288
Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
-
#46 Az egy orbitálisat bukott gép, és később nehéz eladni és drágább, ráadásul már kapni sem lehet ahogy nézem és a desingje is szar és a kijelző is kisebb + digitálisan a játékok 1/10edét kapod max meg ( vagy annyit sem ). -
#45 Mert az szar! :D -
#44 Ja, akkor a 3004 a neked legmegfelelőbb! :D -
#43 ha lesz*rja a vareszt akkor már miért nem vesz psp go-t ? -
#42 Psp 2004-et vegyél! Avval jársz a legjobban. Nekem olyan 5 órát bír, ha filmet nézek. 1004-et ne vegyél, az még a pufi psp. 3004-et meg nem lehet teljesen kiütni. -
#41 xbox kontroller kényelmesebb, de egy rakás szar a d-pad-je -
#40 Igazából a PSP egy nagyon masszív és megbízható gép, főleg a jó pár revízió után, de a régiekkel sem volt baj.
Én tavaly év végén adtam el 25kért, tehát kb annyi használtan +/- pár ezer... nézegetni kell az oldalakat pl prohardwer.
Arra figyelj hogy 3000es széria legyen, pontosabbam 3004, mert az a legújabb slim verzió, annak a legszebb a kijelzője.
A játékidő változó. Folyamatos UMD ( ugye ez az adathodozója, a "lemez" ) használattal 2-3 óra azt hiszem, más esetekben 4-5 óra.
Újonnan 34e egy gép.
Ha bármi egyéb kérdésed van ne habozz:) -
#39 Azért mondom, hogy nem szeretnék a warezzal foglalkozni.
Maradjunk a legális tartalomnál.
Így érdekelne pár vásárlási tanácsadói tipp. -
#38 Játszottam az Alan Wake-kel, de a Heavy Rain is van minimum olyan izgalmas, és minőségi játék. Szóval nekem utóbbi jobban bejött, de ez személyes vélemény. Amúgy meg: God of War, Uncharted, InFAMOUS, LittleBigPlanet, Heavy Rain, Killzone, Gran Turismo... -
#37 Mindig a wareznál kötünk ki.Arra a pc az ultimate eszköz. -
#36 Gondolom ez a virágbolti játékok futtatása miatt érdekes.
Viszont szerintem én nem nagyon bohóckodnék ezzel, az a pár használt játék bőven beleférne.
-
#35 felmész a psp.hu-ra és megkérdezed melyik sorozatszámúnak van már fix törése addig ne is vegyél semmit mert ráb*szol ... -
#34 Már csökkent az ára:) Amúgy én is ezen gondolkozom mostanság, és úgy tűnik, hogy a PS3 felé billen a mérleg. Igazából, (számomra) az X a némileg alacsonyabb ár és az Alan Wake miatt vonzóbb, de utóbbit nem fogom figyelembe venni, PC-m összeállításánál is jól ráfaragtam
bon (#12):
Xbox emulációnak (most tekintsünk el attól, hogy epsilon valószínűsége lehet a dolognak) nem, hogy csökkentenie kéne az X360 melletti érvek számát?:) -
#33 Üdv!
Gondolkodom egy PSP beszerzésén, használt érdekelne, inkább mint "érdekesség" mint "létszükséglet" lenne.
Mire érdemes odafigyelni?
Gondolok itt olyasmire hogy az akksinak mennyi ideig illik bírnia még és hasonlók.
Melyiket érdemesebb belőle venni(nem nagyon vagyok képben a számozásokat illetően)?
Bármilyen infót szívesen fogadok. -
#32 Csakis PS3-at vegyél! Előttem már elmondták miért, és PS3 tulajként mondom, hogy 100%-osan megéri. Ráadásul most fog csökkenni az ára is! -
#31 persze ha megtehetnénk mindenkinek lenne mindenből...:) -
#30 mondjuk én tényleg függő vok -
Gabe18 #29 Sokan örülnek ha egyet fent tudnak tartani, nem hogy hármat...
