10
-
#10 Ez igazából annak sem javasolt, aki a magát a Hupikék Törpikéket szereti, nem kell feltétlen WD filmekhez hasonlítani. Egyébként ez is egy régi rajzfilmsorozat. Nekem megvan az összes rész (több mint 100), és azok sokkal jobbak, mint a film. -
Kindred Blades #9 Nem ajánlom. Az asszony sikítófrászt kapott tőle, én falfehéren szorítottam a szék karfáját, és az adut a végére tartogattam, a lányom is háromszor, ha elmosolyodott rajta. Mondjuk mi a régi mesék hívei vagyunk, otthon is inkább W.D. rajzfilmeket néz, mint Spongya Bobot vagy japán rajzfilmeket.
Szóval ha W.D. filmeket kedvelitek, akkor ezt nem javaslom.
-
#8 Engem továbbra is zavar, hogy egy gyerekfilmben a főszereplő faszinak miért is kell egy divatcég (vagy mifene) marketingesének lennie, és a zsarnokoskodó főnök ultimátum feladatának megfelelni ... amire ugye az elején még jól rá is fekszenek, aztán igazából semmit nem csinál az ürge, max a végén elküld egy képet ... borzalmasan gagyi háttértörténet még egy gyerekmeséhez is.
Bár a rajzfilmek történetei is igen bugyuták voltak ... de legalább nem ennyire erőltetettek. -
Yany #7 Azt hittem, hogy egyszerűbb annál a kérdésem, hogy személyiségelemzés nélkül is megválaszolható lenne...
Van felnőtt ember a világon, aki élvezte a hupikat? Esetleg be is vallaná? -
tatish #6 Neki azért jönnek be a W. D. rajzfilmek mert neked is ? -
Yany #5 Huszonpár, de a Walt Disney rajzfilmek is bejönnek neki (nekem is :P). Szóval kérdezném továbbra is, hogy 100% 10 év alatti a műsor, vagy felnőtt is élvezi gyermeki szívvel? :) -
tomcsa4 #4 Hány éves? 6? -
Yany #3 A párom szeretné megnézni. Csalódni fog benne, vagy kellemes esti élményt nyújt? -
#2 törpapa magyar hangja, Sinkovits Imre pl meghalt már, így nehéz lenne :/ -
xxxxxxxxxx9 #1 Akkor gondolom jöhet a 2. és 3. rész is....... engem mondjuk zavart hogy a szinkron hangok nem azok voltak mint a mesében.....de... de.. nincs de , rem a következő jobb lesz.