Az új Pókember 3D-je mindent vinni fog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy hallottam azért lett reboot, mert a 3. film nagy bukás lett. Viszont én örülök ennek, bár 1 rész még ráfért volna az elõzõre de már mindegy. Az elõzõ triló tényleg eléggé eltért a képregénytõl, néha persze voltak hasonlóságok, és nekem tetszettek (fõleg az 1), de miután hallottam mi lett volna a 4-ben, megörültem, hogy végül nem csinálták meg. A 4-ben fekete macska és keselyû jelent volna meg, ez még nem is baj, de most 2 új karaktert csak így elõhoznak, mikor Felisa (Fekete macska) és Peter már sulis korában ismerték egymást, erre most hirtelen megjelent volna, mikor már Peter az eljegyzésen gondolkodik MJ-vel. Szóval örülök a reboot-nak és remélem itt a szereplõket is rendesen végigvezetik, nem pedig minden részben 3 új kari, akiket már régota ismert Peter eredetileg.
"Mi a jó büdös francnak kellett ezt rebootolni?"
Mert sikeres volt és az eredetit készítõk nem akarták folytatni?
Mert sikeres volt és az eredetit készítõk nem akarták folytatni?
Mi a jó büdös francnak kellett ezt rebootolni? Látom jó alapot adott nekik a mirrors edge, szépen lenyulták az ötleteket :)
Az a rész mikor az õ szemszögébõl van pont olyan mint mikor AVP játékkal játszottam alien szemszögbõl. Biztos jó lesz. Ettõl függetlenül zavaró a sok reboot. Élvezetesebb olyan filmet látni ahol még semmit nem tudok a történetrõl. Hulknál elég jól összehozták. Új szereplõk, de mégis az elsõ folytatása.
@fergusonpapa mondták már neked, hogy valami szörnyû a helyesírásod? Tudod azért húzza alá pirossal mert nem jól írod :/
@fergusonpapa mondták már neked, hogy valami szörnyû a helyesírásod? Tudod azért húzza alá pirossal mert nem jól írod :/
Tatish, csak Magyarországon havonta 8-9000 ember születi, amivel arányosan növekszik azok száma, akik még nem látták. Vetítsd ezt a világra. NEKIK újat fog mutatni. A szûklátókörûség mindenkinek jár. ;)
Nem fog tudni újat mutatni ez a Pókember mint a régebbi.
Most az egész film arról fog szólni hogy lúzer a gyerek, rühelli a csaj ; megcsípi a pók ->szerencsétlenkedve felfedezi az erejét , megváltozik a világképe, itt lesz pár a szemnek érdekes rész köszönhetõen a csodájatos 3D-nek , aztán ennyi. A 130 percbõl 100 perc dráma a többi meg valami ugrándozás szerûség , meg talán lesz a végefelé valami gonosz ellenfél amit a film utolsó 4 percében kinyír.
Most az egész film arról fog szólni hogy lúzer a gyerek, rühelli a csaj ; megcsípi a pók ->szerencsétlenkedve felfedezi az erejét , megváltozik a világképe, itt lesz pár a szemnek érdekes rész köszönhetõen a csodájatos 3D-nek , aztán ennyi. A 130 percbõl 100 perc dráma a többi meg valami ugrándozás szerûség , meg talán lesz a végefelé valami gonosz ellenfél amit a film utolsó 4 percében kinyír.
Most hétvégén sikerült végignéznem a Raimi féle 3. részt valamelyik köz csatornán (talán tévé2). Nekem az az érzésem támadt, hogy ez az új pókember amolyan félig reboot. Miközben néztem a harmadik részt sorban villantak be az alábbi motívumok, 1. elõkerült Gwen akit Peter (Tobey) megment, hipp - hopp ezáltal bekerült 2. Stacy kapitány is, 3. Connors továbbra is szerepelt és a laborjában dolgozgatott 4. ráadásul jóban volt Peterrel, akár a mentorának is tûnhet. Szerintem kész volt a 4. Tobey-s film forgatókönyve (a Gyíkkal), csak valamiért lecserélték a szereplõ gárdát.
ez jobbnak néz ki mint az elõzõ 3 rész!
(egy nyomorult színész játszotta parkert a csaj meg nem volt ronda minek).
(egy nyomorult színész játszotta parkert a csaj meg nem volt ronda minek).
Ez mióta folytatás?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Látszik, hogy nagyon értesz hozzá. Majd májusban gyere ide vissza röhögni magadon.