Ráadásul egy átlag játékos igényeit bőven kielégíti egy konzol, semmi szüksége háromra. -
#28 Amúgy meg miért kell választani? nekem van egy boxom, két ps3-om és egy wii-m és ez mind így kerek és így alkot egy egészet. Mind3 gép másban erős, van amiben gyengébb. Nekem hangulattól függ mikor melyiket kapcsolom be. Az egyik PS3-on játszok neten fifával, coddal, másik PS3-on tolom az exklúzívokat single-ben. Xboxon partizunk kinect-tel plusz fifa offline multi, blur offline multi, mortal kombat, stb. Wii-n meg barátnőm tolja a platformereket donkey kong, mario, stb(na jó én is szoktam néha ) meg néha hülyülésből tolok egy kis goldeneye-t vagy Medal of Honort, plusz a Wii még mindig a legjobb parti konzol (Wii sports resort, Wii party, stb) és teljesen más világ mint a boksz vagy a pées. Ma már olyan árakkal futnak ezek a masinák, hogy mindegyiket be lehet szerezni a nappaliba. Elférnek egymás mellett, szerintem érdemes, mivel mindegyik egy külön világot kínál. -
#27 szvsz a box kontrollerre tökéletes, a ps3-é meg sz@r. Én a PS3on is x360 kontrollerrel játszok, szóval ez ne legyen szempont, mert ez simán megoldható. Olyat is tudok aki ps3 kontrollerrel játszik a boxán, szóval oda-vissza megoldható a dolog -
#26 X padja nekem jobban fekszik, mint a PS3-é, de embere válogatja. -
Gabe18 #25 Ha ez neked ennyire fontos, akkor főleg neked kell kipróbálni. -
#24 Kontroller ügyileg melyik kényelmesebb? box vagy ps3 controller? :D nalam ez pl iszonyu fontos . Üdv -
#23 hüJeség konzolo veni a péCé a zász! hikk -
#22 PS3-on már könnyebb és garivesztés nélkül lehet, hogy a játékok mennyire hozzáférhetőek azt nem tudom.
PS3 szimpibb, bár boxra szebbek talán a játékok. Nem rég próbáltam PS3-t és bejött, lehet beszerzek majd én is egyet :) -
#21 Pontosan úgy van ahogy írod.
Már a PSPs GoW sem tetszett annyira, de mivel szép volt letoltam 1nek elment, viszont itt hever a csilli villi tényleg baromi szép Castlevania, de nem visz rá a lélek hogy folytassam 3 óra után, nem az én műfalyom. Valószínüleg a GoW3at sem élvezném, ahogy az MGSt és a STOC-ot sem.
7k korrekt ár ( postával együtt ) ? és akkor megbeszéltük, megvettem, amint kitoltad fizetem és küldheted. -
#20 LC kapcsán annyit, hogy a graf azért PC-n csak jobb...
A 3-al eddig kb. 1 órát toltam, de sajna éppen a 75 FPS-es Batman AA PC után és olyan érzés volt, mintha egy 120 kilós kansvéd megakarná hágni a szemem. Rece és fice, 20-25 FPS, jó kis screen tearing, meg v-sync gondok.
Az a durva, hogy ezt igazából akkor veszi észre kegyetlenül az ember, amikor előtte u.a. a kijelzőn egy "kés a vajba" játékkal játszott heteket...
A Fable 2 akkor veszteség ha, ahogy te is írtad tetszett neki az első... de ha választani kéne, így látatlanba is az ICO és SOTC HD-t, az MGS4-et, a GoW 3-at és társait választanám helyette, pedig mondom: nagyon kimaxoltam és kifejezetten megszerettem a végére.
Ha komoly a Limited vásárlási szándékod beszélhetünk róla, de az tuti, hogy 7k alatt nem eladó.
Jelenleg még a King's Bounty Crossworlds maradék kampányait tolom (2-3 nap max még, mondjuk benne van már több, mint 1 hónapom :-D ) aztán nekizuhanhatok, Dead Space 2-öm még ugyse' jött meg :-/
-
#19 Lost Chapters megjelent Xboxora is a PCs rilízzel egyidőben, nekem az van.
Mennyit toltad a 3al? vannak helyek ahol valamiért leesik a játék közepén mert nem tudom, de amúgy egyátalán nem szar a frém.
"Fable 3 - 6/10 , mert
- egyik helyen pécé feeling szaggatás volt, 0 fps mellett, belassult az egész és szarrá akadt 10 mpnként valamiért... ezt úgy 5 alkalommal minimum eljátszotta amikor odautaztam, persze semmit nem is tudtam csinálni akkor, inkább mentem tovább
- minimálus popup az egyes átvezetőkben, de szembetünő
- itt ott kisebb optimalizálási problémák
- nem sikerült lényegében továbbfejlődni, sok az értelmetlen dolog, hibá lehet sok mindent megtenni, nincs értelme...
- a vége összecsapott WTF volt, olyan szinten hogy most ketté tudnám törni a lemezt és megeteteni Molinővel...
A pozitívumkról meg már írtam menet közben, azok nem változtak. 2. rész jobb volt."
Fable 2 igen is veszteség, ha tetszett neki az első.
A 4. rész pedig jövőre jön a legújabb infók szerint és hogy pécére is jön e azt senki sem tudja.
