nem mellesleg pedig törvénytelen, hogy a mi zsebünkből húzod ki a pénzt, mert neked ez kényelmes. -
#236 még csak most olvasom..
énmétnemkapokprivibe ilyet?
[apró]jah mert senkinek nem akarom megmondani a tutit?!?[/apró] -
#235 pfff... szeretne más 320-as havi hitelt törleszteni vígan. -
wicki #234 Igen hozzám dől a pénz, nem megy a 400 ból 320 hitelre, a többi meg lakás, autó fenntartásra. -
#233 persze a csodálkozás az megy hogy miért húzzák le mégjobban a becsületes embereket. Hát igen, az ilyenfélék miatt. 400-at megkeres de még a munkanélküli segélyt is felveszi pofátlanul. Zimány Linda nem rokonod véletlen? -
wicki #232 Dehogynem.
A 400 ft-os benzin java része adó. -
#231 gondolom adót meg nem fizetsz. -
wicki #230 Annak a business-nek rég leáldozott... -
#229 Kicsit kifejthetnéd bővebben...mióta csinálod, milyen típusú vállalkozás ez, mik a tapasztalataid, megéri csinálni a sok nyűg mellett is? Gondolom igen, hisz olykor jól keresel, de még manapság is van benne lehetőség? Van kereslet arra, amit csinálsz? A pénzhez kell pénz igen, és hát egy pályakezdő, aki esetleg sosem dolgozott nem biztos, hogy kap eleve hitelt bár ha hitellel kell kezdeni rögtön, akkor kétséges a siker. -
#228 mennyi nálad 1 gramm? -
wicki #227 Az én fizetésem egyébként nincs megszabva.
mivel saját "üzletemet" csinálom, van amikor összejön egy hónapba 400-450 ezer, ez egy átlagos érték, de sajnos már fél hónapja kényszerszabadságon vagyok, mert lebetegedtem.
Ebbe a hónapba szerintem max 60-70 ezer forint jöhet össze, amit a munkanélküli támogatásként kapok, mivel nincs munkahelyem :(
Ezt úgy érem el, hogy van Felsőfokú nyelvvizsgám, és középfokú végzettségem, csak sajnos az állásinterjúkon 70-80 ezreket akartak a fejemhez vágni.
Így az ember el kezd gondolkodni mibe van még a pénz, ha már a munkahelyek agyondolgoztassák az embert semmi pénzért.
Csak sajnos: A PÉNZSZERZÉSHEZ IS PÉNZ KELL, SOK PÉNZHEZ MÉG TÖBB PÉNZ, de visszahozza az árát a befektetés. -
#226 Én most végzek főiskolán jövőre, dolgoztam már pár helyen, túl sok lehetőség elhelyezkedni nem lesz a környéken, és Pesten sem hiszem, hogy nincs még ezer közgazdász, akik nem a jobb állásokra pályáznak, de túl sok lehetőséget nem látok....ha nincs munka, akkor teremteni kell. Persze a nincs az nem igaz, csak az a baj, hogy lassan a takarítónőktől is diplomát kérnek, meg angol tudást, meg tapasztalatot, meg amit csak lehet...
Szóval ha már pályakezdés, akkor az is érdekes lenne, ha beszámolnának olyanok, akik esetleg saját vállalkozást kezdtek mostanában, mert ez is egy lehetőség, csak nem a huszadik turkálót kell megnyitni az utcában, hanem valami olyat, amire tényleg szükség van. -
#225 erre nem is sok jó autót látsz :D. Budapest, Sopron, Győr stb. Itt veri ki a szemed a jómód.... -
#224 egy tehetséges asztalos bőven többet keres tőlünk is, nem kell ide menedzser-bullshit állás meg feketézés sem
mindenesetre a kőgazdag kategória nem a nulláról kezdte biztos és nem is teljesen fehér az, amit csinál esetleg... -
#223 nem.
mostanára dolgoztam le a halott szülő és szar környékre születtem dolgot. Ha feljutok pár hét múlva Pestre jobb lehetőségeim lesznek (amit más alapból megkap) és onnan már csak rajtam múlik hány év múlva lesz 5-ös BMW-m. -
#222 na jó azért... :D internet már alap, csórikák is benéznek ugyanúgy ide
tényleg nem átlag egy ilyen fizu, főleg nem kelet-Mo-n -
vg #221 Te sem vagy annak az "élelmesebb", elit csoportnak a tagja, nem igaz? El nem tudom képzelni, ha az ország legszarabb részén BMW, X5 BMW, Q7 Audi kocsik járkálnak az utakon, 30 milliós házakban élnek az emberek, akkor mi lehet az ország jobb részén? Lehet én vagyok eltévedve... Mind1, nem is érdekel. :) -
#220 áááá hagyjuk!
az, hogy ki mit hazudik az egy dolog. De az utcán kiderül, hogy nem mindenki netto 100-ért feketézik, csak élelmesebbek az átlag magyartól (aki leragadt agyilag 1975-ben)
további jó duzzogást! -
clio1616v #219 az nem teheti meg, hogy ide írjon...
nektek többségnek, az orvospalánták és tanárcsemetéknek a szülők fizetik a netet
aki már önellátó, az 200ezer nettó fölött teheti csak meg, hogy saját háza autója netje legyen -
vg #218 Sehogy sem tudom megmagyarázni, mert nekem nincs BMW, X5 BMW, Q7 Audi kocsim, se 30 millás házam, ezért fingom sincs miként lehet ekkora vagyonra szert tenni. Valahogy biztosan, de a titkot nem akarják elárulni a bestiák! Rohadtak! Várj! Biztos OKJ végzettség kell hozzá, esetleg kamionos állás, esetleg valami gyári melós állas, de az is lehet, hogy valami sex chat oldalt kellene üzemeltetni. -
#217 ez mondjuk igaz.
de saját munkát pl vegyész/település/biomérnök nem vihet. Gépész tervezőmérnök még csak-csak, de ezt meg cég válogatja mennyire tolerálják az illegális szoftvereken készített munkákat és diplomás csóróként futja-e neki megfelelő gépre amin komplex, értékelhető dolgokat csinál.
