1462
-
ArianStarlight #1462 ÜD.v
Redditen írtak pár dolgot, ami okozhatja:
1: Adblocker, esetleg másik böngésző
2: nem megfelelő jelszó, a megengedett: max 16 karakter, és ha lehet, kerüld az ékezetes illetve nagyon speciális karaktereket.
3: van pár ország, ahonnan nem engednek accountot létrehozni: https://support.wildstar-online.com/hc/en-us/articles/217017366-Blocked-Countries
Arian -
BandiPeti #1461 Sziasztok :)
Segítséget szeretnék kérni leszedtem a játékot, a java-t a flash de nem tudok account-t csinálni probáltam már kikapcsolni az avas-omat de az se segített,segítségeteket szeretném kérni még is hogyan tudnám megoldani ezt a problémát előre is köszi a segítségeteket. :) -
ArianStarlight #1460 ÜD.v
Mindenki más, előre nem lehet megmondani, hogy tettszeni fog-e vagy sem. Azonban a játék teljesen ingyenes, korlát nincs (fizetős dolgokkal kicsit kevesebb időbe telik ugyanannak az elérése), csak némi időt kell rászánni, hogy kideríthesd :)
Szerintem elég szerteágazóak a lehetőségek mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb elfoglaltságot. A fejlődés gyors (emiatt nehéz 50-es szint alattiakat találni csoportos programra), a játék pedig max szinten nyílik meg igazán. Ott várnak a különféle csapatos tevékenységek (expedition 1-5 főre, adventure 5 fős, dungeon 5 fős, raidek 20 fős instanceok és a pvp 2,3,5 és 10-15 fős csapatokkal), a housing (építs olyan házat és kertet, amilyet szeretnél az alapanyagokból), vagy csak maga a felfedezés. Mint minden MMO-ban, itt is jelen van, hogy kell erőfeszítés ahhoz, hogy felszerelésed legyen és hasznos lehess a csapatban.
Arian -
#1459 Sziasztok! Régen kiakartam próbálni a játékot, de végül nem volt rá időm és nem kezdtem bele, szerintetek megéri, milyen egyáltalán a játék? -
Lokker #1458 35QQ26P41QEF74NG9I3O
Holnapig él még a kód. Humble Bundle E3 2016
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.06.12. 21:32:34 -
ArianStarlight #1457 ÜD.v, akkor ide is:
Elsőként meg kell néznetek, hogy ugyanazon az oldalon (Dominion v Exile) indítottatok-e karaktert (pl a bevezető hajón együtt voltatok?), mert frakciók között nincsen barátkozás, account-friend-ként fel lehet venni, látod is, hogy online, de beszélgetni nem fog engedni, ha az ellenségnél van.
Nagy eséllyel ez az akadály, csak ekkor van, hogy név szerint nem látod a másikat.
Arian -
#1456 Sziasztok!
Ha jár még ide valaki, szeretnék kérdezni pár dolgot a játékkal kapcsolatban:
Egy barátommal tettünk vele tegnap este egy próbát, együtt szeretnénk játszani, ő egy human warriort választott én pedig egy human espert. Végigmentünk a bevezető oktató helyszínen, majd megérkezve a Nexusra meglepődve tapasztaltuk, hogy a térkép két egymástól lehető legtávolabbi pontjára vitt le minket az űrhajó így esélyünk sincs egymással játszani, felfedezni a dolgokat. Mitől függ, hogy melyik kezdőzónába kerül az ember? Mit kellene csinálnunk, hogy egy helyen kezdjünk?
A másik, hogy sehogy nem tudunk egymással partyba keveredni. Már az is háromnegyed órás műtét volt, hogy egyáltalán fel tudjuk venni egymást a barátlistára - hiába írtuk be egymás nevét, állandóan csak 'No such player' üzenetet kaptunk. Többször is ellenőriztük, ugyanazon a realm-en vagyunk, nem gépeltünk el semmit a nevekben. Végül sikerült nagy nehezen felvenni egymást, e-mail címek segítségével, de partyba így sem tudjuk egymást meghívni továbbra is 'No such player' a hiba, agyrém. Mit csinálhatunk rosszul? Van esetleg valami megkötés, hogy X szintig nem lehet használni ilyen közösségi funkciókat?
Köszi előre is a válaszokat! -
DarkBlade #1455 Chrome costume set key itt 1600 db van még. -
ArianStarlight #1454 A PVE szerverek (Jabbit és Jabbit-2) ma lesznek összevonva, 13 órától, várhatóan 2 órás leállás során.
Forrás: WS fórum
-
HugeJackedman #1453 Köszi, akkor majd várom az összevonást:) másik kérdés esper vagy medic a jobb/keresetteb healer? vagy melyik mire jobb/miben jobb? -
ArianStarlight #1452 Mától kezdték a PVP szerverek összevonását, várható, hogy hamarosan a PVE szerverek is sorra kerülnek; ha adddig nem lesz más, mi a Jabbit szerveren szívesen látunk az összevonás után: You Take No Candy :) -
HugeJackedman #1451 Hali, Jabbit-2 szerveren keresnék guildet exile oldalon, van ilyen? -
ArianStarlight #1450 Igen, akad, őket kell keresni: Made An Effort -
miszogi007 #1449 Sziasztok!
