Ko-op mód a Mass Effect 3 multijában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ravkin
Hát most nagyon lecsúszott a me3 a szememben, eddig sem túl sok pozitív hír jelent meg belöle. Én azt hittem méltó befejezése lesz az 1-2 résznek, de úgylátom valami mutis akciójáték katyvasz lesz, a singlere meg a történetvezetésre jó nagyot szarnak. Köszönjük bioware. És ezért még várjunk is rá 3 hónappal többet...

Windows 7

Icewind dale-ban és baldur's gate-ben is volt coop, mi jókat szórakoztunk vele. Be lehetett állítani ki lesz a fõszereplõ, a többiek kísérték csak, a fõhõs hozta meg a döntéseket.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Alapvetõen igazad lenne akkor, ha nem az lenne az alapjáték után sok DLC, ami amúgy az alapjátékhoz tartozna, de így több pénz keresendõ a termékkel. Mivel már a második részhez is volt pár nagyon jó DLC, ezért itt is lesz, véleményem szerint jóval több. Nem kell kapkodniuk, mert egyértelmûen felszabdalják a játékot. Nyilván ezért van idõ és lehetõség ezzel a részemrõl is feleslegesnek tartott mutival foglalkozni.
Borderlands teljesen más, ott mindenki egyenrangú. Mész, lõsz játékmenet van. Bár a me-re is rá lehet fogni, hogy mész, lõsz, de közben azért van egy történet, küldetések és Shepard hozza meg a döntéseket. Most, akkor ki lesz Shepard? Vagy átalakítják a döntéshozást vagy csak pár küldetés lesz koop?
mrzed001
Ha Borderlands szerûen együtt nyomhatnánk végig a gámát, az OK, az A KO-OP MULTI így nagybetûvel.
Az ilyen állítsd meg a hordát marhaság meg ugyan ki a fuxomat érdekli ??
Nyomtok vele 2-t és már uncsi. 2 nap után már ránézni sem bírsz.
A végigjátszással meg hetekig-hónapokig elvagytok, pláne ha más-más karival indítva más a story (egyes részei).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Teljesen egyetértek! Ez a játék nem a multiról szól.
Idõ és erõforrás pazarlás egy egyjátékos szerepjátékba kooperatív módot vagy egyáltalán multit tenni, ez idõ alatt inkább csiszolhatnák a kampányt, betehetnének egy új küldetést, csinosítgathatnák az egészet. Mivel ez a játék a döntéshozatalról szól, biztos sokan kipróbálnák a koop módot, de hogy senki nem fog úgy kampányt játszani (elvégre mindenki döntéshozó akar lenni, a játék lényege, hogy a te sztorid, a te karaktereddel, a te döntéseiddel), kapunk esetleg egy rövid, pár órás koop küldetéssorozatot, annak meg aztán nem sok értelme van.