13
  • vk90
    #13
    Ne legyél már ennyire negatív, nem lesz szerintem lebutítva. És a butítás nem feltétlenül tizenéveseknek van. Elég sok manapság az idősebb játékos korosztály.
  • beceneev
    #12
    Akkor reméljük, hogy nem lesz igazatok és egy jó játékot kapunk majd...
  • Skynet
    #11
    Majd pont így be fogják reklámozni hogy butítotják nem? :D
    A COD MW2-nél bereklámozták hogy a multija a fegyverek hatása a sebzés meg úgy általában minden agyon lesz butítva a COD4-hez képest? Nem...Agyonbutított multival rendelkezik a COD az új részeiben? Igen.
    Nem reklámozzák be hogy butítanak mert elesnének egy adag vásárlótól,de rendszerint manapság sajnos a legtöbb fejlesztő butít mert a tizenéves korosztálynak mostanában ez a "színvonal" a megfelelő, függetlenül attól hogy pc-ről vay konzolról beszélünk.
  • alien47
    #10
    Szerintem jól látod! "Most azonban biztosra akartunk menni" Ja tuti kasszasikerre. Ahhoz nem kell más mint a hájas amerikai gyerekek seggét nyalni. Csinálnak a játékból egy 8-10 óra alatt végigvihető, Rambó rulez fost.
    Gondolkodni nem kell, lesznek szép nagy puskák és elég lesz a célpont felé irányítani a fegyver csövét. Doom 1 után szabadon. Még le, fel sem kell majd mozgatnia a mai tiniknek a fegyvert mert az túl megterhelő.

    Nem sok jóra számítok. Mert a rajongótábor lassan felnőtt az SP, Bieber generáció meg szégyen!
  • nessboth
    #9
    Igen, manapság pl. kijelöli a pontot hova-merre menj, és ha odaértél egy scriptelt jelenettel megoldja a feladatot.
  • beceneev
    #8
    Attól, hogy javítanak a grafikán és az animációkon az nem azt jelenti, hogy lebutítják a játékot. Olvasd át még egyszer, mert én nem találtam olyat amiben az általad említettek egyike is benne lenne. (ne kelljen gondolkodni stb)
  • vk90
    #7
    Lehet, hogy valamilyen szinten butítják majd, de azért az bíztató, hogy az a bizonyos rajongótábor csak jókat mond róla.
  • Skynet
    #6
    Nagy sikert akarnak elérni. Nagy sikerhez viszont a tizenéves korosztályt kell megcélozni ahogy a COD és a többi jelenkori fos teszi...Legyen a játékmenet pörgős akciódús KÖNNYŰ és nekelljen egy pillanatot se gondolkodni....
    Egyszóval legyen jóval butább a régi játékoknál de legyen nagylátvány.
  • koschwarz
    #5
    szóval a lényeg, hogy ma egy játékot kiadni akár csak "szódával elmegy" grafikával, az eleve öngyilkosság. csak a tartalom ne sikkadjon el, remélem követik a hagyományokat, és tényleg nem fog leegyszerűsödni a játékmenet egy lineáris, egy megoldásos vacakká, mert sajnos ez is trend.
  • koschwarz
    #4
    amiről a cikk szól az az, hogy az új hitman követni fogja a mai trendet, azaz szebb grafika és szebb animáció kell, ez ma már alap. én szerettem a hitman játékokat, közülük is a 2. rész a kedvencem, de valljuk be, pont az animáció nem volt annyira szép már akkor sem, míg a grafika meg elment, még az akkori viszonyokhoz képest is. főleg az első rész volt egy katasztrófa ilyen szempontból.

    persze én sem emiatt szerettem a hitmant, hanem a küldetések sokféle megoldási lehetőségei miatt.
  • Carbine
    #3
    A cikk neve kissé félrevezető. Grafikailag épphogy mindig is erős volt a Hitman. Emlékszem mikor elöszőr megláttuk a Blood Money-t... Nem éppen az jutott eszünkbe, hogy ronda.
    Ellenben amiről maga ez a "cikk" szól szintén ködös. Mozgásoknál se volt soha olyan érzésem, hogy nagyon hiányoztam. Ismét példa a Blood Money-ból... én ott láttam elöszőr olyat, hogy a karakter tökéletesen lépkedett a lépcsőfokokon és változtatta a haladási sebességét.
  • vk90
    #2
    Ezt miből következteted le, hogy látványlövölde lesz. Igen a grafika szép lesz, de attól ugyanúgy Hitman lesz ez is, plusz kijavítják az előző játékok "hibáit".
  • Skynet
    #1
    Remek...Már látom hogy a Hitman Blood Money ami a sorozat legjobb darabja volt kb semmibe vész,és ez a játék is egy agyatlan látványlövölde lesz.
    Sosem volt baj a hitmanek grafikájával, a célközönség volt kicsi mert a játék sokkal nehezebb volt, rambo módjára szinte biztos halálba futottunk.
    Ebből is csinlának majd egy csilivili hentelős fost a tizenéves hülyegyerekeknek...remek...