Mikor tolod ki a 3at??? kellene vennem a DLC miatt egyet, de akkor már ha újra előről el kell kezdenem ( most gonosz leszek ), mehetne a polcra egy limited... -
#18 A Fable kapcsán, csak az a gáz, hogy az 1 PC-re Lost Chapters alcímmel, picit bővebb is (bővített tartalom, jobb graf, új küldetések) mint X-en, a 3. rész pedig PC-n az áltimét, főleg, hogy PC-n ingyenesek hozzá a DLC-k, míg X-en fizettünk érte, ráadásul X-en hányinger a frame ^^
A Fable 2, ha kimarad neki, mivel box exclu nem hatalmas veszteség, de az tény, hogy meg lehet szeretni és nekem személy szerint a végére kellemes emlék lett. -
#17 ps3
/close -
#16 -
#15 Hülyeség, ilyen nem lesz. -
#14 Exluzív játékok alapján dönts.
Ha a GoD OF War, Uncharted, GT5, Killzone érdekel, akkor PS3.
Ha a Halo, Forza, Fable, Gears of War, Alan Wake akkor Xbox.
Ha Blur Ray filmeket érdekelnek akkor PS3.
Ha inkább multiplarformra akkor Xbox.
Kinect egy kontroller nélküli eszköz ami lehetőséget ad arra hogy szabadon a kéz, láb és a tested mozgásaival irányítsad a játékot. Vannak rá rettentő jó és szórakoztató címek, de azzal számolni kell hogy elég nagy tér kell neki. A tévétől számítva 2-3 méter mindenkép, tehát egy közepes nappli + ha ketten játszatok akkor annyi hogy egymás mellé állva kitárt karokkal se ütközzetek. Természtesen jól megmozgat és lefáraszt, de az élmény hatalmas, főleg baráti társasággal vagy családdal.
Move egy teljesen más eszköz. Egy kontroller, olyan mint a WIIé, csak ez nagyon pontos. FPSre, TPSre is alkalmas és minden olyanra amire a Wii is.
Ha média centernek ( pl filmezés ) akkor PS3.
Előnye hátránya egyiknek sincs már, mert minden a két slim gép szinte ugyan azt tudja felszereltségben.
Igen fizetős a multi Xen, 1 évre 9-10k ( 3 hónapra 4k stb... ), ha ez elrettent akkor PS3, mert ott ingyenes.
( multiplayer szolgáltatások Xen jobbak, kapsz alapból mikrofont hozzá... PS3on pl nem lehet partyban beszélni és venni kell külön mikit )
PS3 procija kicsit erősebb, de azzal csak pár belsős exluzív gyártók tudnak komolyabb szinten dolgozni, a grafikai csip Xboxban erősebb és könnyebb rá fejleszteni, ami viszont a multiplatform játékok nagyrészénél érezhetően szebb képet és gyorsabb teljesítményt ad ( sok esetben 10 fps eltérések is vannak, tehát amikor Xboxon 30fps a játék, PS3on 20 ).
Ezeket az üzleteket ajánlom:
gamestore.hu ( ha játék és gép kell )
konzolstudio.hu ( ha gép kell )
platinumshop.hu ( ha játék és gép kell )
+ JATEKIM.HU ( használt és új játékok nagyon jó árakon ) -
#13 #4 -
#12 Xbox360, pláne ha a Microsoft valóban megcsinálja a Windows 8-as terveit, Xbox emuláció Windows 8 alatt, bár ez még csak pletyka. De nálam még az is számítana, hogy Windows Phone 7-es telefonom van és azon van xbox live támogatás. -
#11 Valaki indokolja már meg, hogy miért PS3? Ne csak az, hogy az van nálam kölcsönbe, stb... :) -
#10 PS3, mondom ezt úgy, hogy a kommentedet nem olvastam el, és nincs egyetlen konzolom se -
#9 en is igy vagyok vele, ps1, psp, bar nincs kolcson ps3 am. -
rumkola #8 Ha van barátnőd akivel sokat vagytok együtt vagy gyerekeid/ ill. sűrűn járnak hozzád haverok, akkor Wii.
Igen, lehet azt mondani hogy valahol gyerekes, de garantált a végig röhögve vidáman játszás. Nekünk a párommal rengeteg nevetést ad a cucu, és ennél a gépnél van legjobban jelentése annak, hogy : JÁTÉK. -
#7 Pc-s vagyok én is, de most szereztem kölcsönbe egy Ps3-at. Kurva jó, gyönyörű grafikával. Lejátszik minden lószart. Mondjuk én mindig is PlayStation-s voltam. Ps1, psp, most ps3