479
Nokia N9 és minden ami vele kapcsolatos
  • oneal1
    Sennheiser px200, elég jól szól:)
  • xBobtailx
    milyen fülessel használod? a gyárival vagy...
  • oneal1
    Felig meddig zenebolond vagyok, meglepetesemre nem hianyzik az eqv. Nagyon jol szolnak vele a zenek. Van mar hozza letoltheto zenelejatszo progi, azzal ugytudom lehet allitani.
  • xBobtailx
    remélem a következő frissítés tartalmazni fog equalizer-t, bár még nincs a kezemben de ezt az egyet hiányolom belőle :)
  • oneal1
    most telepítettem a frissítést, nagyon sokat gyorult a telefon, apró változtatások a rendszerben
  • ajem kisa
    ~485€!
  • oneal1
    na de ha frissítenek?:)

Gondolj csak bele egy iphone nál, hogy megy, lefrissíted, ugrik minden, függetlenítés, törés minden. szerintem ugyanúgy megoldják ennél is, szolgáltatoknak nagyo nfontos, gondolom fordítanak ügyet rá....
  • xBobtailx
    Szerintem utólag nem lehet függősíteni, de ezt ne vedd életbiztosításnak, de pl ha megvette vki t-mobilnál, és elvileg függetlenül, akkor a t-mobiltól független az új szoftver... vagy product kód magában hordozza, hogy a készülék t-mobilos?! és akkor arra külön változatú frissítés van?! :D
  • ajem kisa
    Elég nagy szop*s lenne ha megvenném otthon valamelyik lehúzós cégnél, aztán mire kijutnék vissza melozni meg bekerülne a logójuk meg a függőség, mert akkor bas*hatnám, mivel sem eladni, sem használni, de talán még kifüggetleníteni sem tudnám (mert ebben az országban nem is árulják csak a w7p-t!)!:D Ez mekkora szívás combo lenne!!!?:D
  • xBobtailx
    én meg leghamarabb december 20 környékén tudnám megvenni a telefont, és ha addig nem jelenik meg egyik szolgáltatónál sem más színben, mint fekete, akkor függetlenül fogom megvenni... akkor meg már úgyis m1 a függőség :)
  • oneal1
    igen tényleg úgynzéki hogy függetlenek a telók, de szerintem ahogy lesz rá lehetőség belerakják az új szoftverbe és úgy egyik pill ról a másikra tud az függő lenni, szóval én egy ekkora értéknél nem csípnék le egy 20ast az árból hogy kockáztassak:)
  • xBobtailx
    Igen, tuti, sorra erősítik meg az emberek! Bár ők a T-mobilnál vették, mert azt hiszem ott olcsóbban hozzá lehet jutni Domino-ban, de ha a T-mobil nem tudta, akkor vszínű a Telenor sem!
  • ajem kisa
    Azt soha nem is használtam, nem is fog hiányozni!:)
    Amúgy nézegettem a telenornál, és a praktikumban ~133k! A praktikum az semmi felelősséggel jár nem? Amúgy tényleg nemtugyják (még) függősíteni?
    Szóval vajon a 133k-ért függetlent adnak-e?:)
  • oneal1
    1. szomorú tapasztalat: videóhívás nuku
  • oneal1
    a navigácóról pár szót:)

