Öngyilkosság a HP átszervezése, a Samsungé lehet a webOS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az élet megváltoztató cuccokról is az apple fanok szoktak írni "újrafeltalálta az okostelefont", "feltalálta a multitouchot", "még mindig gombokat nyomogatnánk ha nincs a szent apple" stb, galaxy s-rõl ilyesmit senki nem írt.
Régen csak az apple evangelisták dícsérték szénné szent apple cuccaikat, most õk el vannak nyomva. Változnak az idõk 😉
Lassan? Sanyics a méhek szaporodásáról szóló cikkhez is képes beírni, hogy fuj-az-Apple, amire rögtön ott terem három önjelölt evangelista, hogy elmesélje nekünk, hogyan változtatta meg a Samsung Galaxy S az amúgy végtelenül szánalmas életüket. Kész szappanopera <#szomoru2>#szomoru2>
De kar, hogy nem elobb talalkoztunk...
En mar alig varom, hogy kijojjon az uj iPhone modell. Elegem van az SGS-bol. Meg eletemben nem lattam olyan telefont, ami ugy le tudott fagyni az eredeti gyari distro-val es csak a market-bol felrakott programokkal, hogy ujra kellett huzni az OS-t az osszes - nem szinkronizalt - adat elvesztese utan. Es akkor a par ora alatti lemerulesekrol ne is beszeljunk... En megvernem azt, aki szerint ez egy erett software/hardware kornyezet. Ne velem kiserletezzenek! Elment a kedvem az egesztol. Pedig az elejen tetszett.
http://goo.gl/gd6Zi5
#6 shaddam: Nekem jobban bejön a Gánydorid mint az ÉnÓes. SziFon-ról váltottam Sámson-ra és nem bántam meg. Semmi pénzért nem váltanám le a Galaxy S-emet iPhone 4-re pl. Galaxy S II viszont jöhet 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Esetleg ha valamit az Apple ellesne a webos-ból a jövõben, akkor lehetne pe... 😄
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**