Rossz idők járnak a PC-kre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, hogy amikor vasgyártók, szoftverfejlesztõk vagy épp játékfejlesztõk PC-rõl beszélnek, akkor totál más dolgokat értenek alatta 😊.
Én táblagépet alig látok valahol, notikat viszont annál inkább.
Kényelmes, hordozható, az akksi pedig véd az áramszünet ellen. A desktop pc és notik összegének és egymáshoz képesti arányának alakulása szerintem egész más képet mutatna.
Kényelmes, hordozható, az akksi pedig véd az áramszünet ellen. A desktop pc és notik összegének és egymáshoz képesti arányának alakulása szerintem egész más képet mutatna.
Az nem úgy volt...
😄
"...a PC-k értékesítése idén csak 3,8 százalékkal nõhet az egy évvel korábbihoz képest"
Aham, tehat "valsagban van" az agazat. - Zsidok manipulacioja az egesz vilag...
Aham, tehat "valsagban van" az agazat. - Zsidok manipulacioja az egesz vilag...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
vagy inkább a felhasználók döntõ többsége nem gyárt semmilyen tartalmat, és így PC-re sincs szükségük. Nem vágnak filmeket, nem szerkesztenek fotókat, nincs blogjuk stb. Egyszerûen leülnek a gép elé, megnyomják a bngészõt és OLVASNAK vagy videókat néznek.
A felhasználók szokásait elemzõ, illetve azokon alapuló alkalmazások tökéletesen igazolják ezt: pl. a Digg, a Twitter tartalmait alig 1-2% gyártja, 8-10% rebloggol, a maradék 90 pedig egyszerûen csak olvas. (Már ha olvas, mindenesetre kattint.)
A felhasználók szokásait elemzõ, illetve azokon alapuló alkalmazások tökéletesen igazolják ezt: pl. a Digg, a Twitter tartalmait alig 1-2% gyártja, 8-10% rebloggol, a maradék 90 pedig egyszerûen csak olvas. (Már ha olvas, mindenesetre kattint.)
Az lehet, hogy egy tábla teljességgel használhatatlan csomó dologra, de attól még trendi státusszimbólum.
Legalábbis így gondolkodik majd' mindenki, mert a reklámok ezt verik a fejükbe.
Legalábbis így gondolkodik majd' mindenki, mert a reklámok ezt verik a fejükbe.
Ez a csökkenés inkább annak tudható be, hogy néhány éve már csak hazudoznak a gyártók a teljesítmény növelésrõl, a valóságban nem sikerül a PC vonalon jelentõsebb masinákat összekalapálni. Lehet hogy szintetikus tesztekben mérhetõ a különbség - mert azok tudnak több magot is használni - de valós alkalmazásoknál nem igazán lehet észrevenni a teljesítménykülönbséget egy mai, és egy 2-3 évvel ezelõtti azonos (ár)kategóriás gép között.
Nem értem, hogy mi köze van a tábla pc-knek az asztali PC-hez. Olyan, mintha a porszívót és a kávéfõzõt hasonlítanánk össze.
A 2 dolog teljesen másra való. A táblapcken még egy hosszú szöveget se lehet kényelmesen megírni és akkor a filmnézésrõl ne is beszéljünk.
A 2 dolog teljesen másra való. A táblapcken még egy hosszú szöveget se lehet kényelmesen megírni és akkor a filmnézésrõl ne is beszéljünk.