Erősen korhatáros lesz a Riddick 3 (egy új képpel) (KÉP)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eszmecserében benne vagyok, de vitában nem. a veszekedés meg mint mûfaj a neten szinte lehetetlen kivitelezni, magából a cselekménybõl adódóan...
és nálam erõs a kronológia, ha felteszek egy kérdést, és kapok kérdést akkor nem az én válaszom az elsõdleges, ezt tessék már megérteni. engem nem érdekel hoyg ki mit kérdezett, ha én tettem fel az elsõt, akkor nekem "dukál" az elsõ válasz... és felesleges utána hõbölögni, hoyg miért nem válaszolok...
amúgy mivel itt civil vagyok, engedtessék meg nekem a jogot megintcsak, hoyg nekem tetszõ módon és idõben válaszolok ha válaszolok. hazai pályán nem lenne megengedhetõ, de it csak röhögni tudok egyeseken...
5 órával késõbb kérdeztem, ha moderátor vagy akárhol(leszarom), legalább azt a fáradtságot veheted, hogy ha AZNAP kérdeznek tõled valamit, arra felelnél. így mit gondolsz, kit érdekel a véleményed? beírsz valamit és lépsz, utánad a vízözön. fel sem merült benned, hogy nem az a baj veled, hogy olyan a véleményed amilyen(ezt is leszarom, véleménye mindenkinek van mindenrõl), hanem az, hogy vitaképtelen vagy? az elõzõ posztban is normális kérdést kaptál, mindenféle személyeskedések nélkül, mire idióta hülyegyerek stílusban válaszoltál. ne csodálkozz, ha komolytalannak néznek. szerinted egy 33 éves embertõl ez a stílus nem nevetséges? ha neked így nyilvánulna meg egy felnõtt ember, nem nevetnéd ki? sok arc vitaképtelen ezen a fórumon is, nem értik meg, hogy páran nem veszekedni szeretnének, hanem vitatkozni. az nem vitatkozás, hogy odahányok egy "szar a film" megjegyzést, aztán ha valaki meg meri kérdezni, hogy miért, akkor az egybõl alpaka meg más ilyen vicces nevû patásállat...
sõt, sokszor még élvezem is a troll-etetést, elvégre mi lenne ha éhenhalnának, s kipusztulnának a fórumokról.... <#nevetes1>#nevetes1> ugyanmár, más világot élünk, sajnos elkerülhetetlenek az ilyenek, így meg kell barátkozni a jelenlétükkel, s elfogadni õket...
bevallom nem szoktam követni a már tegnapelõtti eseményeket sem. visszaolvasva elárulom, pontén voltam az aki jelezte, hoyg nem a rendezõ, hanem a forgatókönyv volt szar... de teis kérdésekkel jössz, és senki nem adott választ az én kérdéseimre. akkor milyen jogon várja el bárki is hoyg válaszoljak a kérdéseire? hm?
mondhatnám méteres baromságok, válaszok nélkül... itt mindenki okos gondolom csak én vagyok a hülye... lehet csámcsogni megen'....
méretes baromság, válasz nélkül
remélem van megint min csámcsogni... <#mf1>#mf1>
Gondolom ezért lettél kisfiúzva.
és akkor nemis tértem ki arra, hogy a mondat tartalmi eleme, miszerint milyen irányba viszik a 3. részt, utalás a költségvetésre, stb, az messze került téma... mert ha mondjuk nem lenne igaz, megérteném, hoyg megy a kötekedés, megy janizás... de így?
én benne vagyok a trolletetésben, nem ismeretlen mûfaj számomra, s már azon hosszú idõ alatt míg csak olvastam az sg-t, kitapasznyaltam, hoyg kik azok...
"vagy mire érted a kisfiúzást imike..."
Ilyet nagyfiúk nem írnak. 33. Muhaha.
vagy mire érted a kisfiúzást imike...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem a harmadik sem adja alább és hozza a második színvonalát. Talán egy kicsit darkosabb és vérengzõsebb megvalósítás kéne, de akkor ezek szerint van is rá esély.<#eljen>#eljen>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ráadásul mindamellett hogy nem volt rossz a kettõ, alapjaiban véve jobb lett volna vinni az egy vonalát.... ás lehet most sikeresebbnek mondható lenne a széria....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX