Ismét Totalcar a TV2-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZeGa
Szerintem szórakoztató is. Csak meg kell nézni a videóikat ommm szövegén sokszor behalok.

NEXUS6
A Totalcar mûfajt teremtett, sajnos ehhez tehetség is kell, amit a követõk nem mindig vesznek figyelembe, hogy finoman fogalmazzak.
A netes oldal is nagyon jó szerintem, van értelme olvasgatni, de sokkal informatívabb, mint amennyire szórakoztató.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem vagyok kocsimániás, de szerettem a régi Totalcart, a rádiómûsoruk is jó volt.
Volt egy IT-vel foglalkozó mûsor az RTL Klubon, de általában éjfél utánra tették, nagyon ritkán találtam rá, az is jó volt. Ilyenekbõl kéne 20-30 perces blokkok fõmûsoridõben.
LOL, a kis akaratos puffancs. Lehet, hogy anyukád nem mondta, de ezt nem te döntöd el.
chase
"…az új Totalcar, melynek készítõi sem ismertek egyelõre."

Segítek: Bazsó Gábor, Winkler Róbert, Benji

Ha nem õk, akkor az nem TotalCar.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Igazából a tesztek szemponjából egyik mûsor sem ér semmit. Megfizetik õket, hazudnak. De szórakoztató mûsorként örömteli, hogy visszatérnek.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

ZeGa
Egyetértek. Az autómánia semmit nem ér. Azt sem értem, hogy élt meg eddig?!

Jó lenne újra nézni a régi Totalcar-t.
De sajnos sztem "felújítják" a mûsort.
macleod2005
Jó lenne visszakapni a totalcar-t, mert az RTL-es autómánia egy kalap f*s, bár ez nem a csatorna hibája, hanem a mûsorvezetõé. Borzasztó, szerinte csak a túrbódízel-sportkombi a nyerõ, és a suzuki alto-val se tud 10 literes átlagfogyasztás alatt teljesíteni....

A sok gyökér reality mûsor nem érdekel, de a Totalcar nagyon is! Remélem újra a Winkler-Bazsó páros fogja vezetni...