Nagyon bejön, van ugye 2 ikon, tértképek és autóval. a térképek a hagyományos verzió, a másik viszont teljesen új kezelőfelület és gyorsabbnak is tűnik.
  • oneal1
    a mai használat mellett továbbra sem tudom elképzelni, hogy a prohardveres kolega, hogy merítette le a telefonját:D
    6 óra zenehallgatás, egész nap mail, net, push stb...1,5 óra dumálás
    akku 20%
  • oneal1
    nem működik vele, viszont mindent meg lehet oldani telefonról
  • oneal1
    őket tudom ajanlani!
  • ajem kisa
    Vajon?:)
  • ajem kisa
    Amúgy működik az ovi suite-tel? Vagy valami más kell hozzá?
    Erről ha más, akkor meséjjé lécci!:)
  • oneal1
    gyari független
  • gunners
    T-Mobilba vetted vagy rendelted netes oldalról?
  • oneal1
    egy képet feltettem flickr-re
    Aki szereti a fotókat az tovább is nézheti;)
  • xBobtailx
    akkor az teljesen rendben van... kíváncsian várjuk a teszt képeket/videót ;)
  • oneal1
    teszek fel videot is ha sikerul egyszer idoben hazaerni...lesz akkor kep es videoosszehasonlitas is.
    90re nemtudom mikor megy le az ara de szerintem nem mostanaban.
    amugy tegnap este 11kor vettem le a toltorol, neteztem kb 2orat, folyamat nezem az emailjeimet es fel orat telefonaltam, 65%on van az akksi.
    jah es meg zenet is hallgattam:)
  • gunners
    Ára mehetne lejjebb !(kb.:90 ezerre)! Várjuk a test videókat mert youtubon láttam egészen szépet és elég rosszat de N8-al nem versenyez a videó része szerintem.
  • xBobtailx
    A Telenor hivatalos facebook oldalán bejelentette, hogy "Holnaptól nálunk is kapható a Nokia N9, ami design szempontjából tőlünk csillagos ötöst kap és a felhasználói élmény szerintünk és a tesztek szerint is élményszámba megy"!
  • xBobtailx
    Ja, és hamarosan kapható lesz a Vodafonnál (27. oldal)
  • xBobtailx
    én sem hagytam volna ennyiben, többen is mondták hogy lehet valami háttérben futó alkalmazás szívta le, vagy valóban az aksival volt a baj, de akkor nekem nem az ugrik be elsőre, hogy el is adom, hnem hogy garanciális...
  • oneal1
    szerintem az akksival nincs semmi baj, reggel 8 óta nyüstöltem:)

5 nap után aki eladja...hát nemtudom, megnéztem volna a beállításokat a telefonban...
  • xBobtailx
    kíváncsi vagyok hogy te milyen képeket tudsz vele csinálni... mert már láttam olyan tesztet, amiben igen jó képeket csinált, de láttam már az ellenkezőjét is! Bár mondjuk beállításoktól is sok minden függ, és ahogy látom te nem vagy kezdő fotós, hogy auto üzemmódban csináld a képeket :)
    Az üzemidejére leszek kíváncsi a telefonodnak, mert más fórumokon volt aki 5 nap után eladta, mert fél napig bírta neki :S
  • oneal1
    az összehasonlítást sajnos nem volt időm megcsinálni, de itt van addig két kép:)
    első
    második
  • oneal1
    csinaltam par kepet n8 vs. n9
    este toltom fel oket
  • oneal1
    na egy kis nyomogatás után azt kell, h mondjam, h iszonyat nagy élmény:)
    nagyon jól, könnyen használhatóak a funkciók,gyors a böngésző végre:Dmail is kellemes!kamera nagyon baba, délután csinálok összehasinlítást az n8 kamerájával.
  • ajem kisa
    Elég mérges ára van így is, nemesne jól, ha megemelkedne még egy olyan picit sem!:)
  • xBobtailx
    márpedig tényleg van 2 ember, akik t-nél vették, és vodafonos simkártyát használnak benne... szóval nem hülyeség!

"N9-esen nem tudták még megoldania SIM-lockot, ergo minden N9-es független. Ezt írta a Nokia a T-nek. Úgyhogy hajrá, mielőtt felmegy az ára!"
  • oneal1
    szerintem ez hülyeség:D
  • xBobtailx
    én még életemben nem hallgattam rádiót telefonról! :D egyébként hivatalosan nincs, és tudtommal nem is lesz, de már van rá valami beta verziós alkalmazás...
    És egyébként arról mit tudtok, hogy a T-mobilnál függetlenül adják ki az N9-eket?! Már több fúrumon olvastam, hogy T-nél vették, de simán megy a másik szolgáltatós micorSimével! Állítólag nem tudják függősíteni...
  • gunners
    Nincs benne Fm rádió ! :( ejha xD
  • ajem kisa
    Grat! NYúzzad, aztán meséjjé, hogy bírja!?:)