Betiltanák a Like-gomb használatát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rokonok Szegeden laknak, mi Budapesten. Ott az email, chat, facebook a kapcsolattartásra, a személyes találkozók mellett.
Baráti körömben sokan dolgoznak, tanulnak, egyikük épp házat épít. Sajnos már komoly szervezést igényel, hogy össze tudjunk jönni 1-1 alkalomra. De biztos én vagyok a hülye antiszociális, hogy élek a technika adta lehetõségekkel.
És mint oly sok mindent a facebook _normális_ használatát is meg kell tanulni. Nem kell az életünk minden egy pillanatát megosztani. Illetve meg lehet, csak elõtte mérjük fel, hogy mivel járhat az életünk minden apró mozzanatát kirakjuk a netre.
Végezetül pedig: HATERS GONNA HATE!
Mert te meg pár agyhalott zombi szerint az sose jó ami mindenkinek jó?
"Jaaj nekem legyen vele munkám.."
Nem néztel olyan oldalt ahol a tulaj kirakta. Ha nem tetszik az a pár pixel, akkor NE olvasd INGYEN az oldalt.
Az msn miatt miért nem sír senki szájja se?
Pedig az fix, hogy logol mindent, és még csak nem is kódolja. Az egyik legmegbízhatatlanabb program ami fenn van agépeken, de ezért senki se sír...
Viccek vagytok.
Szefmester : Többet mint te. És ha nem fogadja el, akkor nem lesz az oldal tagja, ez ilyen egyszerû.
Le van írva minden, ha nem tetszik ne regelj. PUSZI.
Thrawn: És íme megjelent az okoskodó is, aki szerint a mail ozás közvetlenebb és egyszerûbb mint mondjuk facebook on írni egymásnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy furcsa dolog van az eula-val kapcsolatban, ha nem fogadod el akkor nem használhatod a termék többi szolgáltatását. De a divatmajomkodás miatt MOST a f@szbúk a menõ ezért valaki aki közösségileg aktív életet él, majdhogynem kötelezõ beregelnie oda. Pedig õ nem akar, de rá van kényszerítve. Léteznek alternatívák a dologra, csak hát azok (még) nem trendik.
Ezt most mindenkinek kellene tudni, vagy mi? Most mi parasztok vagyunk, mert nem tudtuk?
Másrészt: a kedves fb nagyon sok mindenre nem hívja fel a felhasználók figyelmét (ld. a cikkben), és még ha fel is hívja, akkor általában nem lehet kikapcsolni az adataid lekérését. És ez lenne a fõ probléma a facebookkal. Persze ezt nagyon sok más oldal teszi sajnos. Ha pedig azzal jössz, hogy felhasználói feltételek, meg stb, akkor még te sem olvastad azt (a facebook meg pontosan tudja, hogy hányan olvassák el, a fontosabb dolgoknak látható helyen kellene lenniük).
Ez (most nem feltétlenül a like-gombra gondolok, hanem az adatkezelésre) egy olyan dolog, amit a facebooknak meg kéne (és meg tudna) oldani. De ebben olyan nagy pénz van, hogy (nem foglalkozva akármilyen törvénnyel vagy emberi joggokkal) az adott oldalt egyeltalán nem érdekli. Az meg, hogy ne foglalkozzunk vele az elég nehéz, mivel nekem is regisztrálnom kellett (vagy legalább is érdemes volt, mivel egy állásajánlathoz kaptam híreket).
Annyira bírom az ilyen "Naénmostmegmondommertigazamvan" debileket mint te.
Véletlen se volt az se feltûnõ, hogy a Like egy facebook alkalmazás nem ?..
És szerzõi visszajelzés helyett kémjelentés lett belõle, hiszen amikor a Like gombra kattintottam, nem tudtam, hogy ez fog történni. Tetszik érteni? Lassabban nem tudom elmondani.
