39
Amy - Az új túlélőhorror játék
-
#39 Fel a fejjel, megesik az ilyen. :) -
#38 Hát ebből sajnos nem lett semmi -
#37 Gamechannel 3.5/10 -
#36 PCre fél éven belül jön. -
#35 Sztem ebből csak nem lesz PC verzió. A fogadtatás nagyon rossz :S
vagy lesz? Ti mit tudtok erről. -
Digidroid #34 Teszt magyarul
-
#33 WP alázás 2/10 -
#32 Valakinek azért tetszett :D -
#31 Mivel letölthető, gondolom úgy 3óra. De sehol nem írták. -
#30 Azt nem írták valahol mennyi a gameplay?
-
#29 Itt nincsenek igazi átvezetők, biztos arra értette, hanem csak rajzolt képek mozognak.
A "nincs befejezve", nem a történetre értették, hanem gondolom a bug-okra, meg olyan zavaró dolgokra, amit akár egy patch is orvosolhat.
Én ezek ellenére is várom, hogy játszhassak vele, aztán menet közben majd kiderül. -
#28 SH2-vel, és Insanityvel kapcsolatosan is egyetértek. Utóbbi tök kellemes meglepetés volt nekem, pedig elég sokan lehúzták.
Ezt viszont _mindenki_ lehúzza, inkább hagyom. :-| -
#27 Azt mondanám hogy tesztelője válogatja ,de itt ez nem áll fent mivel mindenki lehúzza.
Hibáival kapcsolatban:
-gyenge grafika, PS2-es szint: Egy horror játéknál ezt leszarom.Mai napig előveszem a Silent Hill 2-öt pedig az mikori is? És nem nézem a grafikát!
-szörnyű átvezetők: Abban biztos vagyok láttunk már rosszabbat is.pl Afterfall Insanity ahol még a videókban sincs fizika nemhogy a játékban.
-gyenge irányítás és harc : Majd meglátjuk.
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan : Kicsit biztos idegesitő lehet de szokható nem az első ilyen game!
-bénák a szinkronok : Úgysem értem magyarítás nélkül szóval nekem tökmindegy :D
-nem érezhető igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük : Másban sem érzek ilyet hogy bármihez is kötődnek végigviszem azt pipa jöhet a következő.
-olyan, mintha nem lenne befejezve : Nyilván sikeresnek gondolták és kieggel vagy folytatással akarták befejezni.
Videók alapján nekem bejön.PC-re fél éven belül érkezik még mindig szeretettem várom!
Válasz 'grebber' üzenetére (#24) Fordítások: http://evin.neobase.hu
Az élet csupán álom, útban a halál felé.
-
Fákk, a videók alapján tetszetősnek tűnt, hogy lehet, hogy ennyire szar lett? -
#25 Leginkább ezekre hivatkoznak:
-gyenge grafika, PS2-es szint
-szörnyű átvezetők
-gyenge irányítás és harc
-rossz mentési rendszer, ha meghalsz 10-20perc játék odavan
-bénák a szinkronok
-nem érezhető igazi kapocs Amy-hez, ami arra ösztönözne minket, hogy mindenáron megmentsük
-olyan, mintha nem lenne befejezve -
#24 Aki raj angolból nézzen már bele 1-2 tesztbe mi az ami nem tetszik a tesztelőknek!!
Értékelések:
Official Xbox Magazine UK 1/10
GameCritics 2,5/10
Official Xbox Magazine 4/10
Destructoid 1.5/10
Game Chronicles 2.9/10
Game Informer 3/10
GameShark F -
#23 uhhhh
meg se nézem :D -
#22 Hát ez bukta -
#21 IGN Teszt 2/10
-
#20 -
#19 Amy – a Flashback alkotójának új játéka (Ipon) -
#18 Már ki is jön?! Király!
Nem lesz világrengető, de egy próbát mindenképp meg fog érni. -
#17 Facebook oldalán kérdezgettem ezeket írták:
Comes with the game for pc? If so when?
