37
  • Farkassacred
    Legrégibb helyett: legjobb :)
  • Farkassacred
    Külömb* :)
  • Farkassacred
    A S"e" Live with Walkman a legjobb telefon :)
    A telefon kategóriában van még, gyors, tökéletes Sony hangzás
    Különben egy szar LG,Samsung, vagy motorolánál...
    Sony a legrégibb!! :)
  • a_n_d_r_e_w
    Gyenge...
  • Sir Ny
    Bizony, cloud.strife, amit mondasz, az nincs úgy, MERT témát váltottál. Ha felhozol soksok dolgot, akkor abból csak az egyikről szabad beszélned, nem tudtad? Különben sincs igazad, egyébként se. És össze vissza fecsegsz, témát váltasz, terelsz, zagyválsz, trollkodsz. És szörnyen buta is vagy.
  • Sir Ny
    Én is várok veled együtt.
  • cloud.strife
    Itt a cikkbe mindjárt az SE. Ezek miért nem majmolják az Apple-t? SE ARC egy gyönyörű telefon, dehát látszik a különbség itt is a márkák között. Sony-nál legalább dolgoznak design-erek... :)
  • cloud.strife
    Ahha. Szóval neked is vannak értelmezési problémáid.
    Végignézted a képeket?. Láttad már egymás mellett a telefonokat, táblákat? Látod a csomagolást?

Atyaúristen. Ki nem xarja le hogy ugyanaz a szögletes forma? (nekem azér is feltűnik hogy hurtára hajaznak az iPhone-ra mind az Samu, mind az LG, más gyártók azért tudnak szögletes, de nem lemásolt formákat gyártani ám, csak ezzel a két keci kóreaival van a gond mindég)
  • gosub
    Mégis ott, Ázsiában gyártanak mindent, még az Apple-t is. De ez tényleg tiszta dedó. Kockán vitázni melyik mennyire kockább mint a másik. Pont olyan mint a duplaklikk.
  • cloud.strife
    Micsoda egy tolvaj banda, felháborító ez kéremszépen. Bezzek a Csamcsung meg a Zeldzsí. Kóreába van ám az innovésön. Minden onnan ered. :)
  • gosub
    Érintőképernyős telót más hamarabb gyártott, tehát az Apple lopta az érintős iPhone ötletet. Kamerát is hamarabb raktak telóba mint ő, tehát ezt az ötletet is lopta az Apple. Az iTab-ek pont olyanok mint a digitális fotókeretek amik még videót is tudtak lejátszani, ezt is mind ellopta az Apple. Mi az amit nem lopott, harácsolt össze? Még az iPhone nevet is jogtalanul kezdte használni, lopta.
    Almaharapás pedig először a bibliában volt, tiltsák be az Apple logót! Csak lopni tud!
  • a_n_d_r_e_w
    mondom az elso keppel volt bajom, erre mondod nezzem mar meg az ikonokat. Mondom az ikonokkal semmi baj, akkor jossz a dobozzal. Es meg en beszelek ossze vissza....
  • cloud.strife
    Össze-vissza beszélsz és trollkodsz itt.

Nézd már meg a csomagolást. Gondolkodj már ember. Vagy segítsek? A csomagoláson akkor miért nem a widget-es kép van?
  • a_n_d_r_e_w
    osszevissza beszelsz, most megint mas temat veszel elo, unalmas
  • cloud.strife
    Hát persze. A dobozát is véletlen koppintották az iPad-ről. Arról is más tehet. Jajj szegény Samu.... :)
  • a_n_d_r_e_w
    Az a kezdokepernyoje a samsungnak, amit barhogy mashogy is fenykepezhettek volna, mondjuk ketto 2x4-es widgettel es akkor nem lenne hasonlosag. Igy nez ki az android 2.x errol legkevesbe a Samsung tehet.
  • cloud.strife
    Nekem azért a tablet-nél is kiszúrja a szemem, hogy ott a Samu gépe egy az egyben koppintás, elég a háttérképet és az ikonok elhelyezését nézni. A forma még hagyján.
    Többinél legalább teljesen más menükinézet és ikonelhelyezés van.
  • Inquisitor
    Fogalmazzunk tisztában, az iPAD előtt kiadott félmillió féle kínai fröccs-öntött műanyag eldobhatós digitális képkeretre rá lehet húzni amik itt a Tabletnél ki vannak emelve. Akkor most az Apple másolta a képkereteket? nyilván nem.
  • Inquisitor
    Az ikonokat már szerintem beszéltük miért hülyeség. Arra hivatkoznak mi volt a Bada rendszer alatt, holott ez már Android. És írtam azt is, hogy ilyen ikonokat ilyen jelentéssel akár C64 játékokban vagy Amiga/Atari programokban is láthattunk. A BB telefonban meg az Options hol fogaskerék, hol csavarkulcs ... őket még sem perelték.

