Szeptemberi ajánló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Rage nem szeptember 16-án érkezik?
Pretorian
Ahogy látom az igazán komoly címek a karácsonyi szezonra maradnak, bár ez mindig így volt 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Ez egy igazi Overmind, kár hogy a hírek komment szekcióját nem takarítják mostanság. Elõbb-utóbb mondjuk úgyis megkapja az útlevelet a Permban-Birodalomba.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bocs basszus elfelejtettem hogy sg.hu már megint aztán kezdtem normálisan írni de nefélj sg_congifg_0 --> sg_config_1 mostantól újra fickjall
Ez a biorobot (fedõneve: zolivok) csak és kizárólag ilyen összefüggéstelen nehezen értelmezhetõ értelmetlen gyökérségeket szokott írni. Ne is törõdj vele! Bár aggódok érte mert már belerakott a hozzászólásába pár vesszõt is. "Zolivok", lázas vagy? Tessék összekapni magadat! Még a végén valaki megérti amit írsz. Mi lesz itt legközelebb? Pontot is használsz majd, ráadásul jó helyen? No, azért az durva lenne tõled 😄
vk90
Ne foglalkozz vele biztos csak valami pöcs, itt próbál meg egy kicsit menõ lenni.

Capcom is the best!

mit barom arcozol te bunkó ? rendesen is lehet válaszolni ha valami nem tetszik

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

hát baromarc te sem l4d eztél a l4d 1általán nem a hentrõl szól , csapatjátékra épít tény minisztoris? az egy multi only játék minek kéne storyja lennie , elavult graf hagyjad már wownak még aztmondom de azért , de a hentelés al egvicesebb komolyabb játékban 1átlalán nem arról szól sõt inkább átfutni a pályán sima zombira kb nem is lövünk
yesname
Tudod mi az a túlélõ horror? Mert sem a Dead Rising, sem a Dead Island közel sem az.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mint kategória - beleillik a szimulátorba, bármennyire is arcade hangvételû a játék... 😊
De szerintem azért eléggé sok mindent fel tud mutatni, ami élethû. 😊
,,az F1 2011, mely elég sok újdonságot hoz majd be a szimulátorba."
Ezt a mondatot kéretik javítani. Az Codemasters féle F1-es játékok olyan messze vannak a szimulátortól mint ide a Mars<#nevetes1>
Skynet
"Dead Island, mely egy Left 4 Dead klónnak tûnik"
Hát rohadtul nem,az egyik egy fõleg csapatjátékra építõ minimalsztoris hentlövölde fps elavult graffal a másik egy inkább túlélõhorror jellegû részben a Dead Rising-ra építõ jóval komolyabb cucc...

"F1 2011, mely elég sok újdonságot hoz majd be a szimulátorba"
Szimulátor? Hol? A 2010 is igen messze volt tõle...😄

Zomil
Red orchestra 2 szépen kimaradt, engem ugyan nem nagyon hoz lázba, de tudom, h sok embert igen.
Továbbá: Hard Reset szept. 13.
Call of JuarezŸ: The Cartel szept. 8.
Nuclear Dawn
The Bindig of Isaac

"27-én tér vissza Komoly Samu, aki a Serious Sam: BFE címet viselõ résszel már harmadszor rombolja szét a világot."

Ezt fogalmam sincs honnan sikerült elöhuzni, mert okt. 18-án jön...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"