It'll come on PC in a few months!
Amy use steamworks?
We haven't finalized our negotiations yet and will announce it as fast as possible. -
#16 Megfelelő méretben bannernak?
-
#15 AMY: Megjelenési dátum
A Lexis Numerique bejelentette, hogy Paul Cuisset és a VectorCell csapat által mérnökölt, zombimacás túlélő horrorjáték január 11-én érkezik. 800MSP lesz az ára Xbox Live Arcade-on és 9.99€/£7.99-ért vesztegetik a PSN piacon.
info: Hardwired -
#14 Ez a kiscsaj a Silent Hill 4-ből Eileen-re hasonlít, csak ez kicsit fiatalabb, de tök ugyanaz a külső.
Jónak tűnik amúgy a játék, gépigénye se lehet durva sztem. -
#13 Nekem meg ettől a trailertől elment a kedvem tőle!Eddig tetszet de ez pff.
Élőbe adok neki majd lehetőséget hátha megfog! -
#12 Nagyon Alan Wakes cuccnak tűnik, de eddig nekem tetszik -
#11 Coping with Enemies Trailer -
#10 Új Trailer! -
#9 "A nem túl népszerű Vector Cell saját különbejáratú Facebook oldalán tette közé nagyreményű üdvöskéje, az Amy árát és hosszát. Nos, a túlélős horror-akciójáték titulussal bíró alkotásért mintegy 10 eurót kell összekuporgatnunk - ez igen baráti összeg -, ami pedig az élmény időtartamát jelenti, nost azt a fejlesztők hozzávetőlegesen 10 órára teszik, ami rendkívül csábítóan hangzik, tekintettel, hogy nem egy puritán akciójátékról van szó, hanem egy idegpróbáló horrorjátékról. "
info: Gamechannel -
#8 meglássuk mi lesz belőle, akár jó is lehet, de sokszor mondtam már ezt aztán... -
#7 Karakter videók -
Since #6 Már megint egy zombis játék :-) -
#5 Xbox Live Arcade
PlayStation Network -
#4 XBLA-ra és PSN-re? -
#3 Nekem is nagyon tetszik, de tuti nagyon béna meg nagyon türelmetlen leszek hozzá... :D -
#2 Érdekes játéknak ígérkezik, biztos nem lesz könnyű Amyvel együtt működni.
Tetszik. -
#1 PC-re, XBLA-ra és PSN-re fog megjelenni az Amy című túlélőhorror játék, ami mögött a Flashback és a Fade to Black designere, Paul Cuisset áll.
2034-ben egy becsapódó meteorittal érkező vírus zombivá változtatja az embereket. A játék főszerplője Lana, akit szintén megfertőzött a vírus, és a 8 éves, autista Amy, akinek a közelsége csökkenti a fertőzés hatását.
Lanát fogjuk irányítani, akire ha nem figyelünk, akkor átalakul zombivá, és vége a játéknak. Ha viszont figyelünk, akkor épp annyira változunk csak át, hogy a zombik közé vegyülve tovább tudjunk jutni egy szakaszon. Utána vagy Amy segítségével, vagy a hulláktól gyűjtött egészségügyi csomaggal kell rendbehozni magunkat.
Amy fél a zombiktól, ezért ha a közelben csoszognak, akkor eltakarja a szemét, és nem megy tovább. Ha túl sokáig hagyjuk magára, akkor elfut. A kezét fogva érezzük -- remeg a kontroller -- a szívverését, hogy mennyire fél.
Bár a játékban van közelharc, de a hangsúly a lopakodáson lesz. Lanának és Amynek együtt kell működnie, hogy megoldják az előttük álló kihívásokat. A kislánynak utasításokat is adhatunk, hogy menjen előre -- őt egyék meg a zombik! --, nyisson ki ajtókat, vagy nézzen körül.
GC Debut Teaser
Gameplay
info: Pár képpel karöltve Harwired