Amy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Fel a fejjel, megesik az ilyen. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Hát ebbõl sajnos nem lett semmi<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
PCre fél éven belül jön.

Prince23
Sztem ebbõl csak nem lesz PC verzió. A fogadtatás nagyon rossz :S

vagy lesz? Ti mit tudtok errõl.

Izgatott vagyok mint az állat...

grebber

Seth
Evin
Mivel letölthetõ, gondolom úgy 3óra. De sehol nem írták.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Azt nem írták valahol mennyi a gameplay?

Evin
Itt nincsenek igazi átvezetõk, biztos arra értette, hanem csak rajzolt képek mozognak.
A "nincs befejezve", nem a történetre értették, hanem gondolom a bug-okra, meg olyan zavaró dolgokra, amit akár egy patch is orvosolhat.

Én ezek ellenére is várom, hogy játszhassak vele, aztán menet közben majd kiderül.

Loál János
SH2-vel, és Insanityvel kapcsolatosan is egyetértek. Utóbbi tök kellemes meglepetés volt nekem, pedig elég sokan lehúzták.
Ezt viszont _mindenki_ lehúzza, inkább hagyom. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Azt mondanám hogy tesztelõje válogatja ,de itt ez nem áll fent mivel mindenki lehúzza.

Hibáival kapcsolatban:

-gyenge grafika, PS2-es szint: Egy horror játéknál ezt leszarom.Mai napig elõveszem a Silent Hill 2-öt pedig az mikori is? És nem nézem a grafikát!
-szörnyû átvezetõk: Abban biztos vagyok láttunk már rosszabbat is.pl Afterfall Insanity ahol még a videókban sincs fizika nemhogy a játékban.
-gyenge irányítás és harc : Majd meglátjuk.
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan : Kicsit biztos idegesitõ lehet de szokható nem az elsõ ilyen game!
-bénák a szinkronok : Úgysem értem magyarítás nélkül szóval nekem tökmindegy 😄
-nem érezhetõ igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük : Másban sem érzek ilyet hogy bármihez is kötõdnek végigviszem azt pipa jöhet a következõ.
-olyan, mintha nem lenne befejezve : Nyilván sikeresnek gondolták és kieggel vagy folytatással akarták befejezni.

Videók alapján nekem bejön.PC-re fél éven belül érkezik még mindig szeretettem várom!
Válasz 'grebber' üzenetére (#24) Fordítások: http://evin.neobase.hu
Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Loál János
<#wow2>

Fákk, a videók alapján tetszetõsnek tûnt, hogy lehet, hogy ennyire szar lett?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Evin
Leginkább ezekre hivatkoznak:
-gyenge grafika, PS2-es szint
-szörnyû átvezetõk
-gyenge irányítás és harc
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan
-bénák a szinkronok
-nem érezhetõ igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük
-olyan, mintha nem lenne befejezve

grebber
Aki raj angolból nézzen már bele 1-2 tesztbe mi az ami nem tetszik a tesztelõknek!!

Értékelések:

Official Xbox Magazine UK 1/10
GameCritics 2,5/10
Official Xbox Magazine 4/10
Destructoid 1.5/10
Game Chronicles 2.9/10
Game Informer 3/10
GameShark F

MR ME
uhhhh
meg se nézem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Seth
Hát ez bukta

PSN ID.: Beegabor

grebber

Prince23

grebber
Evin
Már ki is jön?! Király!

Nem lesz világrengetõ, de egy próbát mindenképp meg fog érni.

grebber
Facebook oldalán kérdezgettem ezeket írták:

Comes with the game for pc? If so when?
It'll come on PC in a few months!

Amy use steamworks?
We haven't finalized our negotiations yet and will announce it as fast as possible.

grebber
Megfelelõ méretben bannernak?

grebber
AMY: Megjelenési dátum

A Lexis Numerique bejelentette, hogy Paul Cuisset és a VectorCell csapat által mérnökölt, zombimacás túlélõ horrorjáték január 11-én érkezik. 800MSP lesz az ára Xbox Live Arcade-on és 9.99€/£7.99-ért vesztegetik a PSN piacon.

info: Hardwired

Bokafix2
Ez a kiscsaj a Silent Hill 4-bõl Eileen-re hasonlít, csak ez kicsit fiatalabb, de tök ugyanaz a külsõ.

Jónak tûnik amúgy a játék, gépigénye se lehet durva sztem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
Nekem meg ettõl a trailertõl elment a kedvem tõle!Eddig tetszet de ez pff.
Élõbe adok neki majd lehetõséget hátha megfog!

Prince23
Nagyon Alan Wakes cuccnak tûnik, de eddig nekem tetszik

grebber

grebber

grebber
"A nem túl népszerû Vector Cell saját különbejáratú Facebook oldalán tette közé nagyreményû üdvöskéje, az Amy árát és hosszát. Nos, a túlélõs horror-akciójáték titulussal bíró alkotásért mintegy 10 eurót kell összekuporgatnunk - ez igen baráti összeg -, ami pedig az élmény idõtartamát jelenti, nost azt a fejlesztõk hozzávetõlegesen 10 órára teszik, ami rendkívül csábítóan hangzik, tekintettel, hogy nem egy puritán akciójátékról van szó, hanem egy idegpróbáló horrorjátékról. "

info: Gamechannel

MR ME
meglássuk mi lesz belõle, akár jó is lehet, de sokszor mondtam már ezt aztán...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber

Már megint egy zombis játék :-)

rooney8
Xbox Live Arcade
PlayStation Network

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tenkenorman
XBLA-ra és PSN-re?

http://www.tenke.hu

SZilaJMaGGoT
Nekem is nagyon tetszik, de tuti nagyon béna meg nagyon türelmetlen leszek hozzá... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Andr0
Érdekes játéknak ígérkezik, biztos nem lesz könnyû Amyvel együtt mûködni.

Tetszik.

Armin & Ayu fan

grebber
PC-re, XBLA-ra és PSN-re fog megjelenni az Amy címû túlélõhorror játék, ami mögött a Flashback és a Fade to Black designere, Paul Cuisset áll.

2034-ben egy becsapódó meteorittal érkezõ vírus zombivá változtatja az embereket. A játék fõszerplõje Lana, akit szintén megfertõzött a vírus, és a 8 éves, autista Amy, akinek a közelsége csökkenti a fertõzés hatását.

Lanát fogjuk irányítani, akire ha nem figyelünk, akkor átalakul zombivá, és vége a játéknak. Ha viszont figyelünk, akkor épp annyira változunk csak át, hogy a zombik közé vegyülve tovább tudjunk jutni egy szakaszon. Utána vagy Amy segítségével, vagy a hulláktól gyûjtött egészségügyi csomaggal kell rendbehozni magunkat.

Amy fél a zombiktól, ezért ha a közelben csoszognak, akkor eltakarja a szemét, és nem megy tovább. Ha túl sokáig hagyjuk magára, akkor elfut. A kezét fogva érezzük -- remeg a kontroller -- a szívverését, hogy mennyire fél.

Bár a játékban van közelharc, de a hangsúly a lopakodáson lesz. Lanának és Amynek együtt kell mûködnie, hogy megoldják az elõttük álló kihívásokat. A kislánynak utasításokat is adhatunk, hogy menjen elõre -- õt egyék meg a zombik! --, nyisson ki ajtókat, vagy nézzen körül.

GC Debut Teaser

Gameplay

info: Pár képpel karöltve Harwired