3D-s előadás a Magyar Állami Operaházban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg ez egy agyrém : valódi élõ-szereplõs színpadon mi a francnak kell digitális háttér?!...
Gondolom, mert ezzel egy rakás pénzt megspórolnak (díszletek), csak már azt nem értem, mire szednek méregdrága belépõjegyeket, ha vetített díszlet lesz és gagyi 50 forintos papírszemüveg?!...
A mozikba a Harry Potterhez is tudnak adni 300 forintért tartós (nem papír!) 3D-szemüveget!...
El sem tudom képzelni, hogyan fog majd Rómeó felmászni a virtuális erkélyre Júliához?!...
Nagy bukás lesz, csak szólok!...
Gondolom, mert ezzel egy rakás pénzt megspórolnak (díszletek), csak már azt nem értem, mire szednek méregdrága belépõjegyeket, ha vetített díszlet lesz és gagyi 50 forintos papírszemüveg?!...
A mozikba a Harry Potterhez is tudnak adni 300 forintért tartós (nem papír!) 3D-szemüveget!...
El sem tudom képzelni, hogyan fog majd Rómeó felmászni a virtuális erkélyre Júliához?!...
Nagy bukás lesz, csak szólok!...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
facepalm
Azért az vicces lesz hogy a Real3D emberek árnyékot vetnek a Fake3D díszletre (Lásd utolsó kép). Miért nem hátulról vetítenek?
Az ötlet jó, csak dolgozzanak még rajta, mert ez így kevés.
Meg nem a díszletet cserélik le csak a hátteret. Alig ha fognak a színészek bemászni a 3d-be vetített oszlopok mögé. Így meg elmarad az elõtér fogalma, ami a színházban nagy veszteség lehet. Arról nem is beszélve hogy mivel nincs díszlet (ergo diszlet = 0db) így nincsnek székek, ágy, asztal...stb, ami egy mûben fontos jelentéstannal és kifejezési móddal bír. Itt egy fekete szinpadon fognak "lejteni" és mögéjük vetítenek egy képet... csak azt 3d-ben. Hát ez aztán a nagy újítás.
Az ötlet jó, csak dolgozzanak még rajta, mert ez így kevés.
Meg nem a díszletet cserélik le csak a hátteret. Alig ha fognak a színészek bemászni a 3d-be vetített oszlopok mögé. Így meg elmarad az elõtér fogalma, ami a színházban nagy veszteség lehet. Arról nem is beszélve hogy mivel nincs díszlet (ergo diszlet = 0db) így nincsnek székek, ágy, asztal...stb, ami egy mûben fontos jelentéstannal és kifejezési móddal bír. Itt egy fekete szinpadon fognak "lejteni" és mögéjük vetítenek egy képet... csak azt 3d-ben. Hát ez aztán a nagy újítás.
Polárszar!
én még azt se erõltetném.
én még azt se erõltetném.
No meg azon a részleten, hogy nem anaglyph, hanem polarizált szemüveg.
Átugrottatok egy fontos szó felett: a díszleteket cserélik le 3D-s vetítésre.
Nem tudom jól értem-e. Valódi 3D emberek adják elõ??
Nem láttam még 2D élõszereplõs elõadást. De az lenne aztán csak az érdekes 😄
Nem láttam még 2D élõszereplõs elõadást. De az lenne aztán csak az érdekes 😄
Ehhh. Nem futja holovetítõre? Anaglyph szemüveg? lol.
elvesztünk..