10
  • HumaMage
    #10
    Nem azt irtam, h versenyképes, hanem h alternativa.. :-) Én is a digitális hozzáférhetőséget preferálom. de nem mindenkinek van "mai" net előfizetése. Főleg nem vidéken.
  • Gerygrey
    #9
    Hamar jöttek rajta a dolgok? Mire akár az HBO-n is leadnak egy filmet, én már hónapokkal előtte megnéztem. Nem a gagyi CAM, hanem blu-ray lemezről származó HD verziót, ami egy mai net-előfizetéssel egy-két reklámblokk időtartama alatt lejön.

    A tévé semmilyen szempontból nem versenyképes a torrenttel.
  • HumaMage
    #8
    Nemtudom, de nekem ez teljesen triviális és egyértelmű volt. A TVcsatornák helyett beletenném a reklámot a videófile-ba és úgy tenném közzé a TVs premierrel egyidőben neten is. Mert ennek megint olyan kinézete van hogy pár berögődéses korral haladni képtelen ember kapar még több pénz után.

    A TV eddig alternativa volt a torrentnek, mert ugyanugy ingyenes, de legalább hamar jöttek rajta a dolgok.. igy hogy a késleltetést bevezették, ezt az EGYETLEN előnyét is sikerült elveszteni.. Miért nem gondolkoznak / néznek utána a döntéshozók ilyen helyeken (sem)? Kiváncsi vagyok mennyi lenne az eladott reklám, ha online vetitésekbe tennék bele.. pl streamelt műsorba vagy valami.. nem látom a különbséget.. TV reklám alatt mást csinálsz v strem reklám alatt mást csinálsz / aviban áttekered azt a részt..
  • YMan
    #7
    milyden jól járt az egyik film kiadó is hogy magyarországon késleltetve vetítik a filmeket, az utolsó hármat emiatt néztem meg torrentről, pedig járok moziba.
  • Tetsuo
    #6
    Zs trukk ez is.
  • llaszlo
    #5
    Ezek is ugyanolyan idióták, mint pl az artisjus meg a többi jogvédő. De már a saját fajtájukkal (vagyis azokkal akiknek a jogait védenék elvileg) sem tudnak kijönni.
    Sok pocs. Remélem minél hamarabb rájönnek, hogy nem súlyos pénzekért kellene ezeket árulni és akkor még több bevétel lenne. Még mindig jobb a kisebb bevétel, mint az, hogy nincs mert torrentről szedik le az emberek. de a sok csököttagyú barom ezt képtelen felfogni. Fingjuk sincs a fogyasztói szokásokról.
    Sokan hajlandóak lennének minimális árat fizetni egy-egy filmért sorozatért, de olyan baromi drágán adják ezeket, hogy inkább megkeresi az ember és letölti.
    Amivel sokkal nagyobb a vesztesége a sok baromnak, mintha olcsón adnák ezeket.
  • kjhun
    #4
    ... Az új, bő egy hete működő stratégia szerint azonban a Fox műsorai csak nyolc nappal a vetítés után és fizetős tartalomként lesznek elérhetők a világhálón. ...

    Most ezért még külön fizessen az ember??? Ha már leperkáltam az előfizetési díjat a kábelszolgáltatómnál, vagyis pénzt adtam ki érte, hogy nézhessem az adást, vagy máshogy tv-antennával, műholdról ingyen nézem, akkor minek fizessek érte?? Ráadásul már 8 napja volt a műsor, akkor meg pláne minek? És bevételkiesés, mert letöltöm, nevetséges. Ha nézem vagy leszedem, és nem akarom a hülye reklámjaikat nézni, akkor átugrom, és kész. Lásd: digitális technika, vagyis különféle felvevő és lejátszó eszközök, pl.: Merevlemezes vagy blu-ray, vagy különféle set-top-box ketyerék, vagy analógnál (videómagnók), áttekerem. A mai technikával nem gond a reklámok átugrása, akármennyi bevételt is akarnának bezsebelni.
  • RecoPhile
    #3
    Jövőkép: "...Fox újabb bejelentést tesz miszerint az illegális letöltők drasztikusan csökkentették a bevételüket, és ezért kártérítést követelnek a letöltőktől. Több "illegális letöltőhöz" küldtek email-t amelyben 1000 $-ban meghatározott kártérítési költséget kell fizetnie."
  • speed2006
    #2
    Nem csak a Fox.
  • Szefmester
    #1
    A Fox az a cég aki soha nem tanul, és sorra hozza a nézőellenes döntéseit.