(Ha meg azt sem érted, hogy egy rettentõ sikeres filmnek miért készítik el a folytatását, akkor szerintem nézz utána az IQ-dnak.)
(Ha meg azt sem érted, hogy egy rettentõ sikeres filmnek miért készítik el a folytatását, akkor szerintem nézz utána az IQ-dnak.)
Tuti bukás lesz, nem értem miért kell újabb bõrt lehúzni errõl, csak most ócskább színészekkel...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
"jófej gyerek volt hatalmas dumával, mint kb RtlKlub balázs"
:DDDDDD idáig olvastam, sorry
a korábbiak nekem is tetszettek, többnyire jó volt a casting is, ez gyerek viszont elég irritálónak tûnik
btw a "mirror's edge-es" jeleneten lenne még mit dolgozni
:DDDDDD idáig olvastam, sorry
a korábbiak nekem is tetszettek, többnyire jó volt a casting is, ez gyerek viszont elég irritálónak tûnik
btw a "mirror's edge-es" jeleneten lenne még mit dolgozni
"a Pókember az egyik legérzelmesebb, kimodottan szerelemsfilm, hõstetekkel"
Én végig követtem a képregényt még annak idején de nekem nem ez jött le belõle. peter parker egy tökös, jófej gyerek volt hatalmas dumával, mint kb RtlKlub balázs, azt hogy betolta mary jane-nek, nem jelent semmit, persze volt benne romantika de nem errõl szól a pókember vazze, hoyg romantikázzunk, egyébként a Mcfarlane féle spawnban több volt a szerelem stb.
Annak kijárna már egy normális forgatókönyv-rendezõ, és vmi atom Cgi, 3dvel nyakon Öntve, a kurva köpeny Zseniális lenne 3dben:P
Én végig követtem a képregényt még annak idején de nekem nem ez jött le belõle. peter parker egy tökös, jófej gyerek volt hatalmas dumával, mint kb RtlKlub balázs, azt hogy betolta mary jane-nek, nem jelent semmit, persze volt benne romantika de nem errõl szól a pókember vazze, hoyg romantikázzunk, egyébként a Mcfarlane féle spawnban több volt a szerelem stb.
Annak kijárna már egy normális forgatókönyv-rendezõ, és vmi atom Cgi, 3dvel nyakon Öntve, a kurva köpeny Zseniális lenne 3dben:P
Én gyerekkoromban faltam a képregényeket. Nekem a Ramiri féle pókember nagyon teszett. Rá lehet mondani ,hogy képregényhû. Oké nem copy-paste, de nem is vártam azt. De amirõl szólna a Pókember, az benne van. (Ugye a képregények közül a Pókember az egyik legérzelmesebb, kimodottan szerelemsfilm, hõstetekkel.)
Nekem a Transformers is teszett, mindhárom film (anno ebbõl is olvastam a képregényeket), de ez nem ide tartozik.
Várom ezt a Pókember rebootot, meglátom milyen lesz.
Nekem a Transformers is teszett, mindhárom film (anno ebbõl is olvastam a képregényeket), de ez nem ide tartozik.
Várom ezt a Pókember rebootot, meglátom milyen lesz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mindig mondjáka a fikázokra hogy ha tudod csináld meg jobban,hát nekm annyi ütlettem van h biztos jobbra csinálnám.
am is pár év telt el és itt egy reboot mi az isten *** nak?!
Jólenne ha hüekmaradnánaka képregényhez mert az elözö kicsit ferditett.ÉS nem arról szolna 2 orából másfélóra hogy mien szerencsétlen,azt látni lehet bárhol bárkit.
Elözö ugy ahogy tetszet,de azis csak elvolt nyujtva.Most meg 3D csilivilitartalom meg semmi. :S
am is pár év telt el és itt egy reboot mi az isten *** nak?!
Jólenne ha hüekmaradnánaka képregényhez mert az elözö kicsit ferditett.ÉS nem arról szolna 2 orából másfélóra hogy mien szerencsétlen,azt látni lehet bárhol bárkit.
Elözö ugy ahogy tetszet,de azis csak elvolt nyujtva.Most meg 3D csilivilitartalom meg semmi. :S
www.icewebhu
Bazze, hát nem azt mondja, hogy a két karakter kapcsolata zseniális lesz? Mi ez, ha nem forgatókönyv?
Szóval még mindig ott tartunk, hogy aki 3D filmet készít, az csak a látványra koncentrál, a film forgatókönyve teljesen sokadlagos. Persze a Spiderman reboot már önmagában hiánypótló kiadvány :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams