15
Hurricane Irene
-
#15 viktorka te trollgeci :D -
#14 jee majd nyissunk egyet jack-nek is meg luisnak meg elviranak meg tomasnak is(nem a gőzmozdony) -
#13 IRÉNKEEEE HOL VAGY? -
stain #12 Azért nem kis vihar volt, pedig mi a szélén voltunk (Baltimore). Másnap reggel körbebicikliztünk a környéken, és kb. minden háztömbben voltak kidőlt fák, leszakadt villanyvezetékek. Mondjuk az már más kérdés, hogy az öreg fákat időben ki kellene vágni, a villanyt meg nem pókháló szerűen kéne ócska oszlopokra aggatni, hanem beásni a föld alá. Különben sokan mondják, hogy nem volt komoly a hurrikán, de ha nem ürítik ki a part menti üdülővárosokat, akkor elég valószínű sokan meghalnak. Itt nem áradt ki semmi, de ahogy néztem a képeket NJ-ből, ott elég rendesen kiöntöttek a folyók. -
#11 Elvileg lószar se. Csak olyan helyen van, ahol nem nagyon van hurrikán, ezért szokatlan. -
#10 most néztem az élő adást buszokat, egész templomokat söpört el az ár. Ezek a faszerkezetű, egy hétvége alatt felépíthető faházikók nem valami strapabírók... -
Neoncsoves #9 apropó Irene...
-
#8 50mph a szele már csak. -
#7 Úgy hallom már bőven 100 kmph alatt van úgyhogy nem fog megölni senkit... -
#6 :CCCC
ittfog láccani -
#5 Ide is jön úgyhallottam. Mind meghalunk! :CCC -
#4 mi a szösz, akkor bocs, pedig rákerestem a hurricane meg irene szóra de nem dobott ki találatot -
Ironman2 #3 Van neki már több topikja is -
Neoncsoves #2 fél USA-t? egyáltalán nem a felét. viszont az igaz hogy a keleti part az egyik legjobban lakott terület az USA-ban, ha jól tudom -
#1 Hát legyen egy topik a hurrikánoknak is, névszerint ami éppen most \"söpri\" el fél USA-t.
Nézd élőben:
Hurricane Irene
Kövesd műholdról:
Hurricanecentral