LG Optimus Sol és SE Live with Walkman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
A telefon kategóriában van még, gyors, tökéletes Sony hangzás
Különben egy szar LG,Samsung, vagy motorolánál...
Sony a legrégibb!! :)
Pervert Alien ;)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
www.digimomentsvideography.com
Végignézted a képeket?. Láttad már egymás mellett a telefonokat, táblákat? Látod a csomagolást?
Atyaúristen. Ki nem xarja le hogy ugyanaz a szögletes forma? (nekem azér is feltûnik hogy hurtára hajaznak az iPhone-ra mind az Samu, mind az LG, más gyártók azért tudnak szögletes, de nem lemásolt formákat gyártani ám, csak ezzel a két keci kóreaival van a gond mindég)
Almaharapás pedig elõször a bibliában volt, tiltsák be az Apple logót! Csak lopni tud!
One Vision. One Purpose.
Nézd már meg a csomagolást. Gondolkodj már ember. Vagy segítsek? A csomagoláson akkor miért nem a widget-es kép van?
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Többinél legalább teljesen más menükinézet és ikonelhelyezés van.
Ami itt elismerhetõ, az a csomagolás és bizony tényleg a Samsung Galaxy S formavilága. De a tablet fronton tényleg hülyeségek vannak.
One Vision. One Purpose.
Azt hogy pár év elteltével ahogy látták ezek a lopós balfékek, hogy ez a forma, plusz ikonok, és a végére ami gondolom az utolsó csepp volt az Apple-nél, hogy még a csomagolást is lemásolták.
Ezt sztem a vak is látja. Ez már a szánalmas Adidas hamisítvány Adios szint.
De biztos én vagyok a szûklátókörû.
Javaslom ird be a google keresobe, hogy "PDA", es rajossz, hogy gyakorlatilag az iPhone elotti PDA-k nagy resze teglatest alaku, lekerekitett sarkokkal, a terulet nagy reszet erintokijelzo foglalja el, az alatt egy nagy kozponti gombbal (par egyeb kiegeszito gombbal) es felette a hangszoro nyilassal. Tudom, mert nekem is volt, nyilvan neked nem.
Tableteknel szinten a google-t javaslom neked, csak mondjuk "tablet pc" keresokifejezessel. Ha ezek utan meg mindig csak nyavajogsz, akkor igy jartal, idiota trollokkal nem erdemes vitatkozni es plane nem idot pazarolnom arra, hogy mindegyiknek, egyesevel bizonygassam mennyire korlatolt...
One Vision. One Purpose.
Várom az iPhone elötti okosteló képeket.
Simán vennék Sony Tabletet, Sony telót, mert azok legalább nem lopják az ötleteket, formákat, hanem inkább veszik a fáradtságot és próbálnak újat, mást kitalálni.
Dehát aki vérees szemû Apple gyûlölõ azzal nem lehet értelmesen vitázni.
Gyulolom az ilyen szintu korlatoltsagot, amit nehany fanatikus araszt magabol :(
One Vision. One Purpose.
Muti meg zokat a PDA-kat amik úgy néznek ki mint az iPhone, vagy iPad....
Akadj már le a hülyeségrõl.
One Vision. One Purpose.

Egy téglalapon kurva sok dizájn különbség lehet.
De ahogy a specifikációkat olvasom hát az gáz semmi fejlõdés. Közben a sokak által köpködött Symbian szépen araszol felfele. Egy jól mûködõ oprendszerrel, ami a videókból kiderül még bármi lehet.
Pl. a SE mér nem majmolja az Apple-t?
tévéstõl , monitorostól , Samsungostól, tabletestõl..... kéretik dzsunkáékat BETILTANI !!!