15
-
zenya #15 Tud valaki olyan oldalt ahol leírja,hogy lehet a karaktereket megszerezni?
-
#14 értelmezd: "verekedős játékok koronázatlan királya"
van olyan, igen
csak EZ nem az ;)
ja, igen - PCre bizony, hogy nincs MK2011.. :) -
Zaraki Kenpachi #13 Soul Calibur, Tekken, DoA. Ezek jöjjenek PC-re, sjna kevés az esélyre. Szinte 0%. -
#12 SF nekem nem jött be. BlazBlue, Guilty Gear, Soul Calibur, Tekken jobbak.
SF-hez még MK áll valahogy a legközelebb szerintem, de jobb az is. -
tibisan #11 valószínű...japánban lehet nem is tudják , mi az a mortal kombat..plusz 3ds-re is ugyanezt a játékot millió fölötti eladással nyomják..
akkor melyiket is játsszák többen ?
aki szerint meg ez kevés grafikára , mossa ki a szeméből a csipát...
rajzolt grafikát nem kéne egy mortal k.hoz hasonlítani..
mondjuk ez az új mortal még mindig sehol nincs a virtua fighter 5 grafikájához..
fölösleges arra fogni , hogyha nem tetszik egy játék , hogy hány éve készült , meg hogy semmi új nincs a grafikájában..
nekem a 2d-s street-ek jobban tetszenek , mint a mai 3d-sek, azt 20 éve csinálták őket -
#10 MK 9 smafu? -
#9 ja-ja
a cikkírónak jó szívvel ajánlom a Mortal Kombat 2011-et... ;)
azonnal messzire fogja hajítani ezt a Super Streetfigher izét -
Fbn Lx #8 eszméletlen trehány és gagyi. grafika szempontjából nem lehet komolyan venni, egy szivárványszínű öblös hányás, de ami a pláne, hogy rohadtul nem dinamikus az egész, szóval ez minden, csak nem "verekedés"...
a harc folyamatos tizedmásodpercekre való beakadásokból áll, egy stop-motion alkotásnak talán elmenne, ha nem lenne az egész IDÉTLEN. -
#7 Hát én örülök, ha 7-8-ig eljutok, olyan kurva nehéz, ez már tényleg über harcore japán játékosoknak való. -
Doktor Kotász #6 Beszélnek újfajta játékmódokról, csak éppen nem magyarázzák el, hogy mi a francok is azok. -
Balázs 17 #5 én szinte minden karakterrel a 15-16. feladatig jutottam, onnantól már felejtős, nem is tudom meg lehet e csinálni, max ha japán vagy...:D -
#4 azért mert valamivel többen játszanak,akkor az jobb ? gondolj pl. egy prostira ... -
Szefmester #3 Simán igazat írtak. A monitort leginkább csak a pc használja, a konzolok a tévékre vannak rákötve, PC-n pedig csak az sf van, így konkurencia nélkül nem nehéz királynak lenni. -
#2 "A játék még mindig a verekedős játékok koronázatlan királya, utánozhatatlan hangulata ma is odaszögez minket a monitorok elé."
Ezzel kicsit vitatkoznék... persze nem vagyok egy nagy HC verekedő gamer, de szerintem a Mortal-t sokkal többen játsszák, főleg az új részt! -
Szefmester #1 Valaki megcsináltam már a challange módot 100%-ra, vagy legalább 70%ra?