15
  • zenya
    Tud valaki olyan oldalt ahol leírja,hogy lehet a karaktereket megszerezni?
  • Muttley
    értelmezd: "verekedős játékok koronázatlan királya"
    van olyan, igen
    csak EZ nem az ;)
    ja, igen - PCre bizony, hogy nincs MK2011.. :)
  • Zaraki Kenpachi
    Soul Calibur, Tekken, DoA. Ezek jöjjenek PC-re, sjna kevés az esélyre. Szinte 0%.
  • armageddon666
    SF nekem nem jött be. BlazBlue, Guilty Gear, Soul Calibur, Tekken jobbak.
    SF-hez még MK áll valahogy a legközelebb szerintem, de jobb az is.
  • tibisan
    valószínű...japánban lehet nem is tudják , mi az a mortal kombat..plusz 3ds-re is ugyanezt a játékot millió fölötti eladással nyomják..
    akkor melyiket is játsszák többen ?
    aki szerint meg ez kevés grafikára , mossa ki a szeméből a csipát...
    rajzolt grafikát nem kéne egy mortal k.hoz hasonlítani..
    mondjuk ez az új mortal még mindig sehol nincs a virtua fighter 5 grafikájához..
    fölösleges arra fogni , hogyha nem tetszik egy játék , hogy hány éve készült , meg hogy semmi új nincs a grafikájában..
    nekem a 2d-s street-ek jobban tetszenek , mint a mai 3d-sek, azt 20 éve csinálták őket
  • shaddam
    MK 9 smafu?
  • Muttley
    ja-ja
    a cikkírónak jó szívvel ajánlom a Mortal Kombat 2011-et... ;)
    azonnal messzire fogja hajítani ezt a Super Streetfigher izét
  • Fbn Lx
    eszméletlen trehány és gagyi. grafika szempontjából nem lehet komolyan venni, egy szivárványszínű öblös hányás, de ami a pláne, hogy rohadtul nem dinamikus az egész, szóval ez minden, csak nem "verekedés"...
    a harc folyamatos tizedmásodpercekre való beakadásokból áll, egy stop-motion alkotásnak talán elmenne, ha nem lenne az egész IDÉTLEN.
  • vk90
    Hát én örülök, ha 7-8-ig eljutok, olyan kurva nehéz, ez már tényleg über harcore japán játékosoknak való.
  • Doktor Kotász
    Beszélnek újfajta játékmódokról, csak éppen nem magyarázzák el, hogy mi a francok is azok.
  • Balázs 17
    én szinte minden karakterrel a 15-16. feladatig jutottam, onnantól már felejtős, nem is tudom meg lehet e csinálni, max ha japán vagy...:D
  • szekrény
    azért mert valamivel többen játszanak,akkor az jobb ? gondolj pl. egy prostira ...
  • Szefmester
    Simán igazat írtak. A monitort leginkább csak a pc használja, a konzolok a tévékre vannak rákötve, PC-n pedig csak az sf van, így konkurencia nélkül nem nehéz királynak lenni.
  • vortel
    "A játék még mindig a verekedős játékok koronázatlan királya, utánozhatatlan hangulata ma is odaszögez minket a monitorok elé."

Ezzel kicsit vitatkoznék... persze nem vagyok egy nagy HC verekedő gamer, de szerintem a Mortal-t sokkal többen játsszák, főleg az új részt!
  • Szefmester
    Valaki megcsináltam már a challange módot 100%-ra, vagy legalább 70%ra?