Amy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Next PC upgrade: 2022
vagy lesz? Ti mit tudtok errõl.
Izgatott vagyok mint az állat...
PSN ID.: Beegabor
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A "nincs befejezve", nem a történetre értették, hanem gondolom a bug-okra, meg olyan zavaró dolgokra, amit akár egy patch is orvosolhat.
Én ezek ellenére is várom, hogy játszhassak vele, aztán menet közben majd kiderül.
Ezt viszont _mindenki_ lehúzza, inkább hagyom. :-|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hibáival kapcsolatban:
-gyenge grafika, PS2-es szint: Egy horror játéknál ezt leszarom.Mai napig elõveszem a Silent Hill 2-öt pedig az mikori is? És nem nézem a grafikát!
-szörnyû átvezetõk: Abban biztos vagyok láttunk már rosszabbat is.pl Afterfall Insanity ahol még a videókban sincs fizika nemhogy a játékban.
-gyenge irányítás és harc : Majd meglátjuk.
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan : Kicsit biztos idegesitõ lehet de szokható nem az elsõ ilyen game!
-bénák a szinkronok : Úgysem értem magyarítás nélkül szóval nekem tökmindegy 😄
-nem érezhetõ igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük : Másban sem érzek ilyet hogy bármihez is kötõdnek végigviszem azt pipa jöhet a következõ.
-olyan, mintha nem lenne befejezve : Nyilván sikeresnek gondolták és kieggel vagy folytatással akarták befejezni.
Videók alapján nekem bejön.PC-re fél éven belül érkezik még mindig szeretettem várom!
Válasz 'grebber' üzenetére (#24) Fordítások: http://evin.neobase.hu
Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fákk, a videók alapján tetszetõsnek tûnt, hogy lehet, hogy ennyire szar lett?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-gyenge grafika, PS2-es szint
-szörnyû átvezetõk
-gyenge irányítás és harc
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan
-bénák a szinkronok
-nem érezhetõ igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük
-olyan, mintha nem lenne befejezve
Értékelések:
Official Xbox Magazine UK 1/10
GameCritics 2,5/10
Official Xbox Magazine 4/10
Destructoid 1.5/10
Game Chronicles 2.9/10
Game Informer 3/10
GameShark F
meg se nézem 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem lesz világrengetõ, de egy próbát mindenképp meg fog érni.
Comes with the game for pc? If so when?
It'll come on PC in a few months!
Amy use steamworks?
We haven't finalized our negotiations yet and will announce it as fast as possible.
A Lexis Numerique bejelentette, hogy Paul Cuisset és a VectorCell csapat által mérnökölt, zombimacás túlélõ horrorjáték január 11-én érkezik. 800MSP lesz az ára Xbox Live Arcade-on és 9.99€/£7.99-ért vesztegetik a PSN piacon.
info: Hardwired
Jónak tûnik amúgy a játék, gépigénye se lehet durva sztem.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Élõbe adok neki majd lehetõséget hátha megfog!
info: Gamechannel
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PlayStation Network
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
2034-ben egy becsapódó meteorittal érkezõ vírus zombivá változtatja az embereket. A játék fõszerplõje Lana, akit szintén megfertõzött a vírus, és a 8 éves, autista Amy, akinek a közelsége csökkenti a fertõzés hatását.
Lanát fogjuk irányítani, akire ha nem figyelünk, akkor átalakul zombivá, és vége a játéknak. Ha viszont figyelünk, akkor épp annyira változunk csak át, hogy a zombik közé vegyülve tovább tudjunk jutni egy szakaszon. Utána vagy Amy segítségével, vagy a hulláktól gyûjtött egészségügyi csomaggal kell rendbehozni magunkat.
Amy fél a zombiktól, ezért ha a közelben csoszognak, akkor eltakarja a szemét, és nem megy tovább. Ha túl sokáig hagyjuk magára, akkor elfut. A kezét fogva érezzük -- remeg a kontroller -- a szívverését, hogy mennyire fél.
Bár a játékban van közelharc, de a hangsúly a lopakodáson lesz. Lanának és Amynek együtt kell mûködnie, hogy megoldják az elõttük álló kihívásokat. A kislánynak utasításokat is adhatunk, hogy menjen elõre -- õt egyék meg a zombik! --, nyisson ki ajtókat, vagy nézzen körül.
GC Debut Teaser
Gameplay
info: Pár képpel karöltve Harwired