IT-snek "könnyebb" dolga lehet ilyen szempontból, vagy nem....
Azt vg Úrtól azért megkérdezném, hogy az országszerte rohangáló 5-ös BMW, X5 BMW, Q7 Audi, 30 millás ház, drága öltöny/aranyékszert stb mivel magyarázza illetve, hogy hozná ki 200 netto alatt????
Igenis rengetegen vannak akik jól keresnek és mégse politikusok..
én netto 250-ért +5-ös BMW "ember ölnék", de főleg azért mert a cégek tisztában vannak vele 200e-nél többet nem igazán kell fizetniük senkinek és értékelném az ilyen ajánlatot. Egyelőre látom a sok közmunkán lévő fősulis iskolatársamat, így kussolok, mert nekem van egy nem túl jól fizető munkám az ország egyik legszarabb részén, amire még az egészségem se megy rá... -
vg #216 A trollkodásról, a hazudozásról ennyit:
Büdös Bohóc írta :
"Nálunk alap követelmény a diploma, nyelvvizsga, mindenféle referenciákat figyelnek, többlépcsős felvételi van és a legjobbak kerülnek csak be, valószínűleg benéztél valamit itt nagyon trollbácsi"
Erre válaszoltam:
"Jaa, akkor nem te könyörögtél valamelyik játék topicban magyarosításért? Best of the best!"
Erre írja nekem priviben:
neked csak az a bajod, hogy egy lúzer impotens geci vagy (ha már így látatlanban tudsz te is köpködni mindent, miért ne) vagy csak simán trollkodsz?
BEST OF THE BEST! :) -
Ronny #215 Na Én el is húzok ebből a topicból
Késő, felkerültél a kuláklistára...:) -
#214 Gondolom az neked nem mond semmit, hogy saját munka, mert azt is megnézném, hogy hogyan fogsz te vagy bárki úgy villogni egy másik cégnél, hogy nem tudja bemutatni referenciának amit művelt, mert cégtitok amit eddig csinált... :-| -
#213 hát hogy én nem voltam az biztos -
#212 A trollkodás nem hobbi. A gyökerek trollkodnak, az értelmes emberek nem. -
#211 A nagyhatalmú és nagyon intelligens embereknek is vannak egyszerű hobbijaik. Ők is csak emberek. -
#210 Akkor sértődnek meg az emberek, ha van rá okuk. Ha úgy érzed, érezd. Rád pont nem gondoltam, de fura, hogy téged ennyire szíven üt, hogy elhiszem-e. Hiába palástolod a hülye szmájlikkal, amik egyébként egyáltalán nem illenek a szöveged tartalmába. -
#209 Tudod, 2011-ben már sok helyen elérhető a net :) -
#208 Általánosságban könnyű megvádolni a népet ... csak nem korrekt. Persze a kérdés az, hogy számít e hogy kinek hiszel vagy sem?! :)
Na Én el is húzok ebből a topicból, mert bár a témát érdekesnek találtam, de a trollkodás, a személyeskedés és a vádaskodás itt is beindult ... hiába, mégiscsak az SG-n vagyunk, még ha ezt el is felejti az ember néha egy időre :) (tudod, akinek nem inge ;) ) -
igen ez nekem is feltűnt, hogy egy-két 300e fölött kereső úriember folyton az SG-n van. Folyton alatt azt értem: reggel, délelőtt, délután, este de még 23:00 után is, hétköznap és hétvégén egyaránt.
Mikor dolgozik??? -
#206 Persze, lehet hogy irigy vagyok, de elég régóta vagyok itt sg-n, hogy bizonyos emberekről elhiszem, másokról meg nem. Van kiakalult képem a legtöbb emberről.
Másrészt ez az sg a nagyot mondás fertője. Természetesen nem biztos, hogy igazam van, de lehet sejteni, még ha tévedek is, hogy ki mond nagyot, a való életben is pontosan tudom melyik ismerősöm mond többet, pedig ettől még jó ember, csak ő ilyen.
Erre mondtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, ugyanis senki nem tudhatja, hogy én kire gondolok.
Persze, járnak ide ilyen emberek, ha pl DJ Faustus beírja, minden további nélkül elhiszem neki még azt is, hogy millát keres, mert élből egy nagyon értelmes ember.
Viszont nehéz elképzelnem egy saját lakásban ülő 300k fölött kereső embert aki pár évvel idősebb nálam, otthon ül a barátnőjével, feljön sg-re és utolsó aljas módon trollkodik, undorító módon viselkedik és reggel a kis öltönyében bemegy megkeresni a napi 10k+ forintját, egész nap azon nyáladzva, hogy hazaérve majd jól trollkodik.