10
-
#10 Szerintem szórakoztató is. Csak meg kell nézni a videóikat ommm szövegén sokszor behalok. -
#9 A Totalcar műfajt teremtett, sajnos ehhez tehetség is kell, amit a követők nem mindig vesznek figyelembe, hogy finoman fogalmazzak.
A netes oldal is nagyon jó szerintem, van értelme olvasgatni, de sokkal informatívabb, mint amennyire szórakoztató. -
tatish #8 Nem vagyok kocsimániás, de szerettem a régi Totalcart, a rádióműsoruk is jó volt.
Volt egy IT-vel foglalkozó műsor az RTL Klubon, de általában éjfél utánra tették, nagyon ritkán találtam rá, az is jó volt. Ilyenekből kéne 20-30 perces blokkok főműsoridőben.
-
kalapos01 #7 LOL, a kis akaratos puffancs. Lehet, hogy anyukád nem mondta, de ezt nem te döntöd el. -
#6 "…az új Totalcar, melynek készítői sem ismertek egyelőre."
Segítek: Bazsó Gábor, Winkler Róbert, Benji
Ha nem ők, akkor az nem TotalCar. -
Ender Wiggin #5 Igazából a tesztek szemponjából egyik műsor sem ér semmit. Megfizetik őket, hazudnak. De szórakoztató műsorként örömteli, hogy visszatérnek. -
#4 Egyetértek. Az autómánia semmit nem ér. Azt sem értem, hogy élt meg eddig?! -
Jedi Master #3 Jó lenne újra nézni a régi Totalcar-t.
De sajnos sztem "felújítják" a műsort. -
#2 Jó lenne visszakapni a totalcar-t, mert az RTL-es autómánia egy kalap f*s, bár ez nem a csatorna hibája, hanem a műsorvezetőé. Borzasztó, szerinte csak a túrbódízel-sportkombi a nyerő, és a suzuki alto-val se tud 10 literes átlagfogyasztás alatt teljesíteni.... -
maxy182 #1 A sok gyökér reality műsor nem érdekel, de a Totalcar nagyon is! Remélem újra a Winkler-Bazsó páros fogja vezetni...