6
  • Spirit
    Én épp vásárlás után állok. A HTC mindenben tökéletes lett volna nekem, az árát még ki tudtam volna szorítani, de megláttam élőben azt a fantasztikus LCD kijelzőt, egyből le is tettem róla. Inkább lenne csak 4"-es, de IPS...esetleg AMOLED. Nem, helyette még a frissítés is LCD-t kap, meg még gyorsabb dual-core cpu-t, amit nem támogat semmi. A tetejébe még a ramot sem növelték.

Megvettem az LG Optimus 2x-et olcsóbban.(SGS2 meg ki sem fért volna:) )
  • DrTre
    A kolléga a HTC Sensation telefonját bírálja, ami androidos és nem windows-os.

Amúgy tényleg elférne benne 1 giga RAM, főleg egy ilyen proci mellé.
  • kvp
    "A WP7 jobban optimalizálva van"

Hat igen, flash nelkul tenyleg optimalisabb, mert nem megy annyi dolog. De az utolag telepitett programok tcp tamogatasanak hianya is egyszerusiti a dolgot, mert ha nincs csak sima http, akkor nem fog a streaming eroforrasokat fogyasztani. Az apple is igy optimalizal...

Maga az android rendszer nem fogyaszt sokat, de a hozza irt programok kepesek ra, foleg mivel lehetseges barmit megirni, meg olyat is amit a masik ket konkurens uzleti okokbol nem enged a fejlesztoknek.
  • lcee
    Mert a Windowsos telefonokba nem kell annyi...
    1000-es proci is elég (ellentétben az androiddal, aminek nincs az az erőforrás amitől ne bírna többet elviselni...)
    A WP7 jobban optimalizálva van (kivételesen most a windows csinálta meg ezt)
    Cserébe sokkal kötöttebb mint az Android, és nem is reklámozzák annyira, ezért nem sokan tudnak róla sok mindent.
  • Magnum PI
    Azon kivül, hogy egy picit több áramot fogyaszt és emeli a telefon árát, minek bele 1GB? Nekem HD2-őm van de a jó másfél év alatt sose volt probléma a memória méretével (512).
  • Darth Sith
    csak azt nem értem, ha már a HTC frissíti, miért nem képesek belerakni 1GB RAM-ot? már a samsung az s2-nél megtudta tenni, akkor egy újabb frissített sensation-be, ami több hónappal később jelenik meg és zászlóshajóként van számontartva, miért nem rak bele még többet?