Jabbit szerveren dominion oldalon van magyar klán? -
#1448 Igen, közben ellátogattam a tradeskilles városba és meg is kaptam a questet köszönöm. -
ArianStarlight #1447 Kéne, esetleg nézd meg az elmaradt hívásokat. Ha máshogy nem megy, akkor csak látogass el egy település tradeskilles részéhez, ott biztosan tudsz felvenni rá questet. -
#1446 Sziasztok!
Ha elérem a level 10-et kapnom kéne egy questet amivel megtanulhatom a szakmákat? Csak mert nem kaptam semmi ilyet és nem tudom mi lehet a baj?
Egyébként keresek bármilyen guildet akik befogadnak egy wow-ot épp pihentető, nyugdíjas tempóban játszó újonc játékost.
Köszi! -
Hitmanus #1445 Azért kérdezem milyen a class? solo meg ilyenek? -
#1444 Miért ne lenne értelme indítani? -
Hitmanus #1443 Hali! Stalker class érdemes indítani? Kinek mi a véleménye? -
SirAlf #1442 Lehet valahol nezni online hogy mikor van online szerver? -
roller1015 #1441 15 karbantartás...mondták ezt 20 perce... -
SirAlf #1440 Meg mindig nincs szerver? Most kezdenem ujkent a jatekot de nalam is azt irja hogy nincs relam -
#1439 A PvP nagyobb szinten is ennyire...hogy is mondjam, káosz? -
ArianStarlight #1438 Igen, ahogy a hír írta, új szervereket állítanak be, hogy megosszák a terhelést.
Azonban ez csak ideiglenes megoldás, hogy tudjanak dolgozni azon, hogy az eredeti szerverek képesek legyenek mindenkit kiszolgálni, így amint a problémákat megoldották, azonnal újra össze lesznek vonva.
A nevek (karakter és guild) egyediek maradnak, így összevonáskor nem lesz ütközés. -
fluency #1437 Nálam sem mennek még.
info -
Java33 #1436 Sziasztok!
Most tényleg nem mennek a szerverek vagy nálam a hiba..., mert nem lát élő realm-et... :(
-
Lokker #1435 Állítólag dolgoznak a problémán. Én is így jártam... Remélem holnaptól jó lesz. -
VladimirD #1434 Jól van látom, hülye vagyok, elöbb kérdezek ahelyett, hogy kutakodnék. Sajna SG fórumban nem lehet törölni hozzázlást. Bocsesz! -
VladimirD #1433 Az egyedi probléma lehet nálam, hogy elindítom a klienst, belogolok, csinálom az első karaktert, el is készítem, de miután az ENTER-re nyomok, csak tölt, tölt, töl és tölt. Kilépni nem tudok, tovább lépni nem tudok, le nem fagyott, mert karakter izeg mozg. nem mozdul el a Finalize Character után. -
undY1ng #1432 Már írtam is nekik egy ticketet, de komolyan, 1-2 óránál tovább nem teszteltem a játékot anno. Főleg, hogy semmi szabályba ütközőt csináltam volna. :O -
ArianStarlight #1431 Lehetséges, hogy az accountod valamilyen tiltott ügybe keveredett. Supportnak kell írni, csak ők tudnak intézkedni. -
undY1ng #1430 Login képernyő után: "This account is currently suspended." Kb. még bétában próbáltam a játékot, azóta hozzá sem nyúltam. Ötlet? -
Lokker #1429 Dolgoznak rajta, ahogy az előző hsz-ben is írták. Szerintem felesleges erőltetni most. Esélytelen bejutni, plusz most a nagy roham miatt előjönnek új hibák is. 1-2 hét és normalizálódik a dolog. -
Megamax #1428 Nálam is ugyan ez a hiba "Network Error: Connection Closed" más sem tud belogolni? -
ArianStarlight #1427 A legtöbb item változott, ezért postán kapod meg a módosult itemeket, és a rúnákat.
Most épp nem lehet belépni, dolgoznak rajta. -
Hitmanus #1426 Sziasztok! Nekem olyan gondom van, hogy mikor elindítom a játékot és beírom a felhasználónevet és jelszót akkor kis töltés után kiírja "Network Error: Connection Closed"
Ez mitől van?:S -
DarkBlade #1425 Még ha be is jutsz az eu pve server lagzik nagyon.
A karimnak meg eltűnt a fegyvere a kezéből. xD
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.09.29. 20:19:09 -
#1424 Nem igazán lehet bejutni, én már nem is próbálkozom ma. Meglátjuk holnapra változik-e valami. -
gumiki0 #1423 Háát.. akkor én mit szóljak: