288
Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
  • Bronx South
    Én PC párti vok, de ha nagyon konzolt akarnék venni akkor PS3.
  • LoSA
    Én nekem is XBOX-m van... Egyébként én szeretem, nekem nincsen vele semmi bajom. PS3, ha jól tudom, akkor drágább, illetve nem tudom, hogy mennyire akarsz warezolni, PS3 úgy tudom, hogy ez még nehezebb.
  • Tinman #4
    XBOX tulajként mondom: PS3.

Egyszerűen azért, mert több és jobb exclusive van rá és hidd el, könnyen lehet a Halo és GeoW nélkül élni... kérj kölcsön majd egy X-et és told le az X-es exclusive címeket.
    Az ingyen multiról és a BR olvasóról nem is beszélve...
  • bakkerman
    hát boxból csak slimet vegyél,annál régebbit nem érdemes
  • Különc
    Most fog csökkeni a PS3 ára (Xboxét nem tudom) ám szimpátia kérdése illetve nézd meg hogy az exclusive játékok közül melyik jön be inkább? (Pl god of war, heavy rain, uncharted, ezek csak PS3, Alan Wake, Halo csak XBOX)

Hardware fix mindkettőnél, beteszed a lemezt azt játszol.
  • ErgoProxy
    Sziasztok,

alapvetően Xbox360 vagy PS3 vonalon gondolkozom. Elég sok fórumot és oldalt átnéztem már ez ügyben, de még mindig nem billent a mérleg egyik oldalra sem. Azt olvastam, hogy mindkettő nagyjából most érkezett el élettartamának a feléig, de mivel a konzolok frissességében nem vagyok otthon, ezért nem tudom eldönteni, hogy ez vajon jó vagy rossz dolog. A hardware szempontjából a technikai paraméterek sem mondanak sokat, úgy tudom a PS3 egy kicsit erősebb, de ez pontosan miben nyilvánul meg? Nem vagyok nagy játékos, inkább a könnyedebb típusú játékokat szeretem (a Wii viszont túl gyerekes számomra), úgy láttam, hogy ezen a téren inkább az Xbox a jobb választás. A Kinect is érdekel, az mennyivel jobb (ha jobb egyáltalán) mint a Move? A másik oldalon ott van a PS3 ingyenes online játéklehetősége, ami az Xboxon elég drága... Tudom, hogy a konzolcsatában nem létezik abszolút győztes, de a fentiek alapján mit ajánlanátok nekem?
    Még egy kérdés: hol érdemes venni? (ár, garancia, megbízhatóság, stb.)
    (Elnézést ha már volt ilyen topic, de nem találtam meg a keresőben.)