Ezért nem lájkolok azóta semmit!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Szerinted akkor a Like-olásnak mi a faszom értelme lenne ha nem az ami most?!
És tudod miért látod a buta fejedet a like-olók közt? Mert mindig azokat hozza neked elõre akiket ismersz, és ha nincs annyi ismerõsöd a like-olók közt hogy beteljen pl a 4x4 es rublika, akkor berak téged is.
Nem bonyolult dolog, de neked barlangba kellene élned az biztos.
Súlyos tévedés!!! Azért lájkoltam, mert tetszett a cikk, és nem másért. Halvány sejtelmem sem volt róla, hogy ez automatikusan ki lesz plakátolva, széjjel lesz kürtölve a Facebookon, azt meg pláne nem, hogy ha valamelyik ismerõsöm véletlenül feltéved az itcafé címlapjára, az én pofám fog vele szembevigyorogni, mert valamikor – mondjuk évekkel ezelõtt – tetszett nekem egy cikk.
Ezért azóta semmit nem lájkolok! Még akkor sem, ha valóban tetszik. Nem nyomom meg azt a gombot soha többé ebben az életben!
A reklám nem rossz ha nem agresziv azér tvannak google-facebook vagy bárhol megfigyelö rendszerek ami abban merül ki h érdeklödési kör ip cim.
-ez mire jó?? jobb reklámokat kapunk ami feltehetöen érdekel,és uigy hasznos tartalomra lelünk.
-Miért jó a hirdetönek?azért mert jobb embereket kap oldalára akik minöségiek igy elkezdhet épitkezni,mert sokan vannak akik hirdetésre költenek ha nehéz bejutni egy konkurenciával teli versenybe.
-és miért éri meg a közvetitenek mondjuk google vagy facebook? azért mert fejlettebb hirdetési rendszernek köszönhetöen többen mernek hirdetni elégedetebbek a hirdetök ezáltal,és mi is h nem tampon reklámokat kapunk.
lehet tiltani öket,de amilyen oldalakat nézünk és tartalmakat keresünk meghálálhatjuk az oldal tulaját azzal h ne blokoljuk hirdetsét ne adj isten egy éõõ érdelene.
Akor ajánlom tiltani mikor vannak oldalak pl nso.hu amin annyi reklám van h az hietetlen -.-'
Lényeg h az ujságot is megveszed h elolvasd,itt meg ingyen hazsnálod,egy-két reklám nagy dolog..
Aki ezt igyse birja felfogni az nem normális.
Lájkoláshoz még annyit h nem kötelezö ránézni ,aki akar lájkol(megoszt) aki nem az nem.ennyi.Senki nem kötelez rá senkit.
Am hietetlen h ez egy tudományos és IT oldal de annyi buta ember van -.-'
www.icewebhu
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az meg, hogy mondjuk személyre szabott reklámokat kapjak nem zavar, mert nem érdekel a reklám. Ha pedig mégis, akkor meg olyan legyen ami érdekel is.
Legalabbis mas motivacio nem jut eszembe, hogy mi keszteti az embert arra, hogy az oldal alapfunkcioin tul egy temerdek szemelyes vagy erdektelen informaciot kurtoljon a nagyvilagba a likeokkal, statuszokkal, stb.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Sokan vannak.
Nálam a bankkártya csak azért van, mert muszáj lennie – a bank követeli, hogy legyen. Egyébként csak arra való, hogy a pénzt kivegyem vele az ATM-bõl, oszt csók. Még az interneten keresztül sem fizetek banki átutalással, mert ha a webshop az X banknál bankol, én meg az Y-nál, akkora kezelési költséget ráraknak a tranzakcióra, hogy a vásárolt áru értékének a dupláját teszi ki. Akkor már inkább a futárnak kp-ban.
Nem minden esetben jó az, ha mindenki mindent tud rólunk. Van privát szféra is. Illetve volt valamikor. Ha már valakinek nincs, arról nem a technika, leginkább õ maga tehet róla.
LZ forever
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7