30
-
Tiboy #30 Nem szoktam vitatkozni ismeretlenekkel. Nincs értelme. Nem ismerem a felsorolt személyeket. Máshogy fogalmazva inkább közölném veled, hogy googlezz rá valamire mielőtt kardoskodnál mellette, mindenki tévedhet. -
#29 Az miért nem baj, ha egy fehér kukázik? Ha már más, az nagy hiszti...
-
Szefmester #28 nos kedves feleim, maga a goj szó a héber goi kifejezésből ered melynek jelentése nem tiszta, tisztátalan (személy), másodlagos jelentése pedig nem a kiválasztott népből való (héberek v zsidók, ugyanis magukat így is nevezik). Szerintem. -
JMáté #27 Látom te is azt a taktikát követed hogy "kész, meg vagy cáfolva öcsém ,de gáz". A helyett hogy ténylegesen megcáfolnál. Egyszerűen csak úgy teszel mintha már megtetted volna. chavezzel, arrakistorral haverok vagytok? Esetleg ugyanabban a felsőoktatási intézményben tanultatok retorikát? -
JMáté #26 "A goj szót bizony nem a nácik használják"
Ja. Lásd például az alábbi kommentekben, hiszen te is zsidó vagy, ugye? A szomorú az hogy nem veszitek észre hogy pont olyan gecibuták vagytok mint akik szerint a játék rasszista, csak ti véletlenül máshova születtetek. -
#25 A goj szót bizony nem a nácik használják...Az hogy hol hallottál róla először egy dolog.
Az meg hogy náci....Manapság már mindenki náci meg antiszemita meg rasszista ha egy faj bűntetteit felhozza. Lásd Izrael tetteit (na most megint antiszemita lettem...:D) -
Tiboy #24 Juj, de buta vagy! :-(
És mást nézel 70-es IQ szint alá, közben az teljesen más mutató... Ritkán szólok hozzá bármihez is, de nem lehetne, hogy abbahagyd a saját égetésed? Ciki... -
JMáté #23 A zsidók nem használják ezt a szót, csak a nácik. Erre akartam célozni, de látom 70-es IQ alatt az ilyen finomságok nem jönnek át. -
Deus Ex #22 Már a kérdésfelvetés is sértő. -
Zero 7th #21 Nem tudom, hogy hogyan lehet érv bármilyen szempontból a te tájékozatlanságod... -
#20 "Legtöbb esetben maguk a tiltakozók a legnagyobb rasszisták
-
thsanyi5 #19 Nem értem egyáltalán. Mi a gond a hangjával? Ez egy igazi ember hangja. Van akinek ilyen. Az a sértő ha leszólják miatta, ők a rasszisták akik ezt másokra akarják ragasztani. :D Am olyan hangja van mint a Bioshock 2-ben Grace Hollowaynek. -
tatish #18 Ugyan már, 2 percenként ordibálják hogy ez rasszista , az rasszista. Addig fognak kiabálni amíg meg nem jelenik az igazi 'farkas'...
A Hupikék törpikék is rasszista, nem poén, guglizz rá (direkt nem linkelek), könyv is készült erről. -
#17 Egykori rabszolgák dialektusára emlékeztet??? biztos h nem játékosok kifogásolták,
aki ezt kitalálta az kapcsolja már be az MTV-t vagy bármi zene csatornát, rapperek ugyan így beszélnek, és jóval több afro-amerikai rapper van mint bármilyen más bőrszínű. -
#16 ASDASD -
Szefmester #15 Lehet csak nem vállalták fel, vagy éppen a szomszéd városban volt egy meleg büszökség napja, és mind ott volt táncikálni. -
Szefmester #14 Ha most valaki kimegy az utcára, összefut egy ilyen személlyel, és felveszi videóra akkor a csaj most rasszista volt mert úgy beszél? Vagy a felvételt készítő rasszista volt, még akkor is ha a csaj barátja volt az? Nem értem ezeket a tiltakozókat. Legtöbb esetben maguk a tiltakozók a legnagyobb rasszisták, mert hát ők különböznek mindenkitől és ezt tolerálnia kell mindenki másnak, amint azonban a mindenki más azt mondja hogy XYZ vagy akkor az már egyből rasszista köcsög állat, és mennek feljelenteni.
Ez csak egy játék, és ha negatív példát is mutat be, attól az még egy valós példa. Ha MINDEN fekete szereplő csak kukás lenne, és erős dél-londoni akcentussal beszélne akkor az rasszista lenne. De ha csak egy két ember... -
Jimmyke #13 Meleg karaktert nem találtam benne, szóval egyértelműen homofób is a játék! -
Loverman #12 végignézve a kommenteket... Magyarország, én így (nem) szeretlek! :D -
FoodLFG #11 Tiltakozzanak csak, egy okkal több, hogy visszaküldjük őket anyjukba. -
JMáté #10 *nevező -
JMáté #9 A gój szót meg először a magukat "gój motorosok"-nak nevető öööö... nemzeti érzelmű csoportosulás kapcsán hallottam. -
JMáté #8 Ezzel az a probléma hogy de, bevetettek, azok nem (csak) a fekák voltak és Angliában nem hozogatnak semmisségi törvényeket hanem küldik a szarházi bűnözőket a sittre. Amúgy egyetértek. -
sanyicks #7 Milyen rabszolga? A mai fekák fele is így beszél. Ezzel a probléma csak az hogy egy normál testalkatú fiatalabb nőhőz egy jól hallhatóan dagadt 40+-os fekete nő hangját rakták... -
#6 De ebbe mi a rasszista? Nem értem, lehet csak én vagyok hülye? -
Loverman #5 Gondolkodni nehezedre esik? :) Nem amiatt támadják hogy rendszerkritikus hanem csak a fenti dolog miatt. U mad? -
#4 Ennyi erővel a Gyűrűk ura is rasszista mivel az orkok hordái egy az egyben mintha a vidéki cigányfaluban élők hordái lennének..Viselkedésre látványra egyaránt...
Szánalmas ma már mindenki rasszista meg antiszemita,csak egy rossz szót merjen szólni (amúgy teljesen jogosan) bármilyen vallásra vagy bőrszínre, de ugyanez visszafelé már nem igaz a zsidó gojozhat csőcselékezhet,antiszemitázhat,a cigány kurva magyarozhat a nigrók szabadon törhetnek zúzhatnak angliában és még mindig nem vetettek ellenük be olyan eszközöket mint ITT NÁLUNK 2006-ban.... -
Carbine #3 Agyam eldobom, hogy manapság az embereknek nincs jobb dolga, mint folyamatosan megsértődni. Így is érezhető a játékon, hogy visszafogott az ilyesmivel kapcsolatban. Például azt is kikerülték, hogy lássa a játékos a tüntetők és a rendőrök összecsapását, vagy az, hogy a vallást teljesen kihagyták belőle, pedig az egyházaknál jobban senki se tudja kavarni a szárt és még sorolhatni.
Na jó én meg azon sértődök meg, hogy mindenki megsértődik. -
ntom #2 qrva jó ez a hang :) de ennyi erővel a gta4-es little jackob halmozottan rasszista -
NEGATRON #1 Hehe megjelenik egy erősen rendszerkritikus cyberpunk játék és már máris támadják ! JAJ milyen véletlen...