A Hupikék törpikék már az egész világot leigázták

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ez igazából annak sem javasolt, aki a magát a Hupikék Törpikéket szereti, nem kell feltétlen WD filmekhez hasonlítani. Egyébként ez is egy régi rajzfilmsorozat. Nekem megvan az összes rész (több mint 100), és azok sokkal jobbak, mint a film.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem ajánlom. Az asszony sikítófrászt kapott tõle, én falfehéren szorítottam a szék karfáját, és az adut a végére tartogattam, a lányom is háromszor, ha elmosolyodott rajta. Mondjuk mi a régi mesék hívei vagyunk, otthon is inkább W.D. rajzfilmeket néz, mint Spongya Bobot vagy japán rajzfilmeket.
Szóval ha W.D. filmeket kedvelitek, akkor ezt nem javaslom.
Laza
Engem továbbra is zavar, hogy egy gyerekfilmben a fõszereplõ faszinak miért is kell egy divatcég (vagy mifene) marketingesének lennie, és a zsarnokoskodó fõnök ultimátum feladatának megfelelni ... amire ugye az elején még jól rá is fekszenek, aztán igazából semmit nem csinál az ürge, max a végén elküld egy képet ... borzalmasan gagyi háttértörténet még egy gyerekmeséhez is.
Bár a rajzfilmek történetei is igen bugyuták voltak ... de legalább nem ennyire erõltetettek.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azt hittem, hogy egyszerûbb annál a kérdésem, hogy személyiségelemzés nélkül is megválaszolható lenne...<#rolleyes>

Van felnõtt ember a világon, aki élvezte a hupikat? Esetleg be is vallaná?<#eplus2>
Neki azért jönnek be a W. D. rajzfilmek mert neked is ?
Huszonpár, de a Walt Disney rajzfilmek is bejönnek neki (nekem is 😛). Szóval kérdezném továbbra is, hogy 100% 10 év alatti a mûsor, vagy felnõtt is élvezi gyermeki szívvel? 😊
Hány éves? 6?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A párom szeretné megnézni. Csalódni fog benne, vagy kellemes esti élményt nyújt?
Frosty01
törpapa magyar hangja, Sinkovits Imre pl meghalt már, így nehéz lenne :/

practitioner of the forbidden arts of death

Akkor gondolom jöhet a 2. és 3. rész is....... engem mondjuk zavart hogy a szinkron hangok nem azok voltak mint a mesében.....de... de.. nincs de , rem a következõ jobb lesz.