47
-
#7 állítólag csubakkának megvolt. az ő szerelemgyerekük csirpa.
és tényleg nyomták a szert, hallottam róla én is. -
#6 az, bluE-ray.
én eddig megvédtem lucast, mondván az ő filmje, az ő terméke, azt csinál vele amit akar, mi döntünk róla, hogy megvesszük vagy nem.viszont.ugye lucas azt nyilatkozta párszor, hogy azért újítgatja fel a filmeket mert azzal a technológiával amivel anno leforgatta, nem tudott mindent a vászonra vinni amit megálmodott, vagy igen de nem olyan formában. de nekem ne mondja már senki, hogy ha kiadtak faszomtudja hány változatot és kenobi üvöltése meg a jabba palotájában sétáló kutyánmajmot most sikerült technikailag úgy előállítani ahogy 77-ben meg 83-ban megálmodta...inkább adott volna ki egy olyan blu-rayt amin rajta van az eredeti, a felújított, az új jelenetekkel felújított és majd én kiválaszthaom, hogy melyiket akarom nézni. -
FoodLFG #5 Állítólag Leiáék keményen tolták a kokót a forgatások alatt. Biztos párszor meg is kettyintették a kislányt. Arról nincs valami anyag a blu-ray-en ?
Ha már így lemaradtam róla, megnézném a kis hercegnőt akció közben.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carrie_Fisher#Cocaine_addiction -
EnxTheOne #4 Geci viktor, rohadt nehéz lenne normális cimet adni a cikkeidnek, vagy ennyire kell az a pár kattintás the rohadék?
"Star wars blue ray kiadás, mind a két trilogia, sok extrával"
Ez illene a cikkhez.
De a mostani név azt sugalja, hogy elkezdödött a star wars tv sorozat forgatása, vagy elakarják kezdeni.
Egyébként Viki, de nem dolgozol még az indexnek is? Ott is hasonlo sokk cikk elnevezése. A cikk értéke kb 0, de beirok valami fasza nevet, és majd a sok láma rákatint. -
senki687 #3 Ez a film messze felül múlta a korát. Semelyik másik filmet nem láttam ilyen sokszor. De mai szemmel már nem számít kiemelkedő alkotásnak. Már csak emlék. A Blu-ray kiadás jó ötlet, mert nosztalgiából talán még sokan megnéznék 20-30 év múlva is. De már lerágott csont, ennél többet nem szabad ebbe a filmbe fektetni. -
#2 Ennyi erővel akár valami értelmeset is csinálhatna Lucas, tényleg új jelenetek meg ilyen, nem egy kis cgi szörny elmegy az ajtó elött. Az ilyenekre tényleg azt várja hogy behaljanak a zemberek?
Szerintem "Noooooo!"
-
ddt500 #1 Aszondja no.