Ami itt elismerhető, az a csomagolás és bizony tényleg a Samsung Galaxy S formavilága. De a tablet fronton tényleg hülyeségek vannak.
  • a_n_d_r_e_w
    Ne ferdits mar megint jo szokasodhoz hiven, az elso kepet talaltam problemasnak...
  • cloud.strife
    Te meg ezekszerint nem látod a benyújtott iratokban a probléma fő okát.
    Azt hogy pár év elteltével ahogy látták ezek a lopós balfékek, hogy ez a forma, plusz ikonok, és a végére ami gondolom az utolsó csepp volt az Apple-nél, hogy még a csomagolást is lemásolták.
    Ezt sztem a vak is látja. Ez már a szánalmas Adidas hamisítvány Adios szint.

De biztos én vagyok a szűklátókörű.
  • a_n_d_r_e_w
    Jesszus, ezt a szintu szuklatokoruseget.
    Javaslom ird be a google keresobe, hogy "PDA", es rajossz, hogy gyakorlatilag az iPhone elotti PDA-k nagy resze teglatest alaku, lekerekitett sarkokkal, a terulet nagy reszet erintokijelzo foglalja el, az alatt egy nagy kozponti gombbal (par egyeb kiegeszito gombbal) es felette a hangszoro nyilassal. Tudom, mert nekem is volt, nyilvan neked nem.

Tableteknel szinten a google-t javaslom neked, csak mondjuk "tablet pc" keresokifejezessel. Ha ezek utan meg mindig csak nyavajogsz, akkor igy jartal, idiota trollokkal nem erdemes vitatkozni es plane nem idot pazarolnom arra, hogy mindegyiknek, egyesevel bizonygassam mennyire korlatolt...
  • cloud.strife
    Ovoda.
  • cloud.strife
    Várom az iPad elötti tablet képeket.
    Várom az iPhone elötti okosteló képeket.

Simán vennék Sony Tabletet, Sony telót, mert azok legalább nem lopják az ötleteket, formákat, hanem inkább veszik a fáradtságot és próbálnak újat, mást kitalálni.

Dehát aki vérees szemű Apple gyűlölő azzal nem lehet értelmesen vitázni.
  • H3nG
    idiota...
  • a_n_d_r_e_w
    Nyilvan soha nem lattal meg tabletet iPad elott, de szajkozod ugyanazt a hulyeseget, amit az egyik apple fan megrajzolt. Gondolom nem zavar, hogy az iPad elott nem csak ilyen szurrealisan kinezo tabletek voltak, es ugye az se zavar hogy az iPad utan is van olyan tablet ami arra a legkevesbe sem hajaz.
    Gyulolom az ilyen szintu korlatoltsagot, amit nehany fanatikus araszt magabol :(
  • cloud.strife
    Akkor nézd a többit.
    Muti meg zokat a PDA-kat amik úgy néznek ki mint az iPhone, vagy iPad....
    Akadj már le a hülyeségről.
  • a_n_d_r_e_w
    Akadj mar le az elso keprol, akkora ferdites, hogy nemigaz. Szanalmas
  • cloud.strife
    Az LG-re meg csak rá kell nézni, megkapják azok is ami jár.
  • cloud.strife
    Hát persze..... imádom ezeket a "az Apple majd a kormánykereket is levédeti, hogy kerek" dumákat!

• mad mind
    Ja és a 2005-ös PDA-m pont úgy néz ki mint az ifon, szóval akkor ki lopott?
  • mad mind
    Miért samsung cikket másolsz be Lg hírhez?
    Egy téglalapon kurva sok dizájn különbség lehet.
  • MR007
    Az Lg-nél felmerült bennem hogy inkább a középsőt választanám. Nem tudom hogy ez normális-e itt, de ez van.

De ahogy a specifikációkat olvasom hát az gáz semmi fejlődés. Közben a sokak által köpködött Symbian szépen araszol felfele. Egy jól működő oprendszerrel, ami a videókból kiderül még bármi lehet.
  • cloud.strife
    Azért ez is már bazze, egy az egyben iPhone koppintás.
    Pl. a SE mér nem majmolja az Apple-t?
  • Inquisitor
    Hmmm. Ha a W8 az X8 Walkman verziója, akkor ez az SE Walkman telefon az Xperia Mini átdolgozott verziója?
  • gosub
    Az almaharapást is be kéne tiltani.
  • Sir Cryalot
    Az LG-nek is minden oka megvan a félelemre.

tévéstől , monitorostól , Samsungostól, tabletestől..... kéretik dzsunkáékat BETILTANI !!!