20
-
Merces #20 a feministák közt nincsenek ribancok, vagy mi? ..........nemérti............ -
asgh #19 Ez a ribancozás egy akkora marketing bullshit, mint ide Lacháza. A marketingesek pontosan tudják, hogy az agyament jogvédő szervezetek milyen kódszavakra ugranak, hogy aztán ingyen médiafelületet biztosítsanak az általuk támadott terméknek. Gratulálok. -
Kindred Blades #18 Logan meg egy alkoholista fasz. Hamarosan jön a baseball-liga bejelentése, melyben a játék bevonását követelik.
A rendőrnő pedig ázsiai születésével harcművészeti múltra is hivatkozik az előtörténetében. Ez csúnya sztereotípia, miért kellene minden kínainak erőszakosan hadonásznia vágófegyverekkel?! Pert a nyakukba!
A feketéről már nem is beszélve, akinek balhés a múltja, és egy igazi városi paraszt, Obama személyesen veszi embargó alá a játék terjesztésének vonalait. -
#17 Azért az sem gyenge, aki azzal tölti az idejét, hogy a kódsorokat böngészgeti, majd egy magömléssel felérő élvezetet jelent számára, hogy benyögheti a sajtónak, hogy egy zombis kaszabolós játék kódsorában megtalálta a "feminista ribanc" szöveget. -
Evoluti0N #16 Én most össze-vissza háborodtam. -
Bulics #15 Pinák, meg az emancipációjuk.. -
orkaman #14 szerintem neki kell megírnia szabadidőben az első kiegészítő egyik scriptjét, "bocsánatot kérek minden feminista ribanctól."
szerintem így korrekt. -
#13 kimarad 1 kör sörből XD -
Bendzs #12 1. Remélem most, hogy rájött a cikk szerzője, hogy nem klón, többé nem olvasok egy "Left 4 Dead klón" szókapcsolatot egy SG cikkben sem (mert bár rengeteg PC-s magazint, fórumot olvasok, sehol máshol nem írtak ilyet).
2. "Rated M for Mature. Drug reference, Blood and Gore, Violence, Vulgarity," satöbbi. Akkor mondja már meg nekem valaki, hogy miért sértő a "feminista ribanc" kifejezés, ha egyszer a játék 18 éven felülieknek van kiadva, és ki is van emelve, hogy - többek közt - káromkodásokban gazdag. Gyakorlatilag sz*arrá lehet trancsírozni a zombikat, és egy vulgáris kifejezés a legnagyobb baja az embereknek? -
Mipi #11 Jó ötlet! Úgy mint a frank -ot rögzítik, rögzítsék a játék árát 500 forintra! -
#10 És nem tök mindegy, hogy mi van a kódban? Talán nyílt forráskódú? Nem. Akkor meg kinek mi köze van hozzá?
Na, meg ha léteznek feminista ribancok, akkor Őket csak reklámozza a progi :)
Ha meg nincsenek, akkor kinek fáj? :)) -
Árnyvadász #9 Korán írtam be. Most olvasom tovább és lám lám :D
(Sry) -
Prof William #8 Vagy kötelesek lesznek 500Huf-os áron adni Dead Islandot 1 hónapig.
Most rögtön átnézem a nagyobb játékok programjait és ha találok bármi kompromittálót akkor már perelek is.
Jut eszembe a Deus Ex-ben lehet néger járókelőket ölni. FAJGYŰLÖLET! -
Árnyvadász #7 "Elméletileg a mai napon jelenik meg a Deep Silver és a Techland Left 4 Dead klónja..."
Sok helyütt olvastam már, hogy L4D klón, de igazából semmi köze ahhoz a játékhoz. Azt leszámítva, hogy mind a kettőben zombik vannak, de amúgy két külön kategória a játék. -
Egerwin #6 És mivel büntetik szegény programozót? Nem adnak neki pénzt a bevételből vagy mi?
-
alien47 #5 Huha E miatt a hiba miatt holnaptól 290 Ft lesz 1 CHF. Szóval itt a világvége!
-
Gauge #4 Ha valaki feminista ribanc, akkor az femenista ribanc; nem kell ezen szépíteni. Akinek nem tetszik, az ne vegye meg. A programozó meg jófej srác volt... -
nessboth #3 És ezért a feminista ribancok kártérítést kapnak? Mert akkor én is mindenkit feljelentek, amit nála sértőnek találok, és szépen megélek belőle.
Egyébként nekem a far cry 2 jutott eszembe a játékkal kapcsolatban, hogy a-ból b-be,b-ből a-ba kell rohangálni, és útköznem egy kicsit balhézni. Remélem azért izgalmasabb is lesz, mert eléggé monoton, hogy jön egy zombi, pofánverem, eldobom a lapátot, felveszek egy újat, megyek tovább, jön egy zombi pofánverem, eldobom a lapátot... -
tttttom #2 Úristen!!!...Összedől a világ. :D -
tiaro #1 Feminista ribancok...