Jó üzletet jelentenek a felhasználóknak küldött figyelmeztetések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor a minimum az hogy a fenyegetõ irodát feljelentik rágalmazásért.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Mármint nem minden ilyen alapítvány átverés természetesen

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ez mennyiben különbözik attól, hogy becsengetnek hozzád azzal a szöveggel, hogy egy beteg gyerekeket támogató alapítványtól vannak...

Mindkettõ átverés, sõt ez még rágalmazás is. Le kell õket csukni.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nem, mert jogászok csinálják jogászoknak. 😄

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Várjunk, ez nem számíthat bûnözésnek? Én tuti vaskos pert akasztanék a disznók nyakába, és nekem lenne pár millió ajróm. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Misi az ezredes
Nekem a T-Home küldött ki felszólítást. Közel 1 millió forintot kellett volna kifizetnem + az ügyvédi és egyéb költségek miatt kb 1,2 millióra rúgott ez az összegg.

Volt rá 8 napom, hogy bebizonyítsam nekik, hogy összekevernek valakivel. Végül kifizették még az ügyvédemet is és kaptam egy ingyen TV-t a fájdalmam enyhítéséért...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Jah , remélem Kiss István Baktalórántházán a Csata utca 13-ban nem nem olvas SG.hu-t 😄
csulok0000
Lehet hogy valamelyik "haverod" a te adataidat diktálta be (:
OFF
A BKV-s ügyvédi iroda is küld kamu felszólításokat, hogy fizess, remélem egyszer irdatlanul megütik a bokájukat az ilyen